Articole

Videochat
Bongacams a lansat aplicatia Android pentru Live Streaming

Bongacams a lansat aplicatia Android pentru Live Streaming

//
Posted By
/
Comment0
/

Bongacams a lansat aplicatia Android pentru Live Streaming. Dupa lansarea aplicatiei iOS pentru Live Streaming, Bongacams a lansat aplicatia si pentru Android. Functioneaza pe telefoanele care detin cel putin Android 4.4. Limbile disponibile momentan in aplicatia Bongacams sunt: Engleza si Rusa.

Aplicatia a fost creata pentru a putea face Live Streaming direct de pe telefonul mobil/tableta. Nu este obligatoriu ca modelul sa detina laptop/pc sau camera web deoarece toate acestea sunt implementate in telefonul mobil.

In cazul in care modelul foloseste PC/Laptop pentru a face Live Streaming pe Bongacams, aplicatia Android poate fi folosita pe telefonul mobil atunci cand modelul doreste sa se deplaseze in diferite locatii. Aplicatia suporta conexiune Wi-Fi sau retelele 3G/4G iar modelul poate intra live pe Bongacams prin simpla apasare a butonului (Start Broadcast). Deasemenea aplicatia detine multe funtii pentru a putea realiza un live stream la o calitate superioara.

Aplicatia functioneaza atat pe sistemul de operare Android (minim 4.4) cat si pentru iOS (minim 10.0) (App iOS Bongacams)

App Android Bongacams poate fi descarcata pe site-ul oficial accesand din contul modelului: Download for Android

Bongacams a lansat aplicatia Android pentru Live Streaming

Inregistrare Model Videochat Bongacams

Inscrierea pe site-ul Bongacams se poate face ca Model (Model Independent - 1 cont pentru 1 performer sau 1 cuplu) sau Studio (1 cont pentru inregistrarea nelimitata performeri).
Inregistrare Model   Inregistrare Studio
  Tutorial   Review   Suport

 

345 Vizualizari

Leave a Reply