Fotografie de profil

Soulcams Group

  • Public Group
  • Acum 4 ani
  • 0

    Posts

  • 2

    Members

Suport SoulCams – Cerințe de categorie

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #7451
    Avatar utilizatorElisaAmalia
    Moderator

    Cerințe de categorie

    1 SISTEM DE CATEGORIE PE SOULCAMS
    2 CATEGORII PRINCIPALE
    3 CARACTERISTICI

    3.1 GENUL
    3.2 vârsta
    3.3 PĂRUL
    3.4 RACE
    3.5 TIP DE ARAJ
    3.6 APARAT
    3.7 DIVERSE

    SISTEMUL DE CATEGORIE PE SOULCAMS
    PRINCIPALELE CATEGORII
    Iată principalele categorii de interpreți de pe SoulCams. Categoria principală nu poate fi selectată manual în timpul procesului de creare a contului de artist. Sistemul atribuie automat categoria principală a actorului în funcție de genurile modelelor înregistrate pentru care creați contul de artist.

    FATA: o fată singură între 18 și 30 de ani
    MATURĂ: model feminin single, cel puțin 30 de ani
    COUPLE: model feminin și masculin
    LESBIAN: 2-4 actori de feminin
    BOY: 1-4 actori de masculin
    TS: un singur artist tssau maxim 4 actori în același timp, prin care cel puțin un participant este un artist ts
    TREI: Un grup format din femeie / femeie / bărbat sau femeie / bărbat / bărbat (un trios nu poate fi format din trei modele masculine, deoarece bărbații pot fi clasificați tocmai în categoriile în care apar cu cel puțin o persoană de feminin).
    PATRU: Un grup de 4 actori în același timp în fața camerei (compoziția de gen a actorilor poate fi diferită, dar trebuie să existe cel puțin o femeie din cele patru modele).
    PROPRIETĂȚI
    *
    Genul interpretului este selectat automat pe baza genului specificat de înregistrarea modelului. Setarea de gen nu poate fi modificată prin înregistrarea contului de artist.

    fată
    Tip
    ts
    VÂRSTĂ
    Vârsta interpretului este selectată automat pe baza datei de naștere valabile a modelului înregistrat. Această setare poate fi modificată prin procesul de creare a unui cont de artist. Cu toate acestea, alegerea 18-21 nu este acceptabilă dacă, de exemplu, vârsta reală a modelului este mai mare de 40 de ani. În astfel de cazuri, contul Performer va fi blocat.
    Dacă contul Performer este format din mai mult de un model, vârsta nu poate fi modificată.

    18-21: între 18-21 ani
    21-36: între 21-36 ani
    36-40: între 36-40 de ani
    40+: peste 40 de ani
    PĂR
    Aici puteți selecta culoarea părului. Dacă culoarea părului dvs. se schimbă, vă rugăm să o actualizați în setările contului dvs. de artist!
    Dacă înregistrați mai multe modele pentru un cont de artist, puteți selecta culoarea părului pentru toți (pentru un singur artist, puteți selecta o singură culoare a părului, două culori pentru un cuplu etc.).

    Blond
    Brunet = păr brun
    Roșcată = păr roșu
    negru
    ALERGA
    Rasa = clasificarea persoanelor. Pentru a înțelege ce înseamnă sa, citiți acest link Wikipedia
    Dacă înregistrați mai multe modele pentru un cont de artist, puteți selecta sa pentru toată lumea (datorită unui singur artist, puteți selecta tocmai o singură să, două se pentru un cuplu etc.)

    alb
    Latina
    asiatic
    indian
    Abanos
    Interrazial: Interpreți de provenienţă etnică mixtă.
    SHOW TIP
    Aici puteți selecta dacă doriți să apariți într-o categorie nud sau non-nud (tocmai flirt / vorbit). Alegeți tipul de emisiune favorabil, deoarece această setare va anunța membrii dacă faceți un spectacol nud într-un show privat sau nu. De exemplu, dacă alegeți tipul de spectacol nud, trebuie să afișați o performanță ă explicită atunci când un membru o solicită într-o sesiune privată.

    Nud: modelele trebuie să execute conținut explicit pe baza setărilor lor de pregătire (setarea categoriilor, pagina biografiei actorului) atunci când membrii o cer.
    Non-nud: modelele care nu sunt dispuse să ofere performanțe nud în privat
    Distractiv: dacă ai un talent sau un hobby distractiv, ești un real animator și de obicei îi face pe oameni să zâmbească și să râdă, selecta acest tip de spectacol
    Artă: dacă ești talentat în ceva, de exemplu, ai o bună dexteritate și îl poți juca și în direct
    Muzică: Dacă cântați instrumente muzicale și puteți cânta în direct sau doriți să vorbiți despre muzică, alegeți acest tip de spectacol.
    Flirt: Cei care se simt puțin obraznici și înfiorători împărtășesc fantezii .
    Vorbeste tocmai: chat-ul general, nu trebuie efectuate scene sau actiuni . Actorul trebuie să aibă o comandă destul de bună a limbii engleze.
    Sufletul Mate: Când atrageți atenția vizitatorilor cu personalitatea și atitudinea dvs. vorbitoare, drăguță. Actorul trebuie să aibă o comandă destul de bună a limbii engleze.
    Expoziționist: Dacă îți place să atragi atenția altora cu comportamentul, atitudinea sau acțiunile tale, selecta acest tip de spectacol
    ASPECT
    Această secțiune reflectă aspectul dvs. fizic. Asigurați-vă că adăugați proprietățile dvs. valide, deoarece membrii caută de obicei anumite tipuri de fete. De exemplu, dacă sunteți într-adevăr o persoană subțire, nu alegeți BBW (= femeie frumoasă înaltă). Alegerea unei apariții proaste duce la blocarea contului de artist.

    Subţire
    BBW: = Mare femeie frumoasă. Citiți mai multe despre acest lucru sub acest link
    Tate mari
    Tite mici
    Fundul mare
    Păros
    shaved
    ALTE
    Aici puteți selecta diferite alte caracteristici. Urmați descrierile noastre de mai jos și selectați o caracteristică numai dacă este valabilă pentru dvs.!

    Murdar: Interpreți care au un comportament neobișnuit, poziții, loi, …
    Fumatul: Pentru amatorii de fetișuri de fum, interpretul trebuie să aibă intrare la produse din tutun, cum ar fi țigările, trabuile, țigara, țeava, shisha etc. AVERTIZARE: Fumatul dăunează grav sănătății tale.
    Jucării / Mașini: Actorul trebuie să aibă și să folosească o gamă largă de jucării diferite. Actorul trebuie să aibă cel puțin 5 jucării (dildo, mărgele, dop de cap, stimulatoare etc.) sau 1 mașină specială (Sybian, mașină de nenorocit etc.). Puteți descoperi mai multe informații despre jucăriile y la acest link
    Fetiș: Citiți mai multe despre fetișuri la acest link
    Tatuaj / Piercing: Modelul trebuie să aibă mai multe tatuaje și / sau piercing. Nu folosiți această categorie dacă aveți tocmai un mic tatuaj sau piercing
    Seringi: modelul trebuie să poată ejacula (injecta).
    Uniformă: trebuie să aibă la dispoziție o colecție de diferite uniforme (secretar, fată de școală, fecioară, ofițer de poliție, soldat, amantă, asistentă etc.). Puteți descoperi câteva idei pe acest site web
    Spanking: Actorul trebuie să aibă jucării cu palide (padele, ele, perii de păr, ele, bici, rigle, călărie, etc.) și trebuie să știe să le folosească just. Nu uitați că nu sunt permise acte de violență. Mai multe informații găsiți aici
    BDSM: robie, dominare, SM, joc de rol, scufundări, fetișuri, etc. tot ceea ce nu este considerat un comportament general. Citiți mai multe despre BDSM la acest link
    Bondage: Actorul trebuie să aibă cunoștințe de robie (cum să lege nodurile potrivite și unde ar putea fi legat corpul) și instrumentele corespunzătoare (frânghii, cârlige etc.). Mai multe informații găsiți aici
    Latex / piele: Actorul trebuie să dețină și să poarte îmbrăcăminte din latex, piele sau cauciuc.
    Fetișcarea piciorului: citiți mai multe despre fetichismul piciorului aici
    Sarcina: (imagine de eșantion)
    MILF / Gospodină: O femeie în vârstă atractivă , de obicei între 25 și 50 de ani. Citiți mai multe despre această categorie sub acest link

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Lost Password

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !