Tutorial Chaturbate

Project Info

Client Chaturbate
Skills Videochat

Project Description

Tutorial Chaturbate pentru crearea unui cont de model videochat pe Chaturbate

Acest tutorial Chaturbate prezinta detalii suplimentare despre inregistrarea pe site-ul Chaturbate.

Tutorial Chaturbate: Pentru a va inregistra va trebui sa accesati BROADCASTER SIGNUP FORM

Pasul 1 :Complectarea formularului de inregistrare: BROADCASTER SIGNUP FORM
Tutorial Chaturbate: Va trebui complectate casutele : Username (Nume de utilizator), Password (Parola), Email (Adresa de email valida), Birthday (Data nasteri), Gender (Gen: Feminin sau Masculin). Bifati casuta I have read and agree to the terms and conditions. (Am citi si sunt de acord cu termeni si conditiile site-ului). Va trebui sa aveti peste 18 ani pentru a crea un cont Chaturbate. Dupa complectarea datelor va trebui sa accesati Create Broadcaster Account

Pasul 2: Click pe My Profile

Pasul 3: Complectarea informatiilor necesare, unde membrii pot vedea informatii despre model (Nu este necesar ca datele sa fie reale la acest pas).
Va trebui complectate urmatoarele date: Display name (Nume Model), Birthday (Data Nasteri Model), Gender (Gen: Feminin sau Masculin), Interested in (Va trebui bifate toate casutele), Location (Locatia), Spoken languages (Limba vorbita), Body Type (Constitutia corporala), Smoke/Drink (Dac fumezi sau consumi alcool), About me (Detalii despre model. Aceste detalii sunt importante pentru membri, pentru a stii ce ii place modelului), Wish lists (Dorintele modelului), upload new pics or videos (Daca doriti sa urcati poze sau videoclipuri pe site). Dupa terminarea datelor de complectat va trebui sa accesam Update Bio, pentru a actualiza datele de profil.

Pasul 4: In acest pas vom edita setarile contului si vom bloca tarile in care dorim sa nu fie afisat profilul nostru. De asemenea avem posibilitatea editarii setarilor pentru pentru Group Show si Private.

Personal data: Email Address (Adresa de email), Email me when someone i follow comes online (Trimite email atunci cand este online pentru membrii pe care ii urmaresc), Gender (Gen: Feminin sau Masculin).
Broadcaster Settings: List my cam on the homepage (Arata camera mea pe prima pagina), Show my cam to this gender (Arata camera mea la aceste genuri – Va trebui bifate toate casutele), Password for other to view your cam (Cu aceasta parola pot vedea camera doar membri care au primit parola setata de tine – Initial nu se va adauga nici o parola.

Aceasta parola poate fi folosita doar in cazul in care anumiti membri au platit special pentru a petrece anumit timp cu modelul, iar modelul dupa primirea sumei cerute, va trimite intai parola membrului este acceptat in Password Show, dupa care va fi setata in aceasta casuta). Block access to users in these countries (Blocheaza tara care doresti sa nu aiba access la camera ta), Do not appear on network site (Nu va aparea pe alte site-uri de internet). Este recomandat sa se lase No, deoarece va scade numarul de vizitatori daca setati Yes), Do not show may satisfaction score (Nu arata scorul votat de catre membri).

Group show settings: Allow groups show (Daca doriti groups show – Group show este asemanator cu privat diferenta este ca membri vor plati mai putin, insa vor fi mai multi membri in acelasi timp. Mai jos veti putea seta minimul de membri care este acceptat in Group show si costul pentru fiecare membru ). Minimum users for groups show (Numarul minim pentru group show), Group show tokens per minute (Tokens pentru fiecare membru in group show).

Private show settings: Allow private show (Acceptati private show – Este recomandat sa lasati bifat „Yes”). Allow private show recordings (Acceptati inregistrarea private show – Videoclipul nu va putea fi descarcat de pe site si nici trimis mai departe, doar vizionat de catre membrul care a fost in private. Pentru a opri inregitrarea in private bifati No). Private show tokens per minute (Tokens pe minut in private), Spy on private show tokens per minute (Pretul pe minute pentru Spy in private – Puteti seta 0 pentru a dezactiva Spy ). Tokens balance required to request private (Suma minima de tokens pe care o poate avea un membru inainte de a accesa private). Change password (Shimba parola care poate administra intreg contul de model – Doar in cazul in care doriti sa schimbati parola care a fost folosita la crearea contului).

Pasul 5: Mergem la Contest Stats , concursul unde putem castiga , 10$ locul 1 si 5$ locul 2. Aici vom putea vedea punctele acumulate intr-o ora si locul pe care am reusit sa ne clasam.

Pasul 6: La acest pas va trebui sa semnam contractul si sa urcam pe site doua poze clare la o rezolutie mare : una cu buletinul iar cealalta o poza cu tine si buletinul (in care se pot vedea clar fata ta si datele de pe buletin). Dupa complectarea acestui pas va trebui sa asteptam sa ne aprobe si vom putea castiga tokens. Tot aici se poate face si transferul tokens castigati in $.

Pasul 7: Dupa ce am fost aprobati va trebui sa complectam Payment Info cu datele reale pentru a primi banii. Plata se va face de doua ori pe luna si anume intre 1-15 pe 15 si 15-31- pe 31.
Payout information: First name (Nume), Last name (Prenume), Adress (Adresa), City (Oras), State (Judet), Postal Code (Cod Postal), Country (Tara).
Contact Information: Emai (Adresa de email), Phone (Numar telefon – Nu este necesar), Skype (Nu este necesar).
Payment information: Payment Method (Metoda de plata – Va trebui sa selectati una din metodele de plata: Paxum, Payoneer(Nu mai exista) sau Transfer Bancar). Payable to (Numele persoanei care detine acest cont de model si pe numele careia i se vor trimite banii), Minimum payment (Suma minima de plata).

Pasul 8. Metoda de plata Paxum se poate realiza din Payout information selectand:

  • Payment Method: Paxum.
  • Payable to: Numale modelului care detine contul Paxum
  • Minimum payments: Suma minima de plata 50$.
  • Paxum email address: Adresa de email folosita la crearea contului Paxum

Pasul 9. Metoda de plata ePayments se poate realiza din Payout information selectand:

  • Payment Method: ePayments
  • Payable to: Numale modelului care detine contul ePayments
  • Minimum payments: Suma minima de plata 50$
  • Paxum email address: Numarul de portofel (Wallet Number) ePayments

Acceptance of terms & conditions: I have read and agree to the terms and conditions (Va trebui bifata casuta am citit si sunt de acord cu termeni si conditiile site-ului )

Cerification : Va trebui bifate toate cele 3 casute de la certification.]
Digital signature (Semnatura digitala – Numele complect al modelului care detine contul).
Dupa complectarea tututor datelor accesati Submit payment information

Dupa accesarea si complectarea tuturor datelor, va trebui sa adaugati Metoda de plata care este prezentata mai sus. Aici va trebui sa adaugati la Payment method : sa alegeti una dintre metodele de plata Paxum, Payoneer, Check sau Transfer Bancar. In casuta de sub Payment method, va trebui sa adaugati emailul pentru metoda de plata si sa selectati suma minima de plata. Spre exemplu daca a fost adaugat Paxum, va trebui sa adaugati email Paxum. In cazul in care nu aveti cont va trebui sa creati un cont Paxum sau Payoneer. Success!

Tutorial Chaturbate

Chaturbate