Fotografie de profil

Soulcams Group

 • Public Group
 • Acum 2 luni, 3 săptămâni
 • 2

  posts

 • 2

  members

Suport SoulCams – Cum să ai mai mult succes

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #7459
  ElisaAmalia
  Moderator

  Cum să ai mai mult succes
  Ce vă oferă SoulCams ?
  O oportunitate de a câștiga bani buni cu o cameră web de acasă. Libertatea de a face ceva care îți place și chiar să fii plătit pentru asta. Niciun program strict sau șefi nepoliticos care te enervează consideră că această meserie este cheia succesului tău financiar.
  Haideți să ne împărtășim experiența noastră despre cum puteți câștiga mai mulți bani și să aveți mai multe emisiuni private, lucrând la SoulCams . Vă rugăm să citiți aceste sfaturi, aceste bune practici și merită luate în considerare. Modelele noastre de câștig de top folosesc aceleași metode pentru a avea succes.

  Fii întotdeauna agreabil și afabil cu utilizatorii, chiar și în Freechat. Încercați să interacționați, să zâmbiți, să vă distrați și să vă bucurați de munca cât mai mult posibil – publicul nu este aici pentru a viziona fete triste și plictisite. Nu-i face pe utilizatori să aștepte când sunt privați, tratați-i ca pe regi și vă vor reveni. Încercați să creați un grup de spectatori obișnuiți și păstrați legătura cu ei. Trimiteți-le glume, filme amuzante sau poze cu ei înșiși și nu le cereți să intre în privat tot timpul. Cu siguranță o vei face dacă crezi. Dacă vizitatorii au solicitări speciale și chiar doresc mai mult de la tine decât plănuiați inițial, trebuie tocmai să ajustați prețul și să alegeți unul pe care îl considerați mai practicabil.

  1 cale spre succes

  1.1 Echipament potrivit
  1.2 Faceți-vă camera atractivă
  1.3 iluminat
  1.4 Fii online, fii la îndemână
  1.5 Să fie întotdeauna vizibil în camă
  1.6 Privește camera
  1.7 Fii diferit și unic
  1.8 Nu spuneți niciodată NU membrilor
  1.9 Creați conținut
  1.10 Rămâneți în legătură
  1.11 Ia notițe
  1.12 Răspundeți membrilor
  1,13 zambet!
  1.14 Chat cu oaspeții
  1.15 Echipamente adecvate
  1.16 Uneori mai puțin este mai mult

  cale spre succes
  Echipament favorabil
  Asigurați-vă că utilizați echipamentul favorabil (cameră web sau cameră video, microfon, intrare la internet de mare viteză). Trimiteți un flux live de înaltă calitate, cu o imagine clară și clară. Camerele mai vechi pot fi depășite, folosiți una mai nouă sau cumpărați o cameră web în schimb! Utilizatorii caută imagini de calitate, încețoșate și spațiile întunecate nu le atrag.

  Faceți-vă camera atractivă
  Folosiți decorațiunea pentru ca imaginea camerei dvs. în direct să pară mai confortabilă. Perdelele, imaginile de pe perete, mascotele etc. îți fac camera mai atractivă și vei avea mai mulți vizitatori.

  iluminat
  Evitați lumina naturală, deci nu vă creați zona de lucru lângă fereastră. Lumina naturală afectează calitatea imaginii a camerei dvs. foto. Folosiți lămpi, lumini de neon pentru a vă lumina camera. Amintiți-vă, de asemenea, că lumina este cu real importantă. Camerele întunecate în care modelele nu pot fi văzute bine nu vor fi plăcute pentru vizitatori și nu veți fi interesante pentru ei.

  Fii online, fii la îndemână
  Fii online cel puțin 5-6 ore pe zi și cel puțin 5 zile pe săptămână. Modelele care lucrează regulat au de obicei mai mulți membri recurenti și mai multe spectacole private. Când lucrați la un program, utilizatorii știu autentic când sunteți online. SFAT: Membrii pe care i-ați marcat ca favoriți vor primi o notificare prin e-mail atunci când intră online.

  Fii întotdeauna vizibil în aparatul foto
  Dacă sunteți un model de webcam, nu ar trebui să lăsați niciodată camera goală. Dacă trebuie să mergeți la baie sau să faceți o pauză, plecați offline de pe site-ul web sau folosiți „funcția de pauză”. Oaspeții tăi au decis să facă clic pe tine. Dacă vă deschid camera de chat și văd o cameră goală, nu se vor mai întoarce. L-ai pierdut! Pregătiți o băutură lângă pat. Dacă îți este sete, poți bea ușor apă. Fa tot posibilul sa arati mereu proaspat. Dacă utilizatorii simt că nu au o dispoziție bună, căutați o altă gazdă!

  Uită-te în cameră
  Plasați camera / camera web lângă ecran. Atunci când tastați sau acordați atenție unui vizitator și apoi încercați să priviți camera, spectatorii vor să simtă că vă uitați la ei și vor să se simtă speciali. La fel ca în lumea reală, vă simțiți conectați cu persoana atunci când faceți ochi. Este o greșeală obișnuită cu modelele de webcam-uri pe care le urmărește tot timpul la ecran și nu se uită nicidecum la aparatul foto. Amintiți-vă că atunci când priviți camera, vă uitați în ochii multor membri în același timp!

  Fii diferit și unic
  Merită să înveți de la alții. Verificați gazdele de chat care le reușesc. Deși vă recomandăm să fiți diferiți de ceilalți, fiți unici, fiți un model ca niciun altul. Membrii caută modele care nu fac parte dintr-o rutină, care să fie speciale și care să ofere ceva plus decât celelalte. Fii creativ și sincer, informează membrii despre toate talentele și valorile tale și planifică întotdeauna ce vei face mâine când vei reveni online. Soiul este important atunci când sunteți online. O schimbare a aspectului dvs. va atrage mai bine atenția membrilor și cu siguranță vor fi interesați să vă vadă din nou în timp.

  Nu spuneți niciodată „NU” membrilor
  Chiar dacă există lucruri pe care nu le-ai face în chat-ul privat, nu răspundeți membrilor „Nu”. Poate suna puțin ciudat, dar funcționează. Există tone de sfaturi / metode despre cum să exprimi „poate” (chiar dacă ai spus NU). Dacă utilizatorul îți place, vei viziona că te duce la chat-ul plătit. Răspunsurile de genul „Îl pot încerca pentru tine” îi fac pe membri să se simtă speciali pentru că ai încerca să o faci pentru ei și nu se vor întrista dacă nu corespunzi perfect cererii lor. Dacă găsiți o modalitate corectă de a spune DA, membrii vor fi fericiți și vor aprecia că ați încercat pentru ei.

  Creați conținut
  Asigurați-vă că aveți o pagină detaliată de biografie pentru interpreți, adăugați cât mai multe informații despre dvs. (like-uri, nemulțumiri, hobby-uri, funcții etc.) și faceți mai multe fotografii pentru albumele voastre. Această informație este disponibilă și membrilor atunci când sunt offline.

  Păstrăm legătura
  Rămâneți în legătură cu membrii. Merită să trimiteți mesaje membrilor în fiecare zi din sistemul de mesagerie integrat (la MESAJE din meniul principal). Cu siguranță vor avea grijă de tine și vor fi recunoscători. Pentru a expedia atașamente (imagini, link-uri etc.), utilizați meniul „Mesaje” din zona dvs. Performer. Aceste activități offline nu sunt foarte stresante pentru tine, dar sunt modalitatea perfectă pentru relații pe termen lung! Amintiți-vă că membrii fideli și care se întorc înseamnă majoritatea veniturilor dvs.!

  Ia notite
  Ca gazdă de chat online, veți vorbi cu mulți spectatori. Întrucât este imposibil să vă amintiți toate detaliile pe care le-ați cunoscut despre acestea, vă recomandăm să luați note asupra fiecărui membru cu care vorbiți. Fii atent la detaliile cheie despre membri (nume, vârstă, locație, ziua de naștere, adresa de e-mail etc.). Data viitoare când vin în camera dvs. de chat, trebuie tocmai să căutați numele membrului și orice informație pe care ați scris-o despre acestea va ivi în fața dvs. Îl vei aprecia atunci când îi vei reaminti de ei, deoarece simt că sunt speciali pentru tine și nu îi consideri spectatori obișnuiți!

  Răspundeți membrilor
  Este sarcina moderatorului de chat să aibă conversații continue în camera ei. Dacă modelul webcam nu răspunde la întrebările vizitatorilor, părăsesc camera și caută un model vorbesc. Gazdele de chat silențioase nu au spectacole private. Așa că nu uitați să răspundeți întotdeauna membrilor și oaspeților. Nu lăsați camera de chat să moară!

  Zâmbet!
  Zâmbetul este cel mai potrivit mod de a atrage atenția unui membru, flirtați cu ochii, întotdeauna cu camera! Când vă uitați monitorul în timp ce discutați cu cineva, arătați că nu vă pasă de membru. Fetele plictisite și supărate pe webcam pot distruge întreaga lor carieră ca modele de webcam-uri pentru videochat. Utilizatorii își vor reaminti că de multe ori au o dispoziție proastă și nu vor mai vizita camera în curând!

  Discutați cu oaspeții
  Multe gazde de chat consideră invitați ca cerșetori care doresc tocmai să urmărească un spectacol gratuit, în timp ce nu au bani nicidecum. Te rog uita! Toți membrii noștri au început ca invitați. Atunci când un model de webcam transformă un invitat într-un membru plătitor, modelul se poate baza pe aprecierea membrilor. Dacă tu, ca gazdă de chat, îi arăți mai întâi bucuriile emisiunilor private, cu siguranță va reveni la tine în curând!

  Echipament favorabil
  Asigurați-vă că utilizați echipamentul favorabil (cameră web sau cameră video, microfon, intrare la internet de mare viteză). Trimiteți un flux live de înaltă calitate, cu o imagine clară și clară. Camerele web mai vechi pot fi depășite, folosiți una mai nouă sau cumpărați o cameră digitală în schimb! Utilizatorii caută imagini de calitate, încețoșate și spațiile întunecate nu le atrag.

  Uneori mai puțin este mai mult
  Evitați să lucrați la un număr mare de site-uri web în același timp! Conexiunea dvs. la internet și performanța computerului nu vor fi procesate oricum la fel de mult. Veți descoperi în curând că urmând 1 sau 2 site-uri web înseamnă mai mulți bani și mai puțin stres pentru dvs.
  Este comun ca noi să avem mai mulți membri recurenti și mulțumiți, dar pentru asta avem nevoie și de cooperarea dvs. Vă rugăm să urmați sfaturile noastre de mai sus și vă garantăm că veți avea succes în această combinaţie!

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !