Camgirls – Modalități accesibile de a înregistra și vinde fișiere audio

Camgirls – Modalități accesibile de a înregistra și vinde fișiere audio

 

Camgirls – Modalități accesibile de a înregistra și vinde fișiere audio

Camgirls: Sfaturi / echipamente convenabile de înregistrare audio

Camgirl, producătorul de clipuri și PSO oferă câteva sfaturi despre să creați și să vindeți fișiere audio. Aceasta include să produceți un sunet decent cu un buget extrem și cele mai bune locuri pentru a vinde fișiere audio. ne împărtășește și trucul ei public care poate îmbunătăți calitatea audio, mai ales dacă înregistrați în videochat mari și goale! Iată tutorialul de înregistrare audio piratat al lui și sfaturi despre să câștigi money vânzând fișiere audio.

Producerea de fișiere audio cu un buget limitat

împărtășește metodele ei de înregistrare a fișierelor audio cu un buget redus și cea mai ieftină configurație disponibilă pentru modelele care doresc să înceapă. Dacă aveți deja un telefon mobil, atunci aveți deja cea mai scump piesă necesară. Restul fi achiziționate la un preț incredibil de mic și este probabil să aveți tot ce aveți nevoie

Utilizarea aplicațiilor pentru smartphone pentru a înregistra

Dacă aveți un smartphone, va exista o aplicație de înregistrare vocală pe el. Acest lucru poate funcționa bine pentru înregistrarea fișierelor audio. Numele precis al aplicației mobile variază în funcție de smartphone, dar toate telefoanele sunt . Există, de deopotrivă, o mulțime de opțiuni în magazinele de aplicații dacă cauți ceva diferit.

Căști cu microfon

Puteți descoperi căști ieftine cu microfoane încorporate peste tot. a găsit o pereche pentru 7 dolari la Walmart-ul ei originar. Ăsta este de departe cel mai practicabil mod de a începe înregistrarea fișierelor audio pentru vânzare. Doar conectați căștile la telefon și începeți înregistrarea. Calitatea audio a căștilor este mult mai mare decât cea a microfonului încorporat al telefonului.

Utilizați o strat pentru a îmbunătăți calitatea sunetului

O modalitate de a îmbunătăți calitatea sunetului este să vă acoperiți capul cu pături. Acest lucru este neuzat mai ales dacă doriți să înregistrați audio într-o cameră mare, sau într-o cameră cu podele din lemn. Utilizarea sistemului de acoperiș poate sprijini la reducerea ecoului și a reverberației în cameră. face asta personal pe patul ei, dar ar putea funcționa pe o sofa sau oriunde în alt loc unde își poate trage confortabil o strat peste cap și poate înregistra fișiere audio.

Înregistrare prin căști/computer USB

O altă modalitate ușoară de a înregistra fișiere audio este prin intermediul unei căști USB și a computerului. Există o mulțime de căști acolo și există unele care sunt destul de accesibile. Este de bază și funcționează. folosește Audacity pentru editare audio. Audacity este un instrument de editare audio gratuit și open source disponibil pentru Windows, Mac și Linux. Puteți înregistra direct în aplicația Audacity.

arată instalația

În videoclip, arată smartphone-ul Walmart și configurația bugetului, cu și fără strat. Puteți viziona diferența notabilă pe care o face pătura. De deopotrivă, puteți viziona calitatea înregistrării audio cu cele mai simple și mai ieftine setări. are și căști USB înregistrate cu Audacity.

Nu folosiți microfoanele camerei web!

Dacă aveți o cameră web, ați putea crede că aceasta ar fi o modalitate bună de a produce fișiere audio. Nu o face! Calitatea nu va fi comparabilă cu ceea ce ați putea produce pentru circa 7 USD și mergeți la Walmart pentru a urca căștile pentru configurația menționată mai sus! Acest lucru va produce o calitate mult mai bună decât o cameră web pentru laptop sau o cameră web Logitch.

Unde să vindeți fișiere audio

Aici puteți câștiga money vânzând fișiere audio!

site-uri telefonice

Unele site-uri telefonice vă vor permite să apelați și să creați o agendă de telefon înregistrată. Membrii site-ului telefonic suna și auzi anunțurile dvs. înregistrate, care generează PSO. Anunțurile înregistrate sunt taxate pe secundă. Dacă intenționați să înregistrați mesaje, vă recomandăm să le produceți și să le editați și să utilizați altceva decât microfonul încorporat al telefonului. Audacity funcționează minunat pentru asta și poate întocmai să taie și să reuni fișierele audio dacă greșești sau nu-ți place felul în care sună o portiune.

Vând fișiere audio pe site-uri video pentru camsite

Unele site-uri de clipuri permit modelelor să încarce și să vândă fișiere audio, iar unele întocmai au categorii dedicate acestora! iWantClips, Clips4Sale și ManyVids au toate categorii dedicate în mod special fișierelor audio. Puteți situa fișierele audio în categoria sau categoriile audio orientate înspre show videochat pe care le vizați. Dacă le puneți în acele categorii, asigurați-vă că este cert că este audio!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !