Articole

Videochat
Cum văd membrii modelele pe Bongacams

Cum văd membrii modelele pe Bongacams

//
Posted By
/
Comment0
/

Cum văd membrii modelele pe Bongacams. Modelele pot vizualiza pe site-ul Bongacams profilul și striming-ul live, exact cum este văzut de catre membrii cu ajutorul unei funcții denumite „How members see me” (Cum mă văd membrii).
Astfel modelul poate vizualiza calitatea streaming-ului, lagul și poate edita profilul pentru ca membrii să se bucure de o experientă cât mai placută.
Butonul „How members see me” (Cum mă văd membrii) poate fi găsit în partea dreapta de jos a streaming-ului. După accesare, modelul poate evalua calitatea streaming-ului și poate primi sfaturi despre îmbunatățirea acesteia. Calitatea streaming-ului (rezoluția + fps) este una dintre cele mai importante aspecte în videochat, deoarece influentează în mod direct numărul de vizitatori. De aceea, pentru a atrage cați mai mulți membrii online va trebui îmbunatațită calitatea video.

Inregistrare Model Videochat Bongacams

Inscrierea pe site-ul Bongacams se poate face ca Model (Model Independent - 1 cont pentru 1 performer sau 1 cuplu) sau Studio (1 cont pentru inregistrarea nelimitata performeri).
Inregistrare Model   Inregistrare Studio
  Tutorial   Review   Suport   Forum
Cum vad membrii modelele pe Bongacams
290 Vizualizari

Leave a Reply