Modele de videochat: să descoperiți și să evitați înșelătoriile

Modele de videochat:  să descoperiți și să evitați înșelătoriile

 

Modele de videochat: să descoperiți și să evitați înșelătoriile

Camgirls: înșelătorii de urmărit și de evitat

În iulie 2018, am primit un mesaj de la suportul Streamate care mi-a zguduit lumea camgirl. Timp de opt ani ăsta a fost principalul meu site de rețea cu webcam și mi s-a spus că contul meu a fost întemniţat și că nu voi putea redeschide vreunul nou cu un nume similar cu cel vechi (care, tare, era Roselynn_Locks). A fost întemniţat încât am fost puternic atacat pentru fraudă. Cineva dobândi o mulțime de programe de la mine folosind metode de plată furate sau frauduloase.

Panică pentru pierderea numelui meu de artist

L-a luat panica. Am construit acest brand de-a lungul carierei mele. Nici măcar nu ai putea folosi acest nume? mă vor descoperi fanii mei? Dar toate preferatele mele, evaluările mele, LOCUL MEU? Mi-au trecut prin minte toate aceste interogari, cu excepția uneia: și este „ s-a întâmplat asta?” Încât știam precis s-a întâmplat și l-aș fi putut preveni cu ușurință.

Modelele Boleyn au ajutat la branding.

Din fericire, mi-am redeschis contul Streamate prin Boleyn Models și au fost destul de amabili să mă ajute să rezolv întreaga problemă și să fac ca noul meu cont să funcționeze sub numele meu RoselynnLocks. Probabil încât în trecut știam mai bine de ceva moment și prevenim să apară acest tip de situație.

Vreau să ajut modelele să evite înșelătoriile și interdicțiile.

Aș tinde să-i ajut pe alții să evite o greșeală atât de costisitoare, stresantă și care pierde timpul ca mine. Acest paragraf va sublinia unele dintre semnalele roșii de urmarit pentru a evita escrocii și rambursările. De deopotrivă, Streamate a fost destul de afabil să acopere pierderile frauduloase, așa că nu trebuie să le absorb din indemnizaţie, dar multe site-uri nu au acest tip de protecție contra costurilor. Întocmai și atunci in perioada in care site-urile acoperă rambursări, este rezonabil și alege să nu acopere cantități mari de fraudă.

Iată câteva escrocherii la care trebuie să fii vigilent:

1. Nume de utilizator multiple

Ăsta a fost primul lucru pe care nu ar fi trebuit să-l ignor. Persoana care m-a înscris prima a primit un program exclusiv destul de lung și după ce și-a atins limita zilnică, a revenit imediat cu un alt nume spunând „Bună, sunt eu din nou”. Dacă cineva vă vizitează din nou pe același site cu un alt nume de utilizator sau vă contactează în afara site-urilor din rețea folosind noi nume Skype sau noi e-mailuri, puteți fi sigur că nu faceți nimic potrivit și nu meritați. . .

M-am gândit: „Hei, dacă a făcut ceva greșit, Streamate nu l-ar lăsa să se întoarcă și să plătească din nou și din nou. Conturile tale vor fi închise până azi, nu?”, Dar a fost o portiune iresponsabilă și ignorantă. Fi subordonat de noi să căutăm aşa de lucruri și să le raportăm site-urilor pentru a preveni aşa de lucruri.

2. Noi clienți care par să aibă sume nesfârșite de money

Sigur că unii artiști sunt destul de norocoși să vadă membrii premium venind și vărsând în ele sume incredibile de money, dar de cele mai multe ori clienții noștri vor fi economisiți cu fondurile lor, sau dacă își folosesc propriul credit, în cele din urmă o vor face. limitează-ți cărțile și dispar pentru un timp.

Atunci in perioada in care aveți un cumpărător nou, în special, care este punct să cumpere mai multe spectacole scumpe și/sau lungi una după alta, ăsta este un motiv de închipuire. Nu vă fie teamă să întrerupeți un program pentru a evita o rambursare. Le spun doar clienților că trebuie să mă feresc de clienții noi și de escrocherii și, deși apreciez faptul că vor să cheltuiască atât de mulți money pe mine, va trebui să aștept puțin înainte de următoarea noastră show. Așa că îmi folosesc discreția dacă consider că clientul ar trebui raportat pe site. Aștept să văd dacă revin în altă zi punct pentru o altă achiziție, sau ajung pe lista de escroci a site-ului sau sunt interzise.

3. Persoane enumerate pe lista completă a escrocilor a unui site

Acest lucru ar trebui să pară o idee nici de cum, dar clienții care au fost raportați pentru fraudă vor se osteni să vă convingă că nu au idee de ce se află pe aceste liste. Nu crede. Dacă nu ați avut o tranzacție de succes cu această individ (poate), nu merită timpul sau banii necesari pentru a lucra cu ea.

Site-uri după cum CamModelDirectory și LiveCamModelShows au aceste liste pe care artiștii le ancheta înainte de a primi plăți de la clienți. Puteți umbla după persoane după nume de utilizator, nume și în majoritatea cazurilor pentru a viziona dacă au avut probleme în trecut. Atât plățile frauduloase, cât și pierderile de timp groaznice vor aduce clienții pe aceste liste. Sunt utile. FOLOSESTE-L.

Dacă acceptați plata de la un cumpărător listat ca escroc pe CammodelDirectory și clientul face o rambursare la emitentul cardului de credit, CammodelDirectory nu va înveli pierderea.

4. Numele femeii de pe cardul de credit

Rar veți viziona o plată efectuată cu numele unei femei pe cardul dvs. de credit, ceea ce poate fi un reper roșu deoarece marea majoritate a clienților noștri sunt bărbați. Dacă ați preselectat deja o listă de escroci și simțiți că trebuie să finalizați programul, faceți acest lucru la discreția dvs. și după aceea raportați utilizatorul proprietarului site-ului în cazul furtului cărții de credit. Măcar ai noțiunile de bază acoperite și nu ești părtaş.

5. Insistați să plătiți cu Paypal

Ăsta este calul distrus care a fost lovit rău, dar te rog… FĂ-O. NU. DE ACORD. PAYPAL. IMI PARE RAU. PLATĂ. Paypal va fi întotdeauna de partea cumpărătorului în timpul unei dispute, iar escrocii știu acest lucru. Nu numai asta, dar PayPal nu vă permite să acceptați plăți pentru servicii pentru camsite și vă confisca fondurile și vă înconjura contul dacă află că faceți acest lucru.

Faceți tot posibilul pentru a-i produce să folosească o metodă de plată legitimă. Unii dintre ei vor fi clienți legitimi și vă vor plăti bine, dar mulți vor refuza și le puteți expedia după doriți.

De deopotrivă, riscați relațiile cu site-urile importante dacă alegeți să acceptați PayPal. Boleyn Models vă va înconjura definitiv contul dacă constată că acceptați PayPal pentru spectacole sau comenzi prin webcam, deoarece este pur și simplu o responsabilitate prea mare pentru ei să se alăture.

6. Solicitați previzualizări înainte de a plăti pentru a testa video/audio pe Skype sau alte platforme

Să nu faci asta niciodată. Primiți întotdeauna plata în avans. Există oameni cărora le place literalmente să te facă să te îndrăgostești de prostiile lor și să camera gratuit timp de 2 secunde. Nu furnizați niciodată previzualizări în locuri după cum Skype sau MyGirlFund. Oferiți o previzualizare pentru o număr mică dacă doriți și nu-i acordați mai mult timp dacă doriți.

7. După aceea sunt cei care pierde timpul

Acești oameni nu comit nicio infracțiune frauduloasă în ceea ce privește legalitatea, dar te fură totuși. Oamenii pun interogari nesfârșite fără să te plătească, spun că vor să te cunoască mai devreme, spun cât de mult le-ar plăcea să cumpere ceva de la tine și nu fac niciodată, dar cumva tot apar în e-mailul tău sau curierii te înșelează. Aceasta este o resursă care nu poate fi recuperată.

Nu există protecție contra rambursării pentru timpul petrecut cu oameni care nu vor să-ți ofere niciodată nimic în schimb. Cu cât vorbești mai mult cu oamenii, cu atât vei începe să înțelegi mai mult cine plătește și cine nu. Protejați-vă timpul și nu vă fie teamă să le spuneți oamenilor să se ia dracu, drăguț sau nu.

8. Instinctele tale țipă la tine STRAPUL ROȘU.

Ai încredere în intuiția ta. Poate fi de mare sprijin atunci in perioada in care vine vorba de a asculta oamenii dacă încearcă să fie frauduloși sau nu. Vei petrece mult timp lucrând direct cu oameni din această profesie și trebuie să ai încredere că atunci in perioada in care ai un emoţie rău față de cineva, există șansa ca acest lucru să fie raţional. Dacă cineva se simte prea dezagreabil față de tine, nu-l ignora. Crezi că cineva își snopi joc de tine? Probabil că sunt. Tăiați-le.

Cu siguranță mi-am ignorat instinctul și intuiția cu privire la acest lucru, ceea ce a făcut ca contul meu să fie întemniţat. Stiam. Mai bine. Și am plătit pentru asta…

Înșelătoriile și fraudele se întâmpla oricui

Ele sunt dovada că nu trebuie să fii nou sau naiv pentru a fi vizat și înşelat de escroci și escroci. Oricare dintre noi poate privi în altă portiune sau crede că, dacă site-ul pare să permită ceva, ar putea fi bine, mai ales in perioada in care vedem că vin mulți money. Luați în serios informațiile pe care le-am subliniat aici și protejați-vă pe dvs. și mijloacele de existență de această gunoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !