Fotografie de profil

LiveJasmin Group

 • Public Group
 • Acum 9 luni, 1 saptămână
 • 2

  Posts

 • 2

  Members

Suport Livejasmin – Proprietăţi App

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #8003
  ElisaAmalia
  Moderator

  Versiune a 4-a de JasminCam, conține numeroase îmbunătățiri și componente noi. Această versiune este disponibilă în prezent numai pentru o parte din modele, ca parte a programului nostru de testare beta. În curând vom lansa mai multe informații despre viitorul acestui software nou și interesant. Datorită tehnologiei actualizate de codare și a unei biblioteci grafice mai bune, o nouă varietate de funcții interesante au fost adăugate noului JasminCam v4 pentru a vă face experiența de streaming mai ușoară și mai lină, mai confortabilă și, în același timp, să îmbunătățească calitatea emisiunilor dvs.

  Iată câteva dintre noile funcții care s-au adăugat: Multi Stream (buton HD)
  Aceasta este o caracteristică complet nouă în JasminCam v4 care este disponibilă pe sistemele de operare Windows.

  Când este selectată, opțiunea de rezoluție de 720p sub calitate video permite funcția noastră multi-stream, care permite vizitatorilor dvs. să urmărească fluxul într-o calitate HD transparentă excelentă. Pentru a face flux cu această rezoluție, aveți nevoie de o placă grafică care poate asigura codarea hardware.

  JasminCam poate fi utilizat de la mai multe sisteme de operare, inclusiv Windows OS, Mac OS și Linux

  Panoul de control pentru setările camerei

  Când sunteți online, faceți clic dreapta pe JasminCam și veți putea deschide panoul de control al setărilor camerei. Acest panou de control facilitează setarea culorilor și a setărilor de iluminare ale imaginii dvs. Puteți salva chiar și configurația preferată și o puteți încărca oricând.

  Cum funcționează:

  De îndată ce faceți clic dreapta și selectați setările camerei, panoul de control se deschide cu mai multe glisiere și file vizibile. Efectele acestor setări pot varia în funcție de tipul camerei. Cu toate acestea, dacă utilizați una dintre camerele noastre recomandate, funcționează întotdeauna la fel.

  Reglarea setărilor:

  Cel mai bine este să experimentați singur setările și să vedeți cum corespund dorințelor dvs. Cu toate acestea, rețineți că pentru cele mai bune culori cu aspect natural, este foarte recomandat ca glisoarele să fie setate în mare parte la valorile lor implicite. Dacă aveți nevoie de sprijin cu setările camerei, vă rugăm să contactați echipa noastră tehnică din chat-ul de asistență în orice moment.

  Salvarea setărilor:

  După ce ați setat imaginea pe conținutul inimii dvs., puteți salva presetarea dându-i mai întâi un nume sub numele Setări, apoi făcând clic pe butonul Salvare. Aceasta închide, de asemenea, fereastra și puteți reveni la streaming. Presetările salvate sunt salvate local pe propriul computer.

  Setări de încărcare:

  Puteți încărca setările făcând clic pe lista derulantă din Setări de încărcare și selectând presetarea salvată precedent. Pop-out feed pentru camere foto Faceți dublu clic pe feedul camerei dvs. în timp ce online îl va afișa azi. Această alimentare a camerei poate fi mutată și redimensionată. În acest fel vă puteți viziona mai îndeaproape și vă puteți pune la punct pentru următoarea viață privată. Făcând dublu clic pe această imagine o va readuce la locul inițial. Rețineți că redimensionarea imaginii camerei dvs. aici nu va leza dimensiunea și calitatea fluxului dvs. în timp ce sunteți online.

  Accesarea online:

  Dacă sunteți eligibil pentru programul beta JasminCam v4, trebuie tocmai să descărcați și să instalați JasminCam de pe pagina de destinație a Centrului dvs. Model. După ce ați terminat, lansați JasminCam, introduceți adresa de e-mail și parola contului dvs. înregistrat LiveJasmin Performer, după cum puteți viziona în exemplul de mai jos. Odată introdus, faceți clic pe butonul Înregistrare pentru a accesa online. Puteți bifa caseta „Salvați date” dacă doriți ca JasminCam să vă salveze datele de conectare. Dacă v-ați uitat parola sau numele de utilizator, vă rugăm să faceți clic pe „Ați uitat parola?” Opțiune pentru instrucțiuni suplimentare despre regăsire. Dacă aveți probleme la instalarea software-ului, accesați online sau activați butonul HD din fluxul dvs., puteți contacta întotdeauna chat-ul nostru de asistență.

  Setări avansate:

  În zona de conectare a JasminCam, daca faceți clic pe Setări avansate, puteți selecta camera, dispozitivul audio și calitatea video.

  Aparat aparat foto:

  Selectați dispozitivul video aici. Dacă utilizați un splitter pentru camere, lansați-l înainte de a deschide JasminCam și selectați-l ca dispozitiv video în JasminCam. 

  Dispozitiv audio:

  Asigurați-vă că selectați dispozitivul pe care doriți să-l utilizați pentru audio aici.

  Calitatea video:

  Aici veți descoperi rezoluție, FPS, rata de biți. Setați aici cea mai înaltă opțiune disponibilă. Toate rezoluțiile au un raport de aspect pe ecran lat (16: 9).

  Opțiunile disponibile sunt: ​​

  • rezoluție  640 x 360 rezoluție, 30 fps, frecvență de 850 biți,
  • rezoluție 864 x 480, 30 fps, frecvență de 850 biți,
  • rezoluție 1280 x 720, 30 fps, rată de 2000 biți (disponibil tocmai în JasminCam v4, necesită Intel QuickSync Video)

  Fii online imediat ce te-ai conectat panoul de control. JasminCam se va deschide și veți începe, de asemenea, fluxul pe site-ul web. În zona online sunt afișate numeroase butoane și opțiuni. Zona online poate fi împărțită în antetul superior (1), bara laterală (2) din stânga, zona din mijloc (3) și alimentarea camerei de zonă împreună cu câmpul de notificare (4) din dreapta.

  În antet veți descoperi: Selecția zonei de chat – Aici puteți comuta între zona de chat gratuită și membrul. Imaginea camerei dvs. nu este vizibilă nimănui din chat-ul cu membrii, dar vizitatorii dvs. vă pot scrie în continuare. Dacă sunteți trimis la chatul privat, acest lucru va fi afișat și aici.

  Prețul curent / minut al contului model

  Ponderea curentă a sumei de cont model de $ care este necesară pentru a atinge nivelul următor în sistemul de plată dependent de cotă. Dacă vizibilitatea statisticilor a fost dezactivată în contul Studio, această pictogramă nu este vizibilă.

  Bara laterală În partea stângă veți descoperi următoarele butoane:

  • Contacte – Acestea afișează membrii și oaspeții actuali din camera dvs. În mod implicit, aceasta se deschide când vă conectați. Mai multe informații despre lista de contacte puteți descoperi în partea de jos a acestei pagini.
  • Show VIP – Deschide setările show-ului VIP. Premii – Starea dvs. actuală în jocul Premii.
  • Setări – puteți schimba chatul Defilați aici în direcție și reglați avertizările și notificările acustice.
  • Raport – Rapoarte de eroare sau spam către echipa noastră de asistență pot fi trimise cu acest buton.
  • LJ – Acest buton vă deschide Centrul de modele în browser.  Dacă faceți clic pe aceste butoane, se deschide meniul corespunzător din zona gri din dreapta acestuia.
  • În mijloc vedeți câmpul de chat – Aici sunt afișate mesajele vizitatorilor dvs. Puteți introduce mesajele dvs., selecta emisiile și alegeți traducătorul. Cu simbolurile + și – puteți modifica dimensiunea textului de chat. Câteva feedback-uri importante și notificări ale administratorilor sunt, de asemenea, prezentate aici. Feed video și notificări ale camerei Partea din dreapta a panoului de control JasminCam conține următoarele: Feed-ul camerei live arată cum vă văd vizitatorii. Evaluarea video și audio este afișată sub fluxul camerei, împreună cu butonul de mutare. Partea de jos a zonei din partea dreaptă este zona de notificare, unde puteți viziona feedback, surprize primite și alte informații importante.
  • Contacte – În acest meniu puteți viziona vizitatorii camerei dvs., atât membri, cât și invitați. Prin urmare, aceasta este cea mai importantă zonă de care trebuie să aveți grijă. Culorile vizitatorilor atât în ​​lista de contacte cât și în câmpul dvs. de chat reprezintă rangul lor în Club Elite. Făcând clic pe numele vizitatorului, puteți deschide alte opțiuni pentru profilul lor. Când specifică un nume, puteți viziona porecla, vârsta . Cu butoanele „Kick” și „Ban” utilizatorii pot fi eliminați din camera dvs. Folosiți această funcție numai dacă ați contactat echipa noastră de asistență. Notele sunt disponibile pentru utilizatorii membri pentru a completa câteva informații utile pe care considerați că este important să le rețineți. Membrii dvs. nu vor viziona aceste note, dar vă pot sprijini să oferiți un serviciu și mai potrivit. Jurnalele de chat vă permit să examinați conversațiile anterioare de chat private cu membrul.
  • Show privat  – Cea mai bună parte a JasminCam este, desigur, când începe cel privat. Acest lucru va schimba ușor aspectul și va ascunde unele funcții care nu sunt disponibile în faza privată. Iată ce se schimbă la începerea versiunii private: vedeți numele de membru într-o bară galbenă. Când membrul foloseste camera, puteți viziona și imaginea de lângă fluxul dvs. În plus, este afișat venitul curent al privatului curent.
  • Blocați membri noi – în timpul unui chat privat, puteți să-l păstrați pe privat blocat pentru alți membri, astfel încât aceștia să nu se poată împlini sesiunii private. Odată ce sesiunea privată se încheie, un mesaj de mulțumire poate fi trimis ultimului membru care părăsește chat-ul dvs. privat. Pentru a face acest lucru, cel privat trebuie să aibă cel puțin un minut. Vă rugăm să rețineți că intervalele de timp (40 de secunde după chatul privat) dintre zonele de chat nu sunt adăugate statisticilor de câștig. 

   

   

   

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !