Fotografie de profil

LiveJasmin Group

  • Public Group
  • Acum 4 ani
  • 0

    Posts

  • 2

    Members

Suport Livejasmin – Centru de studio

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #7993
    Avatar utilizatorElisaAmalia
    Moderator

    Centru de studio LiveJasmin

    Ca proprietar al unui cont de studio, veți viziona mai întâi numărul de modele și statisticile lor curente sunt afișate în detaliu atunci când faceți clic pe unul. Puteți tria modelele după următoarele filtre: Toate modelele Online, Unfinished, Rejected, Active, Closed, Suspendedor, Comandați după stare, Comandați după nume, Ordinați după categorie, Făcând clic pe butonul Adăugare model nou, faceți clic dreapta pentru a înregistra un nou artist în contul dvs. de studio.
    Când faceți clic pe pictograma de informații, veți viziona calificările audio și aspectul actuale ale modelului dvs., indiferent dacă este protejat sau nu, a primit sau nu insigna de selecție LiveJasmin și dacă modelul dvs. a încălcat modelul.Dacă faceți clic pe simbolul „Statistici” veți viziona nivelul actorului dvs. în sistemul de plăți, timpul petrecut online de model și veniturile sale din ultima perioadă. La „Afișați mai multe statistici” puteți viziona informații mai detaliate despre veniturile modelelor dvs.

    Puteți activa sau dezactiva contul modelului dvs. în Setări.

    Pentru a le oferi posibilitatea de a-și viziona sau nu statisticile și de a-și schimba parola, dacă este necesar.
    Când faceți clic pe pictograma Vizualizare, aspectul contului actorului pe site-ul web apare într-o fereastră pop-up. Cu toate acestea, dacă faceți clic pe numele contului actorului, veți fi conectat în contul propriu. Mesaje În acest meniu puteți accesa toate trimiterile primite sau trimise.

    Date personale

    Ca model, aveți opțiunea de a schimba detaliile aspectului dvs. și de a completa sau elimina limbile pe care le vorbiți.

    Statistici de plată

    Aici puteți accesa toate informațiile detaliate despre veniturile totale. De asemenea, puteți specifica perioada pe care doriți să o verificați în filtrele de mai sus. Puteți viziona buletinele de plată în Rezumatul plăților.

    Opțiuni de retragere

    Aici puteți seta metoda de plată folosită pentru a vă expedia retrageri. Ca individ sau ca companie.

    Întrebări frecvente Payinfo

    Puteți descoperi toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți despre retrageri și o scurtă descriere a metodelor de plată oferite. Recomandare pentru membri În această secțiune puteți expedia persoane pentru a deveni membri LiveJasmin noi. Astfel obțineți o comisie pe viață pe baza cheltuielilor totale ale membrilor!

    Sprijin și informații Știri

    Deoarece dorim să vă menținem cât mai actualizate, toate informațiile despre modificări și evenimente viitoare sunt afișate în acest meniu. Se recomandă să verificați zilnic.

    Chat online de asistență

    Colegii noștri sunt disponibili pe oră și zilnic pe tot parcursul anului. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

    Plată dependentă de cotă

    Venitul dvs. efectiv se bazează pe sistemul de plată dependentă de cotă și vă oferă posibilitatea de a vă crește venitul fără a vă crește rata de minut. Comisia dvs. pentru venituri dependente de cotă depinde de nivelul dvs. de azi. Cu cât este mai mare nivelul dvs., cu atât mai mare va fi comisionul pe care îl veți primi.

    După aceste meniuri, veți descoperi pagina noastră principală wiki cu toate informațiile de care aveți nevoie, regulile LiveJasmin și acordul pe care l-ați acceptat precedent dacă aveți nevoie de informații de la acestea. Desigur, serviciul nostru online este disponibil în permanență. Chat-ul de asistență este disponibil în orice moment.

     

     

     

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Lost Password

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !