Alternative Premium Snapchat pentru Camgirls / Stars

Alternative Premium Snapchat pentru Camgirls / Stars

 

Gestionați cluburi de fani pentru camsite sau site-uri de membru cu plată Acasă Gestionați cluburi de fani pentru camsite sau site-uri de membri plătiți

Artiști camsite – Site-uri pentru conducerea unui club de fani

Conducerea propriului club de fani poate fi foarte profitabilă. Cel mai potrivit lucru despre conducerea clubului tău de fani pentru camsite este că generează venituri reziduale. Acest lucru se datorează faptului că pentru a continua accesarea conținutului, clienții trebuie să plătească în continuare impozite lunare de abonament. Există platforme specializate în gestionarea cluburilor de fani, diverse platforme pentru crearea de site-uri plătite pentru modele și site-uri web și clipuri cu funcționalitate de fan club. Ăsta este ceea ce este disponibil pentru artiștii camsite.

Parcurgeți directorul pentru sfaturi și informații despre fan club.

Site-uri pentru gestionarea cluburilor de fani pentru camsite

Mai jos veți descoperi directorul nostru de fancluburi pentru camsite. Cu ajutorul directorului, veți putea asemăna oricare site în funcție de procentul de plată al modelelor. Unele site-uri sunt întreg centrate pe fani. Există, de deopotrivă, multe site-uri care sunt în principal site-uri de clipuri, dar susțin și cluburi de fani. Indicăm obiectivul principal al fiecărui site. În cele din urmă, unele site-uri oferă trafic pentru modele, în timp ce altele se așteaptă ca modelele să genereze trafic și vânzări. Indicăm ce site-uri oferă trafic și care nu,

Rețea de plată Descriere Trafic Informații suplimentare AVN Stars 80% Fanclub Da AVN Stars FanCentro 80% (100% până la 1) Fanclub Da FanCentro Fansly 80% Fanclub Nu Fansly IsMyGirl 70% Fanclub Da IsMyGirl JustForFans Da JustForFans57 Loyal 80% Fanclub % Fanclub Da LoyalFans ManyVids 80% Site clip Da ManyVids Paychat 80% Telefon/Feed social Nu Paychat deblocat 85% Fanclub Da Deblocat ‘

Creați site-uri web bazate pe abonament

Pe lângă diferitele platforme ale cluburilor de fani, vă puteți gestiona și propriile site-uri bazate pe abonament. Există și platforme pentru crearea de site-uri web pentru artiști. Mai deosebit, aceste platforme rulează pe un model de afaceri de partajare a veniturilor, aşadar nu există costuri de găzduire sau alte costuri. Toate aceste soluții oferă, de deopotrivă, constructori de site-uri vizuale care sunt ușor de utilizat și nu necesită cunoștințe HTML pentru a fi utilizate.

Platformă Model Interes Abonamente Vânzări clipuri Camming Articole din magazin Mai multe informații Videochat 75-85% * Da Da Da Da Videochat ModelCentro 67% Da Da Da Nu ModelCentro

Site-uri pentru a vinde abonamente la rețelele sociale

Pe lângă conducerea clubului tău de fani, este și probabil să câștigi money din abonamentele la rețelele sociale. Membrii rețelelor sociale funcționează asemenea ca cluburile de fani. Puteți înțelege abonamente lunare și există unele rețele care se vor ocupa și de rambursări lunare și vă vor anunța in perioada in care aveți un nou abonat sau dacă un abonat a scăzut sau o nouă factură eșuează. Iată toate site-urile pentru vânzarea de membri ai rețelelor sociale.

Procentaj de rețea Mai multe informații Videochat 75-80% Videochat FanCentro 75% FanCentro FanPage 80% FanPage Erotifix 85% Erotifix IsMyGirl 70% IsMyGirl JustForFans 70% JustForFans Membership 70-90% Teddy Girls Teddy Girls 75%

Sfaturi pentru construirea unui fan club de mai jos

Iată câteva sfaturi care să vă ajute să vă lansați fan clubul și să vă construiți următorii.

Încărcați conținutul înainte de lansare

Dacă cineva se alătură clubului tău de fani în ziua 1, vei tinde să te asiguri că are ceva de urmărit imediat. Cu toate acestea, nu trebuie să aveți sute de fotografii sau zeci de videoclipuri. Încărcarea a trei seturi de fotografii (circa 10-15 fotografii oricare) și a unui videoclip în săptămâna dintre deschiderea contului și promovare va funcționa impecabil. În funcție de cât de de multe ori plănuiți să adăugați conținut nou, este probabil să doriți să adăugați 30-50 de fotografii și 1-3 videoclipuri pentru a începe. Cu cât intenționați să încărcați mai puțin conținut nou, cu atât ar trebui să aveți mai mult în prima zi.

Publicarea unui conținut consistent este importantă!

Instalați un încărcător și păstrați-l. Poate că nu merită să vă programați încărcările și să adăugați conținut nou atunci in perioada in care aveți doar 1 sau 2 abonați, dar rămâneți la asta. Clienții care se luptă vor viziona creșterea constantă a volumului de conținut din feedul lor, ceea ce ar putea fi factorul substanţial. Unele platforme de fan club au o funcție de planificare în avans.

Utilizați postările programate pentru postările zilnice

Multe dintre site-urile cluburilor de fani au capacitatea de a realiza șabloane pentru planificarea postărilor viitoare. Dacă platforma clubului tău de fani are una, profită de ea! Umpleți acea codiţă cât mai curând probabil, aşa încât conținutul dvs. să ruleze pe pilot mecanic. Dacă platforma aleasă nu are o funcție de programare, setați o alarmă pe telefon pentru a vă garanta că nu pierdeți nicio încărcare programată. Lansările de conținut consecvente sunt esențiale pentru a vă garanta că abonații dvs. rămân luna de lună, oferindu-vă această rambursare plăcută.

Oferiți o taxă de lansare

De ce site-uri după cum Fashion Nova au o numărătoare inversă uriașă până la vânzarea lor actuală? De ce funcționează! Adăugarea unui emoţie de urgență îndemnului dvs. la acțiune poate convinge un aşezare să apese declanșatorul la o rată redusă. Începeți abonamentul cu o rată introductivă de circa 2-3 USD pe lună sub prețul țintă și alegeți o anumită dată pentru a crește rata. Oportunitatea de a obține o rată mai mică blocată pe toată durata abonamentului (economisind circa 25 USD pe an) poate fi o modalitate excelentă de a recruta și de a recompensa primitorii care adoptă.

să-ți promovezi fan clubul

Promovarea clubului de fani este importantă pentru creșterea bazei de membri. Acest lucru este neuzat mai ales dacă este o platformă de fan club care nu face mare lucru pentru descoperirea organică pe site. Unele platforme de fan club au directoare de șabloane, pagini de categorii și alte caracteristici ale site-ului pe care șabloanele le folosi pentru a obține expunere. Unele platforme de fan club se așteaptă ca artiștii să genereze trafic și vânzări. Indiferent de traficul de pe site, fan clubul tău merită promovat. In felul ăsta!

Anunțați-i pe cei mai mari clienți/fani repetați!

Dacă ești deja un actor consacrat, ai deja o bază de clienți și câțiva clienți fideli repetă. Aceștia sunt cei mai buni oameni la care să apelezi inițial pentru noul tău fan club și cel mai probabil se vor împlini lui! Atenție doar la modul în care îi anunțați. Majoritatea site-urilor nu permit promovarea în afara rețelei, așa că dacă nu le aveți ca urmăritor pe rețelele de socializare, ar putea fi prea riscant. Nu vrei să fii exclus de pe cele mai bune site-uri ale tale.

Promovează-ți fan clubul pe rețelele sociale

Rețelele sociale sunt una dintre cele mai bune modalități de a promova orice slujbă pentru camsite. Twitter în special, deoarece site-ul este favorabil pentru camsite și puteți stop la mulți oameni cu un singur tweet. Întocmai și fără un volum mare de urmăritori, rețelele sociale sunt încă vreunul dintre cele mai eficiente canale pentru piață. Continuați să creșteți! Multe site-uri web și video permit link-uri de social media, așa că asigurați-vă că includeți link-urile de social media pe toate site-urile dvs.! Aceasta este o modalitate de a promova diferitele site-uri și servicii pe care le oferiți fără a nesocoti regulile site-ului (majoritatea site-urilor nu permit modelelor să facă publicitate serviciilor pe alte site-uri).

Profitați de traficul pe site (dacă este probabil)

După am menționat mai sus, există unele site-uri de cluburi de fani care au directoare modele, categorii și alte pagini care prezintă artiști, conținutul lor și cluburile lor de fani. Alte site-uri nu oferă mult mai mult decât funcționalitatea de căutare. Daca te afli intr-unul dintre site-urile care dau vizibilitate, profita de ea! Multe dintre aceste site-uri au o bază mare de membri și o mulțime de trafic. Deoarece acești utilizatori au deja conturi și informații despre cardul de credit în dosar, ei sunt cei mai buni clienți potențiali pe care îi puteți ademeni!

Găsiți șabloane pentru SFS (Shoutout for Shoutout)

SFS este o formă foarte populară de promovare încrucișată, de obicei implică furnizarea unei scurte descriere a ta, o fotografie sau un videoclip și linkul înspre pagina ta și celălalt actor va face același lucru. În mod normal, modelul va rula un SFS „activ”, ceea ce înseamnă publicarea odată ce informațiile au fost schimbate, sau un SFS „în codiţă”, anume atunci in perioada in care se stabilește o dată și o oră.

Citiți mai multe despre fan clubul pentru camsite

Încât conducerea unui fan club premium este incredibil de profitabilă

Un abonament de 15 USD până la 20 USD poate nu pare prea mult, dar luați în considerare acest lucru: 15 USD x 100 = 1.500 USD pe lună. Nu-i rău. Azi câștigăm 15 USD x 1.000 = 15.000 USD pe lună. Aşadar, dacă un actor poate creşte numărul de abonați la peste 1.000, atunci începe să câștige mulți money. Deoarece 15-20 USD pe lună nu este mult de cheltuit, abonații rămân în public abonați atâta timp cât feedul este suficient de activ și artistul este suficient de interesant.

Fanclub vs site-uri de membru cu plată

Există două tipuri diferite de cluburi de fani. Vă puteți gestiona site-ul web (cu platforme după cum ModelCentro și Videochat). De deopotrivă, este probabil să gestionezi un club de fani pe webcam. Pentru cluburile de fani ale rețelei, există câteva platforme specializate în cluburi de fani în special. Există, de deopotrivă, site-uri web și site-uri de clipuri care au o funcție de club de fani. Pe aceste site-uri, fan clubul include de obicei tot conținutul pe care îl aveți de vânzare pe platformă. Unele site-uri vă vor oferi opțiunea de a alege să includeți sau să omiteți conținut tradiţional clubului de fani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !