Fotografie de profil

LiveJasmin Group

  • Public Group
  • Acum 4 ani
  • 0

    Posts

  • 2

    Members

Suport Livejasmin – LiveJasmin Protection

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #7990
    Avatar utilizatorElisaAmalia
    Moderator

    LiveJasmin Protection
    LiveJasmin Protection este un program pentru modelele noastre pentru a-și proteja câștigurile de schimbările neașteptate care nu le pot controla. Nu trebuie să vă faceți griji pentru erorile bancare sau alte defecțiuni neașteptate care vă afectează veniturile. Dacă deveniți un model protejat care câștigă 300 USD în două perioade consecutive, veți fi protejat automat.

    Informații suplimentare: Protecția câștigurilor se bazează pe conturi. Criteriile trebuie îndeplinite despărțit pentru fiecare cont pentru a proteja contul respectiv. Sistemul poate dura câteva zile după o perioadă de timp pentru a permite protecția tuturor modelelor care merită acest lucru. Protecția nu protejează împotriva rambursărilor sau deducțiilor pentru reclamații private, rămâneți protejat.

    Protecția nu rămâne singură atunci când ați câștigat-o. Puteți merge în vacanță și nu puteți merge online mult timp și nu o veți pierde. Modelele care comit o încălcare gravă (schimbul sau acceptarea informațiilor personale, conținutul interzis, încălcarea *lor etc.) și-au suspendat pentru prima dată statutul de protecție pe toate conturile. Puteți descoperi mai multe informații în sistemul nostru . Modelul poate ruga restabilirea stării protecției suspendate prin e-mail sau în chat-ul nostru de asistență. Aceste cazuri sunt evaluate individual și starea de protecție poate fi resetată. Modelele care comit o a doua încălcare gravă sunt excluse definitiv din programul de protecție din toate conturile. LiveJasmin Protection nu acoperă rambursarea surprizelor trimise prin achiziții frauduloase.

     

     

     

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Lost Password

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !