Fotografie de profil

Soulcams Group

 • Public Group
 • Acum 3 luni, 3 săptămâni
 • 2

  posts

 • 2

  members

Suport SoulCams – Cerințe de categorie

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #7451
  ElisaAmalia
  Moderator

  Cerințe de categorie

  1 SISTEM DE CATEGORIE PE SOULCAMS
  2 CATEGORII PRINCIPALE
  3 CARACTERISTICI

  3.1 GENUL
  3.2 vârsta
  3.3 PĂRUL
  3.4 RACE
  3.5 TIP DE ARAJ
  3.6 APARAT
  3.7 DIVERSE

  SISTEMUL DE CATEGORIE PE SOULCAMS
  PRINCIPALELE CATEGORII
  Iată principalele categorii de interpreți de pe SoulCams. Categoria principală nu poate fi selectată manual în timpul procesului de creare a contului de artist. Sistemul atribuie automat categoria principală a actorului în funcție de genurile modelelor înregistrate pentru care creați contul de artist.

  FATA: o fată singură între 18 și 30 de ani
  MATURĂ: model feminin single, cel puțin 30 de ani
  COUPLE: model feminin și masculin
  LESBIAN: 2-4 actori de feminin
  BOY: 1-4 actori de masculin
  TS: un singur artist tssau maxim 4 actori în același timp, prin care cel puțin un participant este un artist ts
  TREI: Un grup format din femeie / femeie / bărbat sau femeie / bărbat / bărbat (un trios nu poate fi format din trei modele masculine, deoarece bărbații pot fi clasificați tocmai în categoriile în care apar cu cel puțin o persoană de feminin).
  PATRU: Un grup de 4 actori în același timp în fața camerei (compoziția de gen a actorilor poate fi diferită, dar trebuie să existe cel puțin o femeie din cele patru modele).
  PROPRIETĂȚI
  *
  Genul interpretului este selectat automat pe baza genului specificat de înregistrarea modelului. Setarea de gen nu poate fi modificată prin înregistrarea contului de artist.

  fată
  Tip
  ts
  VÂRSTĂ
  Vârsta interpretului este selectată automat pe baza datei de naștere valabile a modelului înregistrat. Această setare poate fi modificată prin procesul de creare a unui cont de artist. Cu toate acestea, alegerea 18-21 nu este acceptabilă dacă, de exemplu, vârsta reală a modelului este mai mare de 40 de ani. În astfel de cazuri, contul Performer va fi blocat.
  Dacă contul Performer este format din mai mult de un model, vârsta nu poate fi modificată.

  18-21: între 18-21 ani
  21-36: între 21-36 ani
  36-40: între 36-40 de ani
  40+: peste 40 de ani
  PĂR
  Aici puteți selecta culoarea părului. Dacă culoarea părului dvs. se schimbă, vă rugăm să o actualizați în setările contului dvs. de artist!
  Dacă înregistrați mai multe modele pentru un cont de artist, puteți selecta culoarea părului pentru toți (pentru un singur artist, puteți selecta o singură culoare a părului, două culori pentru un cuplu etc.).

  Blond
  Brunet = păr brun
  Roșcată = păr roșu
  negru
  ALERGA
  Rasa = clasificarea persoanelor. Pentru a înțelege ce înseamnă sa, citiți acest link Wikipedia
  Dacă înregistrați mai multe modele pentru un cont de artist, puteți selecta sa pentru toată lumea (datorită unui singur artist, puteți selecta tocmai o singură să, două se pentru un cuplu etc.)

  alb
  Latina
  asiatic
  indian
  Abanos
  Interrazial: Interpreți de provenienţă etnică mixtă.
  SHOW TIP
  Aici puteți selecta dacă doriți să apariți într-o categorie nud sau non-nud (tocmai flirt / vorbit). Alegeți tipul de emisiune favorabil, deoarece această setare va anunța membrii dacă faceți un spectacol nud într-un show privat sau nu. De exemplu, dacă alegeți tipul de spectacol nud, trebuie să afișați o performanță ă explicită atunci când un membru o solicită într-o sesiune privată.

  Nud: modelele trebuie să execute conținut explicit pe baza setărilor lor de pregătire (setarea categoriilor, pagina biografiei actorului) atunci când membrii o cer.
  Non-nud: modelele care nu sunt dispuse să ofere performanțe nud în privat
  Distractiv: dacă ai un talent sau un hobby distractiv, ești un real animator și de obicei îi face pe oameni să zâmbească și să râdă, selecta acest tip de spectacol
  Artă: dacă ești talentat în ceva, de exemplu, ai o bună dexteritate și îl poți juca și în direct
  Muzică: Dacă cântați instrumente muzicale și puteți cânta în direct sau doriți să vorbiți despre muzică, alegeți acest tip de spectacol.
  Flirt: Cei care se simt puțin obraznici și înfiorători împărtășesc fantezii .
  Vorbeste tocmai: chat-ul general, nu trebuie efectuate scene sau actiuni . Actorul trebuie să aibă o comandă destul de bună a limbii engleze.
  Sufletul Mate: Când atrageți atenția vizitatorilor cu personalitatea și atitudinea dvs. vorbitoare, drăguță. Actorul trebuie să aibă o comandă destul de bună a limbii engleze.
  Expoziționist: Dacă îți place să atragi atenția altora cu comportamentul, atitudinea sau acțiunile tale, selecta acest tip de spectacol
  ASPECT
  Această secțiune reflectă aspectul dvs. fizic. Asigurați-vă că adăugați proprietățile dvs. valide, deoarece membrii caută de obicei anumite tipuri de fete. De exemplu, dacă sunteți într-adevăr o persoană subțire, nu alegeți BBW (= femeie frumoasă înaltă). Alegerea unei apariții proaste duce la blocarea contului de artist.

  Subţire
  BBW: = Mare femeie frumoasă. Citiți mai multe despre acest lucru sub acest link
  Tate mari
  Tite mici
  Fundul mare
  Păros
  shaved
  ALTE
  Aici puteți selecta diferite alte caracteristici. Urmați descrierile noastre de mai jos și selectați o caracteristică numai dacă este valabilă pentru dvs.!

  Murdar: Interpreți care au un comportament neobișnuit, poziții, loi, …
  Fumatul: Pentru amatorii de fetișuri de fum, interpretul trebuie să aibă intrare la produse din tutun, cum ar fi țigările, trabuile, țigara, țeava, shisha etc. AVERTIZARE: Fumatul dăunează grav sănătății tale.
  Jucării / Mașini: Actorul trebuie să aibă și să folosească o gamă largă de jucării diferite. Actorul trebuie să aibă cel puțin 5 jucării (dildo, mărgele, dop de cap, stimulatoare etc.) sau 1 mașină specială (Sybian, mașină de nenorocit etc.). Puteți descoperi mai multe informații despre jucăriile y la acest link
  Fetiș: Citiți mai multe despre fetișuri la acest link
  Tatuaj / Piercing: Modelul trebuie să aibă mai multe tatuaje și / sau piercing. Nu folosiți această categorie dacă aveți tocmai un mic tatuaj sau piercing
  Seringi: modelul trebuie să poată ejacula (injecta).
  Uniformă: trebuie să aibă la dispoziție o colecție de diferite uniforme (secretar, fată de școală, fecioară, ofițer de poliție, soldat, amantă, asistentă etc.). Puteți descoperi câteva idei pe acest site web
  Spanking: Actorul trebuie să aibă jucării cu palide (padele, ele, perii de păr, ele, bici, rigle, călărie, etc.) și trebuie să știe să le folosească just. Nu uitați că nu sunt permise acte de violență. Mai multe informații găsiți aici
  BDSM: robie, dominare, SM, joc de rol, scufundări, fetișuri, etc. tot ceea ce nu este considerat un comportament general. Citiți mai multe despre BDSM la acest link
  Bondage: Actorul trebuie să aibă cunoștințe de robie (cum să lege nodurile potrivite și unde ar putea fi legat corpul) și instrumentele corespunzătoare (frânghii, cârlige etc.). Mai multe informații găsiți aici
  Latex / piele: Actorul trebuie să dețină și să poarte îmbrăcăminte din latex, piele sau cauciuc.
  Fetișcarea piciorului: citiți mai multe despre fetichismul piciorului aici
  Sarcina: (imagine de eșantion)
  MILF / Gospodină: O femeie în vârstă atractivă , de obicei între 25 și 50 de ani. Citiți mai multe despre această categorie sub acest link

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !