Review CamFuze

Follow Inregistrare Model Videochat Bongacams
3

User Avg

Review CamFuze
CamFuze este un site de videochat infintat in anul 2011. Acest site accepta modele peste 18 ani din categoria fete, baieti, cupluri si TS. Pe acest site se foloseste o moneda virtuala denumita tokens. 1 tokens are valoarea de 10 centi (0.10$) pentru site-ul CamFuze. Site-urile de videochat investesc o suma mare de bani pentru promovarea site-ului si aducerea pe site un numar mare de membrii noi. Modelul primeste 5 centi pentru fiecare tokens (0.05$) si anume 50% din veniturile total generate. Pentru a creea un cont de videochat CamFuze va trebui sa accesa-ti FREE SIGN UP

CamFuze este un site complet gratuit de videochat, care permite oricarui model care demonstreaza ca are peste 18 ani, pentru a difuza instantaneu, webcam live pentru membrii din întreaga lume. Dupa ce v-ati conectat la CamFuze, puteți activa pe cont propriul webcam pentru a-l împartasi cu alți membri. Tot ce trebuie sa face-ti este sa accesati din meniu pagina Broadcast Yourself pentru a difuza online.

Guests sunt vizitatorii care nu s-au inregistrat sau logat in cont. Acestia au posibilitatea doar de a vizualiza webcamul, insa nu pot utiliza caracteristicile disponibile precum membrii logati sau cei cu credit.

Basic Member sunt persoanele care s-au inregistrat pe site-ul CamFuze. Majoritatea Basic Member nu detin credit insa pot devenii oricand viitori membri premium. Acestia pot utiliza caracteristicile de baza insa daca nu detin credit nu pot accesa private show.

Gold Member sunt cei mai importanti membrii pentru modele. Acestia detin un abonament Gold care le permite sa aiba acces nelimitat la toate functiile site-ului.

Setari Cont Modele

Accesand My Account aveti posibilitatea de a vedea toate detaliile despre model. Singura informatie care trebuie sa fie corecta din profilul modelului este genul (feminin, masculin, cuplu sau TS). Restul detaliilor din profil nu necesita sa fie reale. De asemenea, aveti posibilitatea de a incarca fotografii si videoclipuri în profilul dvs. Tot pe aceeasta pagina aveti capacitatea de a schimba designul profilului. Cu ajutorul setarilor aveti oportunitatea de a bloca o anumita tara sau mai multe, pentru a nu accesa pagina dvs. Detaliile despre Verificarea varstei sau Plata va trebui sa fie complectate cu date reale.

Modelul are posibilitatea de a da afara membrii nepoliticosi de pe CamFuze, interzice sa mai vorbeasca, sau ban definitiv (membrul nu va mai putea accesa pagina modelului niciodata). Un model poate atribui privilegii de moderator oricărui utilizator (acest membru trebuie sa fie cineva de incredere). Un utilizator cu privilegii de moderator are posibilitatea de a da afara un alt membru, de a interzice sa vorbeasca sau de a da ban si de aceea este foarte important sa fie de incredere.

Puteti castiga bani pe CamFuze cu ajutorul concursului Cam of the Hour Winners (oferit in fiecare ora a zilei) si Token-uri daruite de membri site-ului. Concursul consta in mentinerea celui mai mare numar de membri online pe parcursul unei ore. In fiecare minut se ofera puncte, iar modelul cu cele mai multe puncte va castiga concursul si va incasa instant suma de 10$. Plata se va face automat la suma minima de 50$ prin: Paxum, PayPal sau Transfer Bancar.

Review CamFuze
Tutorial creare cont model videochat CamFuze
Voturile si comentariile despre CamFuze pot fi gasite pe Review CamFuze. Deasemenea utilizatori isi pot lasa propriul comentariu pe Review CamFuze.

Good

  • Premii de 10$ la fiecare ora pentru Locul 1
  • Suma minima de plata 50$
  • Metoda de plata : Paxum, PayPal, Transfer Bancar
  • Permite blocarea anumitor tari
  • Accepta si alte site-uri videochat

Bad

  • Membri si Trafic scazut
  • Un numar mic de modele online
  • Se primeste putini tokens de la membrii

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !