Fotografie de profil

Camsoda Group

  • Public Group
  • Acum 4 ani
  • 0

    Posts

  • 2

    Members

Suport Camsoda – Recomandări hardware hardware

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #7518
    Avatar utilizatorElisaAmalia
    Moderator

    Atunci când vă configurați studioul de acasă, este important să aveți toate componentele necesare. Le vom înveli mai jos. De asemenea, este important să fiți confortabil și să vă faceți configurarea distractivă și ușor de utilizat, vă vom oferi câteva sfaturi.

    1. Calculator
    2. Tastatură
    3. Monitor
    4. Camera web
    5. Iluminat
    6. Boxe
    7. Configurare completă
    • Calculator Pe piață există o mare varietate de calculatoare. Soluția dintre laptop sau desktop este o preferință personală. Când alegeți, funcționalitatea de bază a computerului dvs. va dicta tipul de care aveți nevoie. Transmiterea în direct necesită cantități mari de procesare video, deci computerul trebuie să fie favorabil pentru multimedia și compatibil cu video HD. Dacă doriți să utilizați un laptop, vă recomandăm următoarele în ordinea aspectului: Asus Acer Aspire Chromebook Acer
    • Tastatură Vrei să fii flexibil și să te miști, o tastatură wireless este excelentă pentru asta. Iată o tastatură de bună calitate care vă va împiedica să vă blocați în cabluri. Monitor Există aici un monitor de bună calitate.
    • Cameră web Utilizarea unui computer cu o cameră web încorporată va funcționa minunat, dar veți obține rezultate mai bune cu o cameră web externă. Puteți dobândi o cameră web USB pentru laptop și va funcționa minunat. Aceasta este o cameră web uimitoare de calitate HD. Este sub 60 USD și recomandarea noastră №1: Cameră web Logitech HD Pro C920 Alte camere care funcționează bine (deși recomandăm cele de mai sus) sunt: C930e Cameră web Logitech BRIO Ultra HD
    • Iluminat Iluminatul este cel mai important aspect al configurației tale. Da, mai important decât camera web. Este posibil să aveți deja lămpi sau alte lumini care să funcționeze minunat. Luminile LED sunt foarte luminoase și nu emit căldură, așa că vei fi mult mai confortabil lucrând sub ele. Iată o bandă ușoară bună și puteți conecta multe împreună. S-ar putea să vă placă și un kit de iluminat pentru un studio de portret profesionist sau un simplu inel de lumină Vrei să-ți amenajezi studioul cu umbre minime, deci asigură-te că ai mai mult de 1 sursă de lumină. Păstrează lumina deasupra ta, nu vrei niciodată o umbră de jos; asta este autentic ceea ce se face într-un film horror pentru a face să pară înfricoșător. Clar, nu asta îți dorești.
    • Difuzoare Cele mai de succes modele de camere au audio se si distrează. Muzica este un mod minunat de a face acest lucru și iată un set frumos de boxe.
    • Configurare completă Crearea unui studio  implică multe componente. Am constatat că atașarea lor fizică la un cărucior funcționează minunat. Căruciorul este mobil și atunci când se mișcă chiar în timp ce online-ul dvs. nu va agita prea mult. Cărucior mobil Totul este conectat, ceea ce îl face ușor demontabil. Este posibil ca unele componente să nu aibă o atașare ușoară la o legătură de cabluri, aceste două lipici cu fermoar vor rezolva această problemă, lipiciul și cârligele. Cablu de alimentare. Gândiți-vă la setarea dvs. și la lungimea cablului de extensie de care aveți nevoie, doriți tocmai 1 cablu să ruleze de la platformă la perete.

     

     

     

     

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Lost Password

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !