Cele mai bune surse de venit pasiv pentru fetele cu webcam: să-ți maximizezi câștigurile din camera!

Cele mai bune surse de venit pasiv pentru fetele cu webcam:  să-ți maximizezi câștigurile din camera!

Cele mai bune surse de venit pasiv pentru fetele cu webcam: să-ți maximizezi câștigurile din camera! 1 CamgirlMFC Sfaturi, Noțiuni de bază, Camgirl novice, Afiliat Cam, Revizuire site, Chaturbate, Revizuire Chaturbate, ManyVids, OnlyFans, Venit pasiv

Ce este venitul pasiv?

Venitul pasiv (venitul rezultat din live-ul de numerar primit în mod regulat, care necesită un efort mic sau nici de cum pentru a menține) este ceva la care mulți visează. Dimpotrivă, venitul „activ” necesită muncă constantă, așa că câștigurile live webcam sunt un exemplu de venit activ. A fi liber profesionist și a-ți face orele îți oferă multă libertate de a petrece acel timp așa îți dorești, așa că cel mai bine este să-l cheltuiești pe lucruri care te vor face mult timp după ce treaba este terminată. Crearea de clipuri / vânzarea de fotografii și videoclipuri și crearea de bloguri necesită o investiție inițială (timpul dvs.), dar vă face money pe termen nelimitat, literalmente în timp ce dormi! Dacă doriți să vă extindeți oportunitățile de câștig și să nu trebuie să vă bazați 100% pe câștigurile dvs. de la camera web, citiți mai departe!

Cele mai bune 3 idei de venit pasiv pentru camgirls

Vinde-ți fotografiile și videoclipurile

Probabil cea mai CEA MAI BUNĂ modalitate de a câștiga venit pasiv în calitate de camgirl este să înregistrezi videoclipuri și fotografii și după aceea să le revinde pe site-uri după cum ManyVids. De deopotrivă, puteți vinde aceleași videoclipuri pe Chaturbate sau MFC pentru jetoane sau întocmai puteți să vă creați propriul site pentru a le face disponibile pentru mai multe persoane. Cel mai deosebit, nu aveți nevoie de mult echipament pentru a începe. O cameră web sau o cameră video simplă va funcționa pentru videoclipuri și puteți achiziționa o cameră DSLR de bază pentru a face fotografii cu înfăţişare profesional. Consultați postarea mea despre să începeți să faceți videoclipuri!

Publicarea fotografiilor și videoclipurilor pe OnlyFans

Deși nu este întreg pasiv, OnlyFans este o platformă excelentă pentru a câștiga money foarte ușor din fotografiile și videoclipurile tale (sau !) Și pentru a o face fără bătaia de cap de a se osteni să-i convingi pe membri să plătească și să-și reînnoiască abonamentul la timp. . pentru tine în OF. De deopotrivă, permite membrilor să vă trimită sugestii și aici intră în joc componenta pasivă. E fascinant să te trezești cu un bacșiș sau două. Citiți aici tutorialul meu pentru începători OnlyFans.

Programe de afiliere pe cameră.

Nu în ultimul rând sunt comisioanele afiliaților cam. Este o modalitate subestimată de a câștiga mulți money, dar dacă o faci corect, * complet * va genera venituri pasive pe termen lung, fără să fii nevoit să ridici un deget. Puteți face acest lucru creând un blog închegat de camera (citiți postarea mea despre asta aici) SAU promovând programul dvs. de afiliere preferat online pe platforme după cum Twitter, Instagram sau Reddit. Fii creativ! Cu toate acestea, asigurați-vă că respectați termenii și condițiile acestora înainte de a începe, deoarece s-ar putea să vi se interzică postarea de conținut pentru camsite.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă înscrieți la diferitele programe de cameră pe care doriți să le promovați ca webmaster/afiliat.

Cele mai performante programe sunt cele care te platesc prin „Revenue Sharing”, ceea ce inseamna ca iti platesc un taxa procentual din venitul generat prin linkul tau. Chaturbate și MFC au cele mai mari rate RevShare (20%!) Și, în opinia mea, sunt cele mai ușor de început. Faceți clic pe link-uri pentru a vă abona:

Programul de afiliere Chaturbate – CEL MAI BUN din sector

Programul de afiliere MFC prin CrakRevenue

Consultați lista mea completă cu cele mai bune programe de afiliere Camsite aici. Bafta incepand sa faci money in timp ce dormi!

Camgirl Camming Camming Chaturbate Afiliat Chaturbate Afiliat Chaturbate Opinie Doar pentru afiliați MCFans Venit pasiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !