Camgirls: plănuiește să ia o oprire

Camgirls:  plănuiește să ia o oprire

Camgirls: plănuiește să ia o oprire

Planificare adecvată pentru a reţine o oprire de la slujbă.

A fi liber profesionist are multe beneficii, dar zilele de maladie și concediul plătit nu fac portiune din pachet, cu excepția cazului în care o planificați! În mod ideal, am deţine cu toții șase luni de cheltuieli din buzunar într-un cont de economii pentru a înveli urgențele mari și mici. Dar nu este întotdeauna cazul și este probabil să nu doriți să utilizați fondul de urgență pentru lucruri pe care le puteți planifica din timp.

Recent, mi-am luat 2,5 săptămâni de concediu pentru a-mi reveni după o intervenție chirurgicală la amigdale și nu am avut nicio stres, deoarece îmi aveam contul bancar și afacerea înființate pentru a ne acumula pe vindecare. Iată am făcut-o.

cunoaște-ți cheltuielile

Nu o face în capul tău. Dacă nu aveți deja o listă cu facturile, deschideți-vă contul bancar online. Enumerați termenele scadente și sumele facturilor care vor fi datorate în timp ce nu sunteți la slujbă. Asigurați-vă că includeți totul. Nu uitați de abonamentele Netflix sau Hulu și verificați facturile anuale după cum Amazon Prime sau asigurarea chiriașilor pentru a vă garanta că nu pierdeți nimic.

Adăugați estimări pentru cheltuielile dvs. variabile (lucruri după cum alimentele, unde sumele se modifică de la lună la lună). Folosesc You Need A Budget pentru a-mi audia cheltuielile, aşa încât să determina cu ușurință această număr folosind medii din lunile precedente. (Aveți nevoie de sprijin cu banii dvs.? Obțineți o probă YNAB de 90 de zile aici.) Dacă plănuiți o vacanță, asigurați-vă că includeți orice cheltuieli de transport, activitate și cazare pentru care nu ați făcut deja economii. Adăugați toate acestea pentru a obține suma pe care trebuie să o economisiți pentru timpul liber. Dacă sună mult, nu vă panicați, există modalități de a compensa acest lucru.

Venitul estimat

În funcție de cât de mult planificați, este probabil să știți deja suma tuturor plăților care vor stop în timp ce sunteți plecat de acasă. Scădeți aceste sume cunoscute din totalul cheltuielilor dvs. Dacă perioada de plată pentru oricare dintre site-urile dvs. implică primirea plăților în timp ce sunteți în afara biroului, calculați suma de scădere din totalul pe care îl veți economisi. Fii vigilent și nu uita să ții cont de ultima dată la care vei lucra. De deopotrivă, fiți rezonabil în ceea ce privește cât de multă muncă „activă” suplimentară, ar fi lucru la camera sau la telefon, puteți câștiga în timpul pe care îl aveți înainte de a decola. Să lucrezi 16 ore pe zi, 7 zile pe săptămână nu este rezonabil! Azi că ți-ai compensat parțial totalul cu lucru pe care o vei face înainte de timpul liber, poți configura câteva forme mai pasive de venit.

Pregătiți-vă conținutul

Dacă aveți suficient timp înainte de oprire, creați conținut. Videoclipuri, înregistrări audio, ședințe foto, texte , orice ați vândut cu succes, faceți mai mult. Programați lansări regulate în timpul liber și încărcați și programați toate datele de lansare pe site-urile alese. Utilizați un slujbă după cum Tweetdeck sau Buffer pentru a programa promovarea pe rețelele sociale pentru oricare postare, pentru a vă garanta că obțineți expunere maximă pentru conținutul dvs. fără efort în timpul liber. Dacă conturile dvs. de rețele sociale sunt în public destul de ocupate, luați în considerare programarea unor fotografii pentru a le plasa pentru a vă menține fluxurile active.

adăugați o pernă

Acest lucru este mai puțin necesar dacă plănuiești o vacanță, dar dacă iei o oprire medicală, asigură-te că ai puțin spațiu de lucru. Chirurgul meu mi-a spus că probabil că voi reveni la slujbă în două săptămâni, dar aveam trei săptămâni programate în cazul în care voi deţine vreo complicație. Mă bucur că am făcut-o; Am ajuns să mai am nevoie de câteva zile înainte ca gâtul meu să-mi poată fi mui cu dildo-ul meu preferat!

Relaxează-te și deconectează-te!

Asigurați-vă că vă luați puțin timp liber. Dezactivează notificările de pe telefon și ai grijă de tine. Concentrează-te pe vindecare dacă iei concediu medical sau concentrează-te pe distracție dacă este vacanță! Fără orele de lucru definite și colegii care să te izoleze de activitățile tale de muncă, poate fi greoi să lași totul în urmă, dar este necesar. Ai planificat bine, ai economisit money și ești pregătit pentru asta. Luați o oprire pentru a vă simți mai bine ca niciodată in perioada in care vă întoarceți la muncă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !