Cineva mi-a înregistrat show-ul. Ce sa fac?

Cineva mi-a înregistrat show-ul.  Ce  sa fac?

Cineva mi-a înregistrat show-ul. Ce sa fac?

Camgirls – să gestionați emisiunile limitate de webcam

Dacă mergeți suficient de mult, veți deţine în cele din urmă câteva emisiuni prin webcam înregistrate și postate online pentru ca toți să le vadă. Asemenea ca în toate situațiile de hacking, eliminarea programelor de videochat ascunse poate fi o adevărată lovire de cap, dar există câțiva pași pe care îi puteți face pentru a elimina conținutul sau cel puțin pentru a-l necăji puțin pe pirat în timp ce ăsta încearcă. Efortul pe care îl depuneți pentru a șterge emisiunile înregistrate de webcam ar trebui să fie proporțional cu ceea ce a fost înregistrat și cu cât de deosebit este pentru dvs. să revizuiți întregul conținut. Dacă face portiune dintr-un spectacol public non-nud, s-ar putea să nu merite să petreci ore întregi eliminându-l, în timp ce un show privat cu completă și spectacole poate fi mai deosebit pentru tine. În cele din urmă, nu veți putea niciodată să opriți orice piraterie a conținutului dvs.; nu este doar un obiectiv realist. Cu toate acestea, îl puteți zgâria prin următorii pași.

Pasul unu: site-ul dvs. de cameră oferă eliminări DMCA?

Primul pas este să contactați echipa de asistență a site-ului dvs. cam. Unele site-uri webcam efectuează eliminări DMCA pentru conținutul înregistrat al site-ului lor webcam și aceasta este de departe cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru. Furnizați site-ului dvs. linkul înspre emisiunea înregistrată și, dacă a fost o show privată, încercați să identificați membrii care l-au înregistrat. Furnizarea site-ului dvs. de webcam cu cât mai multe informații probabil vă va sprijini să vizați site-ul pirat sau gazda acestuia cu notificarea de scoatere DMCA. Nu toate site-urile de videochat oferă servicii DMCA, dar merită întotdeauna să contactați asistența pentru a descoperi.

Dacă site-ul dvs. nu oferă eliminări DMCA, faceți-o singur sau luați în considerare agențiile DMCA

Trimiterea unei notificări de scoatere DMCA este destul de simplă, dar dacă conținutul dvs. este piratat puternic, poate dura mult timp. Dacă aveți fonduri disponibile și pirateria de clipuri și videochat este o mare problemă pentru dvs., luați în considerare angajarea unui slujbă DMCA. Scanarea Brandit este o opțiune convenabilă care va expedia atât solicitări de scoatere DMCA, cât și solicitări de scoatere Google în doar 3 clicuri. Utilizarea unei agenții DMCA vă protejează, de deopotrivă, confidențialitatea într-un mod în care trimiterea de notificări DMCA singură nu o face. Amintiți-vă, aveți de-a face cu persoane cu virtute limitată care v-au furat deja, așa că probabil că informațiile dvs. personale nu sunt în siguranță cu ei.

In perioada in care DMCA eșuează (Pirati în străinătate)

DMCA înseamnă Digital Millennium Copyright Document și este o lege federală din SUA. Site-urile pirat găzduite în alte țări nu răspund adesea solicitărilor DMCA. Dacă conținutul tău se află pe un site care nu răspunde, ce poți face? Toate aceste metode durează destul de mult și vrei să te asiguri că echilibrezi efortul depus cu rezultatele pe care le obții în schimb, pentru a te garanta că nu pierzi timp și money încercând să elimini o volum mică de conținut. furt. .

Atacul asupra metodelor de monetizare a piraților

Unele site-uri pirat acceptă plăți de la utilizatori și ascund conținutul lor furat în spatele unui paywall: în acest întâmplare, contactați furnizorul dvs. de servicii de plată (unii dintre ei scapă folosind PayPal!) Și spuneți-i că site-ul înțelege money pentru drepturi de scriitor de intrare. Pricopsit. Acest lucru va fixa plățile directe destul de rapid, de obicei. Alte site-uri monetizează folosind reclame. În acest întâmplare, lucrurile se complică puțin. Trebuie să identificați compania de plasare a anunțurilor pe care o utilizați, ceea ce poate implica examinarea codului. În întâmplare contrar, puteți contacta direct companiile promovate și le puteți aviza că anunțurile lor sunt afișate pe site-uri piratate. Unor companii de publicitate și agenților lor de publicitate le va păsa, dar multora nu.

Atacul asupra traficului pirat

Motoarele de căutare (în special Google) sunt adesea principala sursă de trafic înspre site-uri compromise. Puteți expedia eliminările dvs. DMCA direct la Google, ceea ce va duce la eliminarea acelor adrese URL din listare în căutarea Google și, de deopotrivă, va elimina toate imaginile și videoclipurile asociate din căutare. Cu toate acestea, Google DMCA este disponibil public, așa că rețineți că informațiile dvs. personale vor fi afișate public. Majoritatea agențiilor DMCA oferă și servicii de renunțare la Google, care vă protejează confidențialitatea. De deopotrivă, puteți să vă asigurați că conținutul dvs. apare în partea de sus a rezultatelor căutării și să îngropați conținutul piratat, perfecționând optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO).

Adăugați un filigran la conținutul dvs

În cele din urmă, in perioada in care toate celelalte nu reușesc, filigranarea conținutului dvs. cu numele de scenă sau adresa URL vă va garanta cel puțin că pirații vă fac reclamă. Unii pirați vor face eforturi mari și vor se osteni să decupeze filigranul, crezând că, într-un gen, acest lucru înseamnă că nu puteți dori conținutul prin DMCA, dar cei mai mulți doar descărcați conținutul, filigranele și tot ce se află între ele. Faceți-vă conținutul vizibil al vostru, aşa încât oamenii care vă găsesc conținutul furat pe un site piratat să îl găsească în altă portiune și poate întocmai să devină un cumpărător plătitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !