Articole

Videochat
Creste pozitia camerei pe prima pagina Bongacams

Creste pozitia camerei pe prima pagina Bongacams

//
Posted By
/
Comment0
/

Pentru a creste castigurile pe Bongacams este necesar ca pozitia camerei web sa se afle pe prima pagina. Pozitia camerei web pe Bongacams este influentata de CamScore. Un punctaj scazut CamScore pe Bongacams va duce la pozitionarea camerei printre ultimele locuri. De aceea primul lucru care va trebui sa il faca un model pentru a creste castigurile pe Bongacams este cresterea punctajului CamScore.

Punctajul CamScore a aparut datorita numarului mare de modele. Acesta recompenseaza modelele active pe Bongacams. Astfel daca modelul va petrece mai mult timp online va avea un CamScore mai mare.

Modelele care castiga tokens, deasemenea sunt recompensate cu puncte CamScore. In acest fel nici un model nu va fi dezavantajat iar modelul care munceste mai mult va fi recompensat.

Deasemenea un lucru foarte important pentru CamScore este conexiunea la internet si Calitatea camerei web. Astfel modelul care va avea un FPS crescut in timpul streaming-ului si o imagine HD / FullHD va fi recompensat cu puncte Camscore.

Factorii care influenteaza Camscore:

  • Timpul petrecut online (Cu cat timp modelul petrece mai mult timp online cu atat ca castiga mai multe puncte Camscore)
  • Suma de tokens castigata (Cu cat suma de tokens este castigata cu atat va creste si pozitia Camscore)
  • Conexiune la internet stabila si rapida (Internetul de mare viteza este foarte important. Modelul care detine o conexiune slaba la internet va avea un Camscore foarte scazut, indiferent de ce va face.)
  • Calitate streaming HD / FullHD (Calitatea imagini este foarte importanta in special pentru membrii si pentru a castiga tokens)
Creste pozitia camerei pe prima pagina Bongacams

Inregistrare Model Videochat Bongacams

Inscrierea pe site-ul Bongacams se poate face ca Model (Model Independent - 1 cont pentru 1 performer sau 1 cuplu) sau Studio (1 cont pentru inregistrarea nelimitata performeri).
Inregistrare Model   Inregistrare Studio
  Tutorial   Review   Suport
246 Vizualizari

Leave a Reply