Fotografie de profil

Soulcams Group

 • Public Group
 • Acum 3 luni, 3 săptămâni
 • 2

  posts

 • 2

  members

Suport SoulCams – Competiție săptămânală

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #7454
  ElisaAmalia
  Moderator

  Competiție săptămânală
  conţinut

  1 Despre competiția săptămânală SoulCams
  2 Condițiile de participare la competiția săptămânală SoulCams
  3 Cum se adaugă punctele tale?
  4 preturi
  5 reguli

  Despre competiția săptămânală SoulCams
  În competiția noastră săptămânală puteți agonisi puncte și câștiga bani suplimentari. Câștigi bani în plus dacă te afli în primele 4 modele.
  Fiecare concurs săptămânal începe la miezul nopții luni și se încheie 1 săptămână mai târziu în miezul nopții de luni. (Ora Europei Centrale).
  740 de dolari sunt distribuiți printre primele 4 modele pe lună (185 $ / săptămână).
  Faceți clic aici pentru a verifica clasamentul curent: *www.soulcams*memberarea
  Condițiile de participare la competiția săptămânală SoulCams
  Cel puțin 5 imagini încărcate de înaltă calitate în ALBUM GRATUIT, pe care actorul este vizibil și recunoscut (prin față), iar una dintre ele este definită ca imagine de profil.
  Configurați poza de profil
  Cum se adaugă punctele tale
  Pentru a menține concurența echitabilă și echilibrată, am introdus cântărirea punctelor. Mai simplu spus, acest lucru înseamnă că nu toate punctele sunt calculate cu aceeași importanță. Unele puncte sunt mai valoroase decât altele. Gândește-te la cineva care rămâne online foarte mult în fiecare zi și ar putea câștiga peste cineva care are o mulțime de emisiuni private.

  Spectacole private (standard și 1on1) și sesiuni de spion: au cea mai mare importanță atunci când se calculează puncte
  Sfaturi / cadouri virtuale: Numai sfaturi și cadouri virtuale primite în timpul perioadei online contează. Sfaturile primite offline nu sunt.
  Timpul online: Numărul de chat gratuit, timpul online în modul cam ascuns și timpul privat nu sunt luate în considerare. În a doua bază, veți primi punctele de chat online gratuite corespunzătoare. Notă: sistemul agregează timpul dvs. gratuit de chat online și nu trebuie să petreceți timp de 1 oră non-stop pentru a obține punctul de competiție. De exemplu, dacă petreci 20 de minute online, dar trebuie să te deconectezi și să mergi online a doua zi, calculul timpului online continuă din cele 20 de minute. De îndată ce veți avea un chat online gratuit de 1 oră, sistemul vă va oferi punctele de concurență corespunzătoare.
  Oaspeții care se transformă din camera dvs.: Oaspeții au opțiunea de a se conecta din camera lor folosind adresa URL individuală de trimitere. Am introdus un text special în camera dvs. de chat care vă solicită să vă înregistrați. Linkul de înregistrare conține adresa URL individuală pentru recomandarea membrilor. De asemenea, trebuie să cumpărați jetoane pentru a obține punctele de competiție după ele. Notă: Numai membrii care nu au avut niciodată conturi pe site-ul web contează înainte. De asemenea, puteți încuraja oaspeții din camera dvs. să se înscrie și să cumpere jetoane și puteți pune link-ul de recomandare al fiecărui membru pe profilul dvs., site-ul personal și platformele de socializare.
  suma voturilor primite de membri. (Voturile membrilor clubului de fani contează de două ori!): Pentru a vota pentru un model, membrii trebuie să petreacă cel puțin 5 minute continuu în privat (fără întrerupere). De îndată ce membrul va merge la sesiunea privată, în partea de sus a fluxului de cameră va ivi un buton VOTE, permițându-le să evalueze emisiunea de la 1 la 5, 5 fiind cel mai mare. După cele 5 minute, butonul devine activ pentru membru și pot vota. Dacă membrul uită să voteze în timpul sesiunii private, poate face acest lucru mai târziu la votarea unui meniu de spectacol din bara de meniu. Notă: Un membru poate vota cel mult de 10 ori pe 24 de ore.
  Total de aprecieri primite de la membri: Membrii vă pot susține făcând clic pe butonul „Like” din profilul dvs., atât online, cât și offline. Toți membrii activi pot vota la fiecare 6 ore, ceea ce înseamnă un total de 4 voturi pe zi (24 de ore). Un membru activ este unul care a făcut cel puțin o achiziție în ultimele 30 de zile.
  Număr de membri noi care vă urmăresc: Membrii vă pot urmări făcând clic pe pictograma „Urmăriți” din profilul dvs. Atât membrii de bază (fără achiziție) cât și cei standard vă pot urmări. Puteți câștiga puncte de competiție dacă un membru vă urmărește cu cel puțin o achiziție (adepții membrilor de bază nu contează). Notă: Un membru care te urmărește deja, nu mai urmează și nu urmează din nou nu contează.
  Multiplicatorii exacti ai factorilor de mai sus sunt tratați confidențial pentru a face competiția interesantă.

  Ne rezervăm dreptul de a exclude modele din competiții și promoții dacă performanța sau calitatea fluxului nu respectă standardele noastre. Considerăm că aceste evenimente și incidente sunt dăunătoare pentru reputația site-ului web și nu le va tolera. Acestea includ, dar nu se limitează la următoarele:

  Transmisie de calitate slabă, flux slab (FPS redus, rezoluție scăzută, iluminare slabă, artefacte etc.)
  Camera de chat goală (modelul nu apare pe cameră)
  Nu este potrivit: modelul ar trebui să arate autentic și atractiv
  Haine murdare sau murdare
  Lipsa igienei generale
  Lipsa de fitness mental și / sau fizic (privare de somn, arate obosit sau extenuat)
  Fii online prea mult timp fără pauză / somn
  dormiți în fața camerei sau leșinați
  Transfer de videoclipuri înregistrate în loc de fluxuri live
  Flux constant care arată zoom-ul general asupra unei anumite părți a corpului, îmbrăcăminte sau dispozitiv / cameră
  Imagine fixă ​​(o imagine este afișată tocmai ca imagine statică)
  Utilizați identități furate / identități false furate pentru a înregistra un cont model
  Forțați sau cereți membrilor să voteze, să sfătuiască, să înceapă o sesiune privată etc.
  Mușcați, hărțuiți alte modele sau utilizatori de SoulCams
  Promovează-ți profilul și / sau serviciile prin spam (inclusiv e-mail, comentarii, chat, forum etc.)
  Modelează-ți propriul card, cardul pentru prieteni și cardul pentru membrii familiei pentru a-ți realiza un cont de membru și a dobândi jetoane pe care să le cheltuiești și să abuzezi de punctele de concurență
  Implicarea în fraude
  În anumite cazuri, vom notifica și avertiza modelul de blocare. În unele cazuri, vom bloca contul pentru o perioadă sau chiar vom închide contul imediat.
  Pasul 1: notificare, avertizare (prin e-mail sau în chat)
  Pasul 2: suspendarea contului (de la o oră la câteva zile, în funcție de gravitate)
  Pasul 3: închiderea contului și, în unele cazuri, menținerea plăților

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !