Fotografie de profil

Soulcams Group

  • Public Group
  • Acum 4 ani
  • 0

    Posts

  • 2

    Members

Suport SoulCams – Lovense

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #7044
    Avatar utilizatorElisaAmalia
    Moderator

    Lovense

    1 Despre Lovense
    2 Dacă nu aveți încă o jucărie Lovense
    3 Cum să configurați jucăriile Lovense pentru contul dvs. SoulCams
    4 probleme care pot ivi cu jucăriile Lovense

    Despre Lovense
    Lovense este un producător de jucării teledildonice cu sediul în Hong Kong, cunoscut pentru jucăriile inteligente care pot fi controlate prin Bluetooth folosind aplicația mobilă Lovense.
    Produsele Lovense sunt jucării interactive care vă ajută să vă îmbunătățiți sfaturile și să obțineți mai mulți utilizatori pentru emisiunile dvs. private de pe SoulCams. Pe st, această jucărie răspunde atunci când membrii SoulCams vă trimit sfaturi și / sau cadouri virtuale. Cu cât vârful este mai mare, cu atât durează mai mult vibrațiile sau mișcările de mângâiere. Este un mod incredibil de distractiv de a câștiga mai mulți bani cu noi, iar membrii adoră și această caracteristică! Modelele au control asupra intensității jucării care vibrează pentru cât timp și ce zonă de înclinare declanșează care stil de vibrație.
    Lovense și toate produsele sale sunt complet integrate în SoulCams și toate pot fi conectate la contul dvs. de model SoulCams.

    Dacă nu aveți încă o jucărie Lovense
    Lovense are diverse produse pentru jucării. Toate acestea pot fi legate de contul dvs. de model SoulCams.
    Lush 2 este cea mai utilizată jucărie interactivă printre modelele de webcam-uri care au apărut în 2018. Cea mai recentă versiune a acestui ou de dragoste controlat de la distanță a primit un facelift impresionant. Lovense a trecut prin feedback-ul clienților și a făcut modificările pe baza feedback-ului și sugestiile utilizatorilor.
    Dacă încă nu aveți o jucărie Lovense, puteți comanda una.

    Cum să configurați jucăriile Lovense pentru contul dvs. SoulCams
    În primul rând, asigurați-vă că aveți o jucărie interactivă Lovense. Dacă nu-l aveți încă și doriți să-l utilizați, comandați-l de pe site-ul Lovense
    Dacă aveți jucăria Lovense, urmați pașii de mai jos pentru a instala just Lovense pentru contul dvs. de model SoulCams.

    Vă rugăm să rețineți că nu puteți conecta jucăria Lovense cu o extensie de browser Lovense din browserul dvs. cu SoulCams. Cu toate acestea, puteți:

    Conectați-l folosind API-ul Lovense inclus în contul dvs. de model SoulCams din meniul Setări / Jucării / Lovense
    sau utilizați browserul Lovense, care include extensia încorporată în Lovense. Puteți descărca browserul Lovense aici:
    Browser Lovense pentru Windows
    Browser Lovense pentru MAC

    Urmați acești pași pentru a conecta jucăria Lovense la SoulCams:

    Încărcați-vă jucăria și porniți-o: la sosirea jucăriei interactive, încărcați-o cu cablul micro USB inclus. Când este complet încărcat, scoateți cablul și porniți-l. În acest tutorial pas cu pas despre unboxing, puteți viziona acest videoclip YouTube.
    Conectați-vă la contul dvs. de model SoulCams, accesați meniul Setări / Jucării / Lovense și faceți clic pe „Am o jucărie Lovense și vreau să o conectez la SoulCams”. Apoi selecta una dintre următoarele opțiuni:
    a) Am un adaptor Bluetooth Lovense USB (dacă l-ați comandat cu jucăria dvs.)
    b) Nu am un adaptor USB Lovense USB (dacă nu l-ați comandat cu jucăria dvs.)
    Descărcați aplicația Lovense Connect și instalați-o pe dispozitiv. Această aplicație este necesară pentru a conecta jucăria Lovense la SoulCams. Nu descărcați „Lovense Telecomanda”, ci aplicația „Lovense Connect”! Folosiți legăturile de mai jos pentru a o descărca sau introduceți tocmai „Lovense Connect App” în App Store („Apple Store” dacă aveți un dispozitiv iOS și Google Play Store dacă aveți un dispozitiv Android ).
    IOS (Apple Store)
    Android (Google Play Store)
    Wifi și Bluetooth: porniți Wifi și Bluetooth. Calculatorul și telefonul trebuie să fie conectate la aceeași rețea WiFi, altcum nu va funcționa. Dispozitivul dvs. se conectează prin BlueTooth
    Găsește-ți jucăria. Deschideți Lovense Connect și faceți clic pe „Adaugă jucărie”.
    Conectați-vă jucăria: când jucăria dvs. este găsită cu succes, faceți clic pe „Faceți clic când ați terminat” și jucăria dvs. va fi conectată la dispozitivul dvs.
    Scanați codul QR SoulCams: faceți clic pe fila „Scanare QR” din aplicația Lovense Connect (partea dreaptă sus a ecranului) și scanați codul QR cu dispozitivul dvs. mobil.
    Gata de acțiune. Dacă totul a fost OK când a fost scanat codul, aplicația se va conecta automat la contul dvs. SoulCams. Puteți viziona dispozitivul dvs. sub „Jucării” și SoulCams sub „Conturi” din meniu.

    Probleme care pot ivi cu jucăriile Lovense
    Am scanat codul QR, dar nu arată că jucăria mea este conectată.
    Trebuie să închideți și să reporniți aplicația Lovense Connect. Acest lucru ar trebui să vă permită să vedeți conexiunea.

    Aplicația arată că vibratorul meu se conectează, dar nu se întâmplă nimic.
    În primul rând, verificați dacă vibratorul dvs. este pornit. Dacă este activat, verificați dacă este complet încărcat. Când este complet încărcat, verificați dacă este conectat prin Bluetooth și că telefonul și computerul dvs. sunt conectate la același WiFi.

    Am încercat să-mi conectez vibratorul folosind un alt telefon mobil, dar nu funcționează.
    Dacă ați conectat vibratorul la un singur telefon și apoi încercați să-l conectați la un al doilea telefon, veți întâmpina probleme de conectare. Înainte de a putea folosi al doilea, trebuie să deconectați primul telefon.

    Cum știu ce dispozitiv funcționează când două dispozitive sunt conectate la aplicație?
    Dacă aveți două dispozitive conectate, le puteți viziona pe ambele camere de chat. Puteți selecta ce vibrator doriți să utilizați din meniul derulant și să-l conectați la camera de chat. Dacă oricare dintre ele se deconectează, este afișat un mesaj care indică ce vibrator a deconectat și care a fost conectat.

    Nu mi-am folosit vibratorul Lovense în câteva zile. Când am încercat să mă conectez din nou, nu au apărut vibratoare active.
    Va trebui să eliminați și să adăugați toate dispozitivele dvs. din aplicația Lovense.

    Dacă aveți în continuare probleme cu dispozitivul Lovense și aplicația Lovense Connect, contactați asistența Lovense

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Lost Password

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !