Design profil Chaturbate: creați biografii vizuale personalizate

Design profil Chaturbate: creați biografii vizuale personalizate

 

Design profil Chaturbate: creați biografii vizuale personalizate

să creezi o cronologie personalizată / vizuală de chaturbate

Chaturbate este un site de videochat de top care permite modelelor să creeze pagini de profil personalizate cu real uimitoare. Acestea includ link-uri înspre rețelele dvs. de socializare, site-ul web și întocmai magazinul de clipuri! Deoarece Chaturbate permite șabloanelor să folosească etichete personalizate, posibilitățile sunt practic nelimitate. Există, de deopotrivă, bio designeri creați special pentru Chaturbate. Acestea vă permit să creați cu ușurință biografii uimitoare fără a fi nevoie să le codificați singur. Iată toate informațiile despre biodesign Chaturbate.

Reguli/termeni cronologic personalizat Chaturbate

Înainte de a intra în lucrurile distractive, să aruncăm o privire mai întâi la unele dintre regulile și regulamentele paginii de profil Chaturbate. Acestea sunt importante deoarece nu doriți ca contul dvs. să fie interzis!

Profilul trebuie verificat înainte de a completa HTML

Este deosebit să rețineți că profilul dvs. trebuie să fie întreg verificat (ID-ul trimis) înainte de a putea completa HTML personalizat la pagina dvs. de profil. Acest lucru este în principal pentru a preveni intrarea spamului sau a codului rău intenționat în Chaturbate. Unele modele doresc ca profilurile lor să fie întreg stilate înainte de a plasa și, din păcate, nu așa funcționează. Dacă codul dvs. nu funcționează așa doriți, aceasta este cel mai probabil problema. Contactați asistența și asigurați-vă că profilul dvs. este pe total verificat și aprobat.

Creați pictograme / link-uri plutitoare

Cifru HTML Chatubate pentru pictograme/linkuri mobile

Adăugarea de pictograme mobile suplimentare/personalizate

Pentru a completa mai multe pictograme, copiați și inserați codul din și inserați-l după sfârșit, ajustați setările de la „sus: 270px” la „sus: 305px” și continuați să adăugați 35px pentru oricare buton în plus pe care îl adăugați. Pentru pictograme, puteți utiliza imagini găzduite gratuite de pe multe site-uri, inclusiv Google. Asigurați-vă că atunci in perioada in care utilizați fotografia nu există drepturi de scriitor care vă împiedică să o utilizați și că faceți un link direct înspre spectru și nu înspre un site unde se află imaginea. Dacă aceste butoane nu sunt suficient de mari, puteți modifica și setările de lățime și înălțime din cifru pentru a se armoniza nevoilor dvs.

Pictogramele/siglele PNG transparente funcționează cel mai bine!

Deși puteți utiliza JPG și alte tipuri de media, o siglă/pictogramă PNG transparentă va funcționa întotdeauna cel mai bine! Acest lucru se datorează faptului că în spatele fiecărui logo nu va exista un „fond alb” cu înfăţişare . În schimb, va fi transparent și orice din spatele siglelor plutitoare va fi vizibil. De obicei, este destul de ușor să găsești logo-uri transparente pentru rețelele sociale majore. Fișierele fi făcute transparente folosind o varietate de software și instrumente.

Imaginile plutitoare nu închide sigla de navigare sau spațiul publicitar

Chaturbate se mândrește cu libertatea pe care o oferă radiodifuzorilor de a-și personaliza paginile camerei și de a se zice prin suprapuneri și grafice. Acestea fiind spuse, această libertate poate fi extinsă doar într-o anumită măsură și în cele din urmă nu ar trebui să interfereze cu funcționalitatea de bază a site-ului nostru.

Pagina dvs. nu trebuie să aibă suprapuneri care să ascundă sigla site-ului nostru, zonele de publicitate sau orice element de navigare. Dacă contul dvs. este marcat pentru a fi utilizat cu aceste tipuri de articole, vă recomandăm să le ștergeți sau să le transferați. Dacă nu le eliminați și primiți avertismente suplimentare de la noi, va trebui să luăm măsuri mai serioase.

Nu se poate conecta la site-urile web ale concurenței

Radiodifuzorii face link-uri înspre site-uri terțe, atâta timp cât nu fac link-uri înspre site-uri video concurente. Acestea includ site-uri de clipuri și alte rețele care acceptă funcția Cam, întocmai dacă nu este punctul principal al site-ului.

Fă-o singur: HTML intuitiv pentru imagini și linkuri

Pentru cei care doresc să-și creeze propriile profiluri (gratuit), iată câteva coduri HTML de bază pentru adăugarea de imagini și link-uri înspre profilul lor Chaturbate. Dacă plănuiți ceva înaintat, veți tinde să verificați unele dintre instrumentele disponibile în secțiunea de mai jos.

Adaugă imagini de bază la profilul tău Chaturbate

Dacă tot ceea ce încerci să faci este să adaugi imagini de bază la profilul tău, este asemenea de simplu ca să inserezi un frântură captcha în zona bio. Puteți viziona un exemplu de spectru HTML aici:

Pur și simplu înlocuiți adresa URL mică cu linkul înspre orice spectru pe care doriți să o adăugați la pagina dvs. de profil. Dacă utilizați un software gratuit de găzduire a imaginilor, ăsta ar trebui să afișeze adresa URL a imaginii. Dacă imaginea este deja găzduită pe Internet, puteți pur și simplu să faceți clic dreapta pe ea și să selectați „Copiați adresa imaginii”.

Găzduire de fișiere de spectru – Există o mulțime de locuri care oferă găzduire gratuită de fișiere de spectru. Făcând o căutare simplă pe Google, multe dintre ele vor fi afișate. Dacă nu sunteți sigur unde să vă găzduiți fișierele, ăsta este un loc potrivit pentru a începe.

Adăugați linkuri înspre imaginile dvs

Dacă doriți să adăugați linkuri la imaginile dvs., acest lucru este probabil. Vă rugăm să rețineți că Chaturbate are anumite restricții cu privire la link-urile care fi utilizate. Dacă nu sunteți sigur dacă site-ul sau pagina web este permisă sau nu, vă rugăm să contactați Asistența Chaturbate pentru confirmare. Dacă doriți să adăugați un hyperlink la imaginea pe care tocmai ați adăugat-o, ăsta este codul pe care l-ați folosi:

Pur și simplu înlocuiți „yourwebsitelink” cu orice adresă URL la care doriți să faceți un link. Orice între deschidere și închidere nu va fi închegat la adresa URL specificată.

Instrumente pentru crearea profilurilor Chaturbate

Dacă sunteți în căutarea unui design de profil Chaturbate cu real tehnic și înaintat, vă sugerăm să utilizați vreunul dintre instrumentele create special pentru design. Acest lucru este neuzat mai ales dacă nu sunteți 100% priceput în HTML sau grafică. Există întocmai și unele instrumente create special pentru camgirls!

Xnite: Camgirl Live Editor: Creați profiluri profesionale

Camgirl Live Editor a fost conceput special pentru a realiza pagina de profil. Platforma vine cu un editor vizual ușor de utilizat, care vă permite să creați și să editați fotografiile dvs. de profil, toate fără cunoștințe de design grafic sau codare HTML. Odată proiectat, Camgirl Live Editor va genera fragmentul de cifru pentru a-l insera în biografia dvs. Chaturbate și totul va prezenta precis așa l-ați proiectat.

Citiți mai multe despre Camgirl Live Editor

Aflați mai multe despre Chaturbate

Ești interesat să devii model de cameră web Chaturbate? Vă puteți înregistra aici sau puteți obține mai multe informații pe site-ul webcam accesând linkul de mai jos. Chaturbate este un site de videochat de top cu trafic mare, rate bune de model și o mulțime de funcții excelente. O aşa de particularitate este profilurile modelelor de cameră întreg personalizabile. De deopotrivă, profitați de aplicații și roboți pentru a completa mai multe funcții profilului dvs. și pentru a câștiga money în plus vânzând conținut și organizând cluburi de fani. Chaturbate acceptă toate genurile (inclusiv cupluri și grupuri) și oferă o gamă largă de moduri de a câștiga money, toate sub același acoperiș.

Aflați mai multe: Deveniți un model Chaturbate

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !