Camsoda

Camsoda

Camsoda este un site de videochat infiintat in anul 2015. Este unul dintre site-urile videochat de top. In momentul de fata detine in jur de 300 modele online. In Alexa indica un trafic Global Rank de 4,228, iar cel mai mare Rank il detine in United States de 1,008.

 

METODE DE PLATA

Metodele de plata existente pe Camsoda sunt: Paxum si Transfer Bancar. Modelele pot retrage castigurile la suma minima de plata de (20$ prin Paxum) si (500$ prin Transfer Bancar). Metoda recomandata este Paxum, deoarece detine cea mai mica suma de plata si este folosita si pe alte site-uri de videochat. Platile vor fi realizate saptamanal daca modelul a ajuns la suma minimna de plata.

 

PRIVATE CHAT

Modelul va castiga in private chat suma de 30 tokens/min($1.50/minut) pretul standard plus castigurile din Spy cu suma de 12 tokens/minut ($0.60/minut pentru fiecare membru aflat in spy).
Din setarile contului modelul are posibilitatea de a creste pretul pe private chat pana la 90 tokens/minut ($4.50/minut).
Spy reprezinta membrii care intra in momentul in care modelul se afla in private chat. Acestia au posibilitatea doar de a vedea modelul dar nu pot discuta la fel ca cei din private chat.

Private Chat: (30 – 90 tokens/minut)
Spy: (12 tokens/min)

 

BLOCAREA TARILOR

Camsoda permite blocarea tarilor, din setarile contului de model. Deasemenea modelul beneficiaza de protectie DMCA asupra continutului sau.

 

PREMII MODELE

ZILNIC este oferit un bonus de 400 USD pe zi modelului care castiga cei mai multi tokens.
Pentru a participa la acest concurs modelul va trebui sa difuzeze cel putin 3 ore pe zi.

  • Locul 1 (200 $)
  • Locul 2 (125 $)
  • Locul 3 (75 $)

SAPTAMANAL va fi oferit un premiu de 2.000 $, modelului care va castiga cea mai mare suma de tokens in acea saptamana.

LUNAR va fi oferit un premiu de 3.000 $, pentru modelul care va castiga cea mai mare suma de tokens din acea luna.

Modelul are posibilitatea de a seta o anumita suma de tokens pentru vizionarea anumitor poze sau videoclipuri.

Membrii noi beneficiaza deasemenea de 50 de tokens gratuiti in momentul inregistrari pentru o perioada limitata de timp.

 

Inregistrare Model Videochat Camsoda

Inscrierea pe site-ul Camsoda se poate face ca Model (Model Independent – 1 cont pentru 1 performer sau 1 cuplu) sau Studio (1 cont pentru inregistrarea nelimitata performeri).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !