Fotografie de profil

LiveJasmin Group

  • Public Group
  • Acum 4 ani
  • 0

    Posts

  • 2

    Members

Suport Livejasmin – Hărțuirea vizitatorilor și a administratorilor falsi

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #7991
    Avatar utilizatorElisaAmalia
    Moderator

     

    Hărțuirea vizitatorilor

    Când mergeți online cu JasminCam, sunteți conectat la zona de chat gratuită, unde toți vizitatorii, atât oaspeții, cât și membrii, vă pot viziona fluxul video. Oaspeții sunt afișați întotdeauna cu un nume precum guestxxx, unde x este un număr și scriu în alb. Pe de altă parte, membrii au propriile nume de utilizator personale și scriu cu galben.

    Vizitatorii de pe LiveJasmin

    Visitorii de pe LiveJasmin se așteaptă ca modelele noastre să fie fericite și să aibă o atmosferă plăcută în camerele lor. Cu toate acestea, se întâmplă ca vizitatorii să devină nepoliticos la un moment dat și să abuzeze sau să insulte un model. Este greoi să definiți termenii insult și arbitrar. Cu toate acestea, dacă simțiți că un vizitator nu vă respectă, puteți face următoarele: Aveți grijă de profilul dvs. de model – membrii vă vor cunoaște prin această introducere în baza textului. Cel mai potrivit lucru pe care îl descrieți Arată-le că ești o persoană reală. Reamintește-ți că și tu ești om. Această meserie nu se referă la comportarea unei mașini  sau la un film înregistrat, ci la încurajarea interacțiunii în direct între modele și vizitatorii lor.

    Dacă orice altceva nu reușește, este întotdeauna cel mai bine să ignori vizitatorul jignitor și să încurajezi alți vizitatori să stea alături. Cum ajută LiveJasmin să facă față vizitatorilor problematici? Pentru a ne proteja modelele de vizitatorii problematici din camerele lor, am implementat diferite funcții în JasminCam. Acestea sunt funcțiile de kik și interdicție. Butonul de lansare  ește un vizitator din camera dvs., dar poate fi afișat din nou în orice moment. Tasta Ban începe un vizitator din camera dvs. și nu se poate întoarce timp de 24 de ore. Rețineți că vă sugerăm aceste opțiuni tocmai în acele cazuri în care nu puteți trata în alt mod vizitatorii ofensatori sau abuzivi. Dacă dai kik  sau interzice unui vizitator, traficul din camera ta nu se va îmbunătăți, deoarece poți pierde potențiali clienți.

    Utilizați cu atenție aceste caracteristici.
    Un membru minor apare în camera dvs. Persoanele sub 18 ani nu au voie să se afle nicăieri pe site-ul nostru. Dacă un membru afirmă că nu au 18 ani în camera lor, trebuie să refuze performanța și să raporteze cazul la chat-ul de asistență online. Administratorii falși din administratorii de chat gratuit scriu cu un text VERDE colorat în mod unic, care nu poate fi falsificat, și contactează modelele prin chat-uri de intendent privat. Administratorii noștri nu vă contactează niciodată în chat gratuit și nu solicită un show gratuit / premium pe Skype. Rețineți că persoanele pe care le contactați în chat gratuit și care pretind că sunt administratorii site-ului web sunt administratorii falsi (impostorii) care se prefac că sunt administratorii noștri pot folosi modele recent înregistrate și mai puțin informate. Exemple de porecle de administrare false: ADMlNlSTRATOR052, LIVEJASMN8991, jasminadmin51 Aveți grijă și nu îndepliniți cerințele acestor persoane și nu le transmiteți informații sensibile.
    Dacă administratorii falsi vă vizitează camera de chat, vă rugăm să ne contactați imediat în camera de chat de asistență online pentru a raporta problema în timp ce stau în chat-ul gratuit. În mod cu schimbul, puteți expedia o captură de ecran la help*livejasmin.

     

     

     

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Lost Password

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !