Camgirls: să separăm lucru de viața personală

Camgirls:  să separăm lucru de viața personală

 

Camgirls: să separăm lucru de viața personală

să separăm lucru de viața personală

În epoca rețelelor sociale și a cluburilor de fani, tot mai mulți clienți își urmăresc modelele preferate, sperând să vadă viața reală în culise după ce închid camera. Pentru modelele al căror branding beneficiază de oferirea accesului la viața lor în afara camerei, poate fi greoi să echilibrezi oferirea de intrare suficient pentru a profita financiar, păstrând în același timp confidențialitatea. In perioada in care personajul tău online este foarte similar cu viața ta offline, poate fi greoi să „renunți” la muncă, mai ales atunci in perioada in care împărtășești părți din viața ta în afara camerei pe rețelele sociale sau conținutul clubului de fani. Nu toate modelele se luptă să-și separe viața personală de cea profesională, dar dacă ai simțit vreodată că nu poți „înconjura” lucru, încearcă aceste sfaturi pentru a-ți oferi spațiu pentru o viață privată.

ne punem la punct lucru

Stabiliți-vă programul de lucru (și închideți ușa) In perioada in care un salariat pleacă de la 9 la 5, este sfârșitul zilei sale de lucru și poate intra imediat în viața personală. In perioada in care ai un program flexibil și faci totul singur, înseamnă că este mai chinuitor să renunți la slujbă. Într-o lume ideală, îți stabilești programul de lucru în oricare zi și in perioada in care ai terminat ziua, închizi ușa seifului și pleci. Vă recomand să vă deconectați de la conturi, să vă opriți computerul la sfârșitul timpului ales și să închideți ușa biroului sau să vă curățați lucrurile de la slujbă din orice altă cameră în care lucrați.

Dezactivați notificările rețelelor sociale

Pentru a obține cea mai mare distanță posibilă între viața personală și cea profesională, dezactivați notificările de pe rețelele sociale de pe telefon. In perioada in care lucrați, le puteți ancheta în continuare manual, iar in perioada in care nu lucrați, probabil că nu trebuie să răspundeți la oricare tweet în 30 de secunde sau mai puțin. Dacă nu sunteți pregătit să dezactivați toate notificările în orice moment, încercați să faceți acest lucru timp de câteva ore într-o zi în care nu lucrați și vedeți ce credeți. Vă promit că nu veți rata nimic dacă nu primiți o notificare push că cineva a comentat „HOT

ia o zi liberă de la slujbă

A munci 7 zile pe săptămână nu este bine pentru nimeni și nu este durabil. Luați o zi liberă și vreau să spun întreg gratuit. Nu verificați rețelele sociale de la slujbă, nu citiți mesaje sau e-mailuri de pe site-ul dvs. Nu postați live pe conturile dvs. de socializare (programați odinioară postările pe Twitter și Instagram pentru zilele în care sunt plecat de la slujbă, aşa încât rețelele de socializare sunt active întocmai și atunci in perioada in care eu nu sunt). Nici măcar nu vă verificați vânzările. Oprește totul și stai departe de el. Nimeni nu plătește suficient pentru a deţine intrare la viața ta în oricare zi a vieții sale și ai nevoie de cel puțin o zi pe săptămână pentru a te distanța întreg de la muncă pentru a te reîncărca pe total și a investi în relațiile și activitățile tale personale.

Fii la uzual cu rețelele sociale personale

Îmi place Twitter de baseball. Este distractiv și uimitor (mai ales in perioada in care echipa ta este groaznică) să urmărești meciul în direct pe Twitter. În loc să mă conectez la contul de slujbă pentru a-mi audia sporturile, mi-am creat un cont personal de Twitter (și nu, nu poți deţine numele meu). să urmăresc pe cine iubesc, dragă, și retweet orice fără să mă gândesc la modul în care ar leza imaginea pe care mi-am creat-o ca . scrie pe Twitter baseball live fără a pierde adepți sau a îngropa conținut promoțional pe care m-am străduit atât de mult să îl creez și să îl distribui. Mai deosebit, totuși, îmi dă o careva separare între a face ceva în orele libere, ar fi să mă uit la sport, și să-mi fac treaba, încât nu este corect pe față pentru același cont. Nu trebuie să rezist să-mi verific DM-urile sau notificările încât nici măcar nu sunt acolo.

Împărtășiți hobby-uri și interese personale.

Împărtășirea vieții în afara camerei poate fi profitabilă pentru modelele specializate într-un stil GFE foarte veritabil și brut. Împărtășirea hobby-urilor și a intereselor poate realiza conexiuni cu adepții tăi și poate completa profunzime personalității tale online, dar a rămâne fidel la ceva îți oferă libertatea de a te se desfăta de o activitate fără ca vocea enervantă din fundul minții tale să-ți amintească să faci o fotografie. . .

Separați hainele de lucru de cele reale.

Multe haine ale lui de la slujbă m-ar face să fiu deţinut sau cel puțin să fiu certat cu real dacă le-ar purta de la slujbă în public, așa că asta nu este întocmai o problemă. Totuși, în afara serviciului, are haine și bijuterii care îi aparțin doar ei. Nu le folosesc în videoclipuri, nu le folosesc pe cameră și nu fac fotografii sau videoclipuri pentru rețelele de socializare in perioada in care le folosesc. Sună puțin bizar, dar a deţine haine care creează o zonă de șomaj în jurul meu poate fi cu real eliberator și poate servi ca un memento fizic tangibil să-mi las viața profesională deoparte și să mă concentrez pe viața mea personală.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !