Bongacams

Bongacams

BongaCams este un site de videochat disponibil in 31 de limbi. Deține posibilitatea ca modelul sa difuzele in mai multe categorii (Model Show): Free Chat, Private Chat, Spy Shows, Group Shows. Acesta a fost înfiinţat in anul 2012 si este administrat de catre compania Beronata Services Ltd. Permite blocarea țarilor iar conceptul acestui site este: Gratuit si PPM – Plata pe minut (Private). 1 Tokens pe acest siote este chivalent cu 0.05$.

Pe acest site pot lucra fete, baieti, cupluri si TS. Bongacams permite difuzarea alaturi de alte site-uri de videochat. Detine un numar de peste 300 modele online, care difuzeaza la orice ora. Full Private Chat pe acest site este de 45 tokens pe minut iar private normal este de 30 tokens pe minut. Deține doua concursuri importante: Top 100 al saptamanii si Top cel mai bun webcams cu un buget de peste 10 000 $ in fiecare luna. Pentru concursul Modelele de top pe saptamana aceasta premiul 1 va primi suma de 1000$, premiul 2 va primi 500$, iar premiul 3 300$. Restul modelelor pana la 100 vor primi descrescator sume precum 50, 25 si 15$. Concursul chatroom de top va fi premiat in fiecare ora modelul cu cele mai multe pucte dintr-o ora. Locul 1 pentru modelul castigator intr-o ora va fi de 10 $ iar locul 2 5$.

Ofera un comision mediu de 55 % din veniturile total generate iar plata poate fi facuta prin Paxum, WebMoney, Payoneer, Transfer Bancar. De curand Bongacams a introdus Free From Chargebacks (restituirea banilor catre membrii nemultumiti va fi suportata de catre Bongacams). DMCA protection certificate permite modelelor informarea membrilor ca sunt protejate de catre DMCA Security.

 

Inregistrare Model Videochat Bongacams

Inscrierea pe site-ul Bongacams se poate face ca Model (Model Independent – 1 cont pentru 1 performer sau 1 cuplu) sau Studio (1 cont pentru inregistrarea nelimitata performeri).

1 Comment

  1. Fantastic article post.Much thanks again. Really Cool.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !