Chaturbate

Chaturbate

Chaturbate este un site de videochat cu o reputatie buna inca din anul 2011, data la care a fost infiintat. Pe acest site sunt aproximativ de peste 2000 de performeri la orice ora si accepta toate categoriile de videochat. Tipul de Show acceptat este: Free Chat, Private Chat, Spy Shows, Group Shows. Permite blocarea tarilor si este tradus in 15 limbi. 1 Tokens pe acest website este echivalent cu 0.05$

Ofera un comision mediu de 60 % din suma total castigata iar platile pot fi efectuate prin Paxum, Payoneer, Cec sau Transfer Bancar. Suma minima de plata pentru Paxum si Payoneer este de 50$. Modelele au posibilitatea sa faca transferul banilor in cont in fiecare zi pentru un comision de 3.95 $

Default vine cu urmatoarele setari: Private Show 30 tokens / minut (modelul poate setata intre 6 si 150 tokens), Group Show 12 tokens / minut (modelul poate setata intre 6 si 30 tokens), Voyeur / Spy Chat 12 tokens / minut (modelul poate setata intre 6 si 30 tokens).

Pe site-ul Chaturbate se poate creea atat cont de Model Independent pentru un cont sau pentru un performer ori un cuplu sau Studio pentru un cont cu posibilitatea de inregistrarea nelimitata performeri.

Modelul are posibilitatea sa blocheze tarile dorite. Astfel membrii nu vor putea sa mai acceseze tara blocata de catre model.

Platile pot fi facute instatnt, la cererea modelului prin Paxum sau CosmoPayment

Chaturbate detine foarte multe aplicatii care pot fi adugate in cont, pentru a usura viata modelului. Aceste aplicatii pot scrie pentru model anumite texte state de model, pot bloca membrii noi fara tokens sa scrie in chat sau sa acceseze private chat, cand detin o suma mica de tokens.

Chaturbate-Camsite

Inregistrare Model Videochat Chaturbate

Inscrierea pe site-ul Chaturbate se poate face ca Model (Model Independent – 1 cont pentru 1 performer sau 1 cuplu) sau Studio (1 cont pentru inregistrarea nelimitata performeri).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !