Fotografie de profil

Soulcams Group

  • Public Group
  • Acum 4 ani
  • 0

    Posts

  • 2

    Members

Suport SoulCams – Ghid pentru modele de începători

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #7447
    Avatar utilizatorElisaAmalia
    Moderator

    Ghid pentru modele de începători
    Iată un ghid rapid pentru începători. Am compilat cele mai frecvente întrebări și vom face tot posibilul pentru a vă sprijini să înțelegeți cum funcționează SoulCams.

    conţinut

    1 subiecte fierbinți
    2 CUM SĂ TE conectezi la contul tău
    3 Înainte de a merge ONLINE
    4 OPȚIUNI PENTRU A câștiga bani cu SOULCAMS

    4.1 Difuzarea cu aparatul foto
    4.2 Câștigă bani suplimentari pentru premii de model și concursuri speciale

    5 CUM CÂȘTIGAȚI BANI CU SOULCAMS

    5.1 Când trimiteți cu camera dvs. foto

    5.1.1 Spectacole private (standard și 1on1)
    5.1.2 Sfaturi / cadouri
    5.1.3 Spion

    6 CÂND Ești ONLINE

    6.1 Tipuri de vizitatori și modul în care sunt afișate și scrise în aplicația SoulCams Model
    6.2 Cum știu dacă un membru are jetoane sau nu?
    6.3 Administratorii reali și administratorii falși
    6.4 Troluri

    7 ORE DE CÂȘTIGĂRI, DATE DE PLATĂ, LIMITĂ MINIMĂ DE PLATĂ, METODE DE PLATĂ

    Subiecte fierbinți

    Ghid pentru modele noi

    Opțiuni pentru a câștiga bani pe SoulCams.com
    Cum să câștigi bani cu SoulCams*(spectacole private, sfaturi / cadouri, spionaj)
    Tipurile de vizitatori și modul în care sunt afișate și scrise în aplicația de model SoulCams
    Cum să știu dacă un membru are credite
    Administratori adevarati impotriva falselor admin-uri, troll-uri

    Cota de interpret

    Sistem de partajare performant
    De ce ar trebui să aveți baza dvs. de membru SoulCams.com?

    Afișați tipuri, prețuri, moduri online, zona de performanță

    Tipuri de spectacole artist (spectacole private (Standard / 1on1), Spy)
    Moduri online (chat gratuit, mod cam ascuns, mod pauză)
    Zona performantului (meniuri, navigare în zona interpretului

    Informații despre retragere

    Perioade de câștig, limite de plată, date de plată, modalitatea de plată / modificarea limită
    Metode de retragere pe SoulCams

    Reguli, categorii

    reglementa
    Categorii și caracteristici

    Aplicație de streaming performant

    Așa că mergeți online și difuzați cu aparatul foto
    În timp ce online (butoane, file, acțiuni cu utilizatorii, notificări sună)

    Model de protecție a datelor

    Sistem de interzicere a țării
    Interzicerea utilizatorilor

    Premii, concursuri

    Premii model
    Competiții pentru actori

    Suplimente SoulCams

    Minute libere
    Insigne speciale pentru actori (‘0,99; Nou; Recomandat; La mulți ani; Modelul zilei)

    CONECTEAZA-TE LA CONTUL TAU
    Mai întâi trebuie să înregistrați un cont la noi. Dacă nu ați făcut-o deja, faceți clic aici pentru a înregistra un cont.
    După ce v-ați înregistrat și echipa noastră de intendent l-a aprobat, vă puteți autentifica, gestiona contul și accesa online.

    Asigurați-vă că vă conectați la contul dvs. din partea de jos a paginii: „Conectați-vă ca artist”. Faceți clic aici pentru a vă autentifica în contul dvs. Performer
    Dacă doriți să vă accesați contul de pe un dispozitiv mobil, accesați meniul „Înregistrare model” sau treceți la versiunea desktop și faceți clic pe „Înregistrați ca artist” din partea de jos a paginii. Notă: Utilizați un computer desktop / laptop și un notebook pentru a expedia cu camera foto. Încă nu este posibilă accesarea online pe un dispozitiv mobil.
    Înainte de a merge ONLINE
    După înregistrarea cu succes, durează ceva timp pentru a-ți completa profilul. Dacă pagina ta de biografie este goală și nu ai poze și nici o poză de profil, nu vei fi interesat de utilizatori. Rețineți că profilul dvs. va ivi chiar și atunci când sunteți offline și puteți totuși atrage atenția vizitatorilor. Înainte de a merge online, asigurați-vă de următoarele:

    Vă rugăm să citiți regulile pentru a înțelege ce este permis și ce nu este online: reguli și regulamente
    Consultați idei și sugestii despre modul în care puteți modela cu succes cu SoulCams: Cum puteți avea mai mult succes cu SoulCams
    Setați prețurile minute pentru show-urile dvs. webcam și spionați-vă contul în meniul „Setări / Profilul meu”.
    Completați secțiunea „Despre mine” din meniul „Setări / Profilul meu”. Lasă-i pe vizitatori să afle mai multe despre tine, nu fi leneș. De asemenea, puteți insera imagini și gif-uri pentru a face pagina dvs. de profil mai colorată și atrăgătoare.
    Încărcați cel puțin 5 poze în galeria dvs. gratuită. Rețineți că trebuie să aveți cel puțin 5 poze în galeria gratuită pentru a participa la Model Awards. Puteți încărca imagini în contul dvs. în meniul „Setări / Imaginile mele”.
    OPȚIUNI PENTRU A câștiga bani cu SOULCAMS
    Difuzarea cu aparatul foto
    Puteți câștiga bani prin găzduirea unor emisiuni private (chat-uri plătite), primind sfaturi / cadouri virtuale și show-uri de spion și câștigând bani în plus câștigând la modelele noastre premii sau concursuri speciale.
    Notă: Numai „SMS” nu este posibil. Pentru a discuta cu utilizatorii, trebuie să fiți online cu camera dvs.
    Primirea apelurilor de la membri: Rețineți că SoulCams nu oferă această funcție. Puteți utiliza funcția Voice2Voice în chat-ul plătit cu membrii atunci când trimiteți cu camera dvs. foto.
    Câștigă bani suplimentari pentru premii de model și concursuri speciale
    Premii Model: Câștigați puncte și deveniți modelul de top SoulCams*participând la modelele SoulCams Model Awards și câștigând bani în plus. Citiți mai multe despre asta aici: Premii model
    Competiții speciale: De obicei, avem concursuri speciale de performanți, unde modelele pot câștiga premii în bani grozave. Una dintre cele mai populare competiții noastre este concursul de fotografii, în care modelele își încarcă fotografii în subiectul specificat, iar membrii votează. Membrii pot vota jetoane din care primiți o parte, iar cei care colectează cele mai multe voturi câștigă bani suplimentari. Vezi câteva dintre concursurile noastre foto anterioare de pe această pagină. Pe această pagină puteți citi despre competițiile noastre actuale și anterioare
    CUM CÂȘTIGAȚI BANI CU SOULCAMS
    Când trimiteți cu camera dvs. foto
    SoulCams nu plătește timp online. Când sunteți online cu camera dvs., câștigați bani atunci când membrii vă sfătuiesc, vă duc la o emisiune privată sau utilizați funcția de spion pentru a arunca o privire în camera dvs.
    Pentru a descoperi cum să mergeți online cu camera dvs., accesați Cum să trimiteți cu camera dvs. foto.
    Emisiuni private (standard și 1on1)
    Vei ști imediat dacă vei fi dus la o sesiune privată. Are un sunet special de notificare. Verificați aici: în plus, textul „Sunteți într-o sesiune privată” este afișat în colțul din stânga sus al aplicației modelului SoulCams.
    Puteți seta prețurile minute pentru diferitele tipuri de spectacole din zona Performer din meniul Setări / Profilul meu / Opțiuni de impozite pentru interpreți.
    Există două tipuri de sesiuni private: standard și 1on1. Pentru a înțelege diferența dintre ele, citiți pagina Tipuri de spectacole private
    Sfaturi / cadouri
    Membrii vă pot expedia sfaturi atunci când sunteți online și offline cu aparatul foto.
    Puteți obține fie sfaturi normale, fie cadouri virtuale. Avem multe cadouri virtuale pe care membrii vi le pot oferi. Alte categorii: categorii constante, categorii sezoniere. Vezi aici colecția noastră de cadouri: Cadouri virtuale pe SoulCams
    Când trimiteți cu camera dvs. și primiți cadouri virtuale, veți auzi acest ton de notificare:. Cadourile virtuale au, de asemenea, o animație, apar în aplicația dvs. de model, iar partea dvs. de cadouri apare imediat în statisticile dvs. Așadar, dacă trimiteți cu camera dvs. și un membru spune că v-au dat un cadou, dar nu au avut animație sau ați auzit un sunet de notificare și nu apare în statisticile dvs., vor încerca să vă înșele și aveți unul Sfat fals.
    Notă: Puteți primi sfaturi atunci când sunteți în chat gratuit, în modul cam ascuns și, de asemenea, în timpul sesiunilor private și chiar și atunci când nu sunteți online (membrii vă pot expedia sfaturi offline din profilul dvs.).
    spion
    Dacă vă aflați în modul cam ascuns sau într-o sesiune privată, membrii pot utiliza funcția de spion pentru a privi în camera dvs. la un preț fix: 10 jetoane / min. * Nu puteți tasta, puteți urmări tocmai fluxul dvs. live. Spionul va emite acest sunet special de notificare:. Dacă aveți un spectacol ON-ON-ONE, alți membri nu se pot uita în camera dvs. cu funcția de spion.
    Funcția spion poate fi setată pe: ACTIVAT (10 jetoane / min -> preț fix, nu este opțional) sau 15 SEC LIMITE sau DEZACTIVATE.
    CÂND Ești ONLINE
    Tipurile de vizitatori și modul în care sunt afișate și scrise în aplicația SoulCams Model
    Pe SoulCams există patru niveluri de statut de utilizator: invitați, membri de bază, membri activi și membri ai clubului de fani. Pentru a înțelege diferența dintre ele și pentru a viziona cum sunt afișate în aplicația de model, citiți această pagină: Tipuri de vizitatori și modul în care sunt afișate și scrise în aplicația de model SoulCams

    Cum știu dacă un membru are jetoane sau nu?
    Există un meniu în zona ta de performant: Rețeaua mea / Membrii, unde poți verifica profilul membrilor. Găsiți membrul pe care îl doriți și în prima pagină de lângă ultima dată de conectare, vedeți dacă au un credit simbolic pozitiv. Citiți mai multe despre meniul membru aici.

    Administratori reali și admins false
    Uneori, în camera ta, vei întâlni administratorii false care încearcă să te păcălească. Exemplu: AdmiinistratorO1: ‘Faceți clic pe acest nume de utilizator și apoi pe Invită. Suntem aici pentru a înregistra un videoclip cu tine. Vă rugăm să rețineți că administratorii adevărați nu vă vor vizita niciodată în chat gratuit și vă vor cere să faceți ceva. Administratorii reali merg de obicei în privat și scriu în albastru. Vedeți ce sunet auziți atunci când este adus în privat de un intendent.

    Troli
    Fiecare site are utilizatori de troll, la fel și SoulCams.
    Vă rugăm să citiți următorul articol pentru a vă sprijini să identificați troll-uri, iar pagina oferă, de asemenea, sfaturi despre cum să le faceți față: Utilizatorii Troll și cum să le faceți față

    ORA DE CÂȘTIGĂRI, DATE DE PLATĂ, LIMITĂ MINIMĂ DE PLATĂ, METODE DE PLATĂ
    Pentru mai multe informații despre perioadele de câștig, datele de plată, limita minimă de plată, metodele de plată și alte informații de plată, vă rugăm să vizitați acest link

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Lost Password

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !