A deveni o fată cam și abilități antreprenoriale

A deveni o fată cam și abilități antreprenoriale

In perioada in care am început să mă gândesc să devin cam girl, principala mea preocupare a fost câți money aș câștiga. Sigur, eram într-o situație financiară dificilă atunci, dar întocmai dacă nu eram, cred că este de acord firesc să ai un venit în minte atunci in perioada in care te gândești la un nou loc de muncă.

Adevărul transmis în această postare:
1 – să fii o fată cam își dezvoltă abilitățile antreprenoriale.
2 – Sfaturi despre să ai succes cu camgirl.

Iată totuși problema cu camera: NU este o profesie, nu este ca să faci cafea la Starbucks sau ca să faci salate scumpe la Panera Bread. A deveni model cam înseamnă a deveni femeie de afaceri, încât înseamnă că ești autonom și ai propria combinaţie.

Ăsta este un lucru care rareori, sau vreodată, parcurge prin minte cuiva atunci in perioada in care decide dacă să intre în industrie, dar ar trebui, deoarece aduce provocări și complicații cu el.

Citiți ghidul meu „ să deveniți o fată Cam” aici!

Până la urmă, însă, mi se pare un mare plus și un motiv în plus să camera, încât mi-a dat instinct și mi-a învățat lecții de care voi deţine nevoie în viață mult timp după ce am urmat ultimul meu sfat.

Abilități esențiale de afaceri pe care trebuie să le aibă fetele cu webcam

În primul rând, devenind o fată cu webcam, m-a învățat să mă țin de un program de lucru constant. Poate părea bizar, deoarece vreunul dintre avantajele acestei industrii este faptul că vă puteți stabili propriile programe. În cele din urmă, nu există niciun șef care să te mustre dacă te hotărăști să întârzii sau întocmai să sari peste o zi întreagă dintr-un moft.

Dar dacă încerci cu real, ți-ai tinde să nu fi făcut. Succesul în afacerea camgirl înseamnă crearea de clienți repetați, iar asta înseamnă că oamenii care te plac azi trebuie să te poată descoperi mâine. Dacă nu te audia încât orele tale online sunt peste tot sau te-ai ghemuit cu o operă in perioada in care ar fi trebuit să lucrezi, fanul tău novice te va uita foarte rapid și un alt model cu o etică a muncii mai bună va uita. ajungi să-l primești

Din nou, ăsta este un plus. Un lucru este să fii la timp la muncă încât abilitatea de a scrie are frica de Dumnezeu în tine; este mult mai bine să reușiți să vă respectați programul pe care trebuie să-l respectați, încât ați învățat să fiți propriul supervizor.

Un alt factor pe care s-ar putea să nu-l iei în considerare atunci in perioada in care te decizi să devii cam girl este nevoia de a fi responsabil cu banii. Cu toate acestea, înveți rapid. Este obișnuit ca fetele care supraviețuiesc în primele câteva săptămâni (in perioada in care câștigurile sunt în public scăzute) să se îmbată suficient cu banii care încep să intre.

Deși de obicei știu suficient să nu se încurce cu programul lor de lucru, din motivele pe care tocmai le-am investigat, în curând își vor petrece oricare moment liber petrecând cu prietenii și petrecând fără să se gândească la economisire. După aceea, temutele tale prime hit-uri ale lunii încetinesc și este timpul să iei mahmureala.

Citiți aici sfaturile mele de înregistrare Cam Girl…

Este cam chinuitor să nu faci asta, in perioada in care nu doar sări peste acele nopți în oraș cu prietenele tale, dar dintr-o dată îți faci griji că plătești facturile. Se comunica că experiența este un dascăl greoi încât este nevoie de testul mai întâi și după aceea de lecția, dar ceea ce înveți din ea rămâne cu tine toată viața. Puneți ceva timp autentic ca model de cameră și a fi iresponsabil cu banii devine un lucru din trecut.

A deveni o fată cu webcam m-a învățat și să am de-a face cu oamenii, ceea ce include nu numai să vorbesc cu ei pentru a prezenta bine, ci și să îi atrag în primul rând. Acest lucru este mai bine cunoscut sub numele de „retea sociala” și este extrem de deosebit atunci in perioada in care lucrezi cu camera (sau lucrezi autonom în orice altă combinaţie, cred).

Achiziție de clienți pe Camgirling

Nu este vorba doar să stai pe canalul tău Chaturbate să te aștepți ca oamenii să te abordeze la caz. Trebuie să ieși și să le găsești. Am învățat destul de rapid că una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este pe Snapchat, datorită bazei sale uriașe de utilizatori. O fată cu webcam poate face foarte mult bine doar păstrând un profil acolo și construind un potrivit urmăritor masculin, ceea ce nu este prea greoi.

Așa că postează în mod regulat și menționează ocazional site-ul pe care îl transmite și in perioada in care. Băieții care te întâlnesc în circumstanțe banale sunt încântați să te vadă dezbrăcat și, din experiența mea, sunt mult mai probabil să devină obișnuiți atunci in perioada in care vin să-ți vadă spectacolul. De deopotrivă, puteți utiliza Snapchat și alte site-uri de rețele sociale pentru a vinde conținut închegat de lucru dvs., ar fi slip și clipuri video.

Bineînțeles, pentru a deveni o fată cam necesită totuși să înveți să interacționezi direct cu oamenii. O portiune din asta este gestionarea timpului, deoarece atunci in perioada in care le schimbi, vei primi MULTE atenție de la MULTI oameni, așa că trebuie să știi să îți putrezi răspunsurile.

Tare, membrii care îți bacșișează (sau cel puțin au jetoane, așa îți arată unele site-uri cu webcam) au prioritate față de cei care nu o fac, dar trebuie să faci un efort conștient pentru a-ți pune clienții pe primul loc. . Acest lucru îi face să se simtă speciali și, atunci in perioada in care se simt speciali, tot îți dau bacșiș.

Așa că vrei să stai pe spate și să privești balenele, încât balenele înoată mereu așteaptă să-ți ofere o zi de plată mare. In perioada in care găsești vreunul (sau cineva te găsește), faci din chinuitor nu doar pentru a-i trata ca pe un regal, ci pentru a le deveni amic.

S-ar putea să fi intrat pe canalul tău doar văzându-te ca o fată întâmplătoare pe care a vrut să dea bacșiș, dar dacă îți joci cărțile corect, va pleca cu un loc special în inima lui pentru tine. Asta înseamnă că se va întoarce și bacșișul mare pe care îl primiți în seara asta nu va fi o combinaţie unică.

Și cred că unii oameni deveni modele de webcam fără această portiune următoare, dar doar să spun că m-a făcut să învăț mai multe despre frumusețe decât am crezut vreodată că trebuie să știu? Nu sunt doar lucruri evidente, ar fi să-mi îndrept părul și să mă machiez înainte de a se deplasa în fața camerei. Azi știu ce alimente mânca și pe care ar trebui să le evit pentru a-și menține un ten cert.

Nu uitați să consultați ghidul meu Newbie Cam Girl aici…

Am o „zi de pește” pentru unghii. Și mi-am făcut o rutină de până la două ore de două ori pe săptămână, frecând cu creme specifice pentru a-mi menține pielea netedă și strălucitoare. O să-mi fie literalmente mai bine mai mult timp în viața mea, deoarece m-am alăturat acestei afaceri și sunt suficient de cinic încât să cred că vor exista profituri și beneficii care vor veni la mine în curând datorită aspectului atractiv.

Există multe motive pentru a începe camera web dacă aveți nevoie de o sursă bună de venit, dar sunt aici pentru a vă comunica că, dacă vreți cu real, veți obține MULT mai mult. Poți evalua să fii o individ mai inteligentă și mai pregătită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !