Fotografie de profil

Soulcams Group

 • Public Group
 • Acum 3 luni, 3 săptămâni
 • 2

  posts

 • 2

  members

Suport SoulCams – Modalitate de plată

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #7048
  ElisaAmalia
  Moderator

  Modalitate de plată

  1 INFORMAȚII GENERALE DE PLATĂ

  1.1 ORE DE CÂȘTIGĂRI
  1.2 VALORI DE LIMITARE A PLATIRII
  1.3 Date de plată
  1.4 Dacă câștigați mai puțin decât limita minimă de plată
  1.5 METODA DE PLATĂ ȘI / SAU LIMITĂ DE PLATĂ
  1.6 CURENȚĂ

  2 METODE DE PLATĂ PE SOULCAMS

  2.1 TRANSMISIE CU SĂRBĂ
  2.2 PAXUM

  2.2.1 Mai multe despre Paxum
  2.2.2 Via Paxum MasterCard
  2.2.3 Impozite pentru cont personal
  2.2.4 Cum pot primi banii dvs. de la Paxum la SoulCams?

  2.3 PLATĂ

  2.3.1 Mai multe despre PayPal
  2.3.2 Cum pot primi plățile PayPal de la SoulCams?

  2.4 MONESE

  2.4.1 Mai multe despre Monese
  2.4.2 Planuri de prețuri în bani
  2.4.3 Cine poate deschide un cont Monese?
  2.4.4 Înregistrarea la Monese
  2.4.5 Cum să îți iei banii de la Monese pe SoulCams

  2.5 EPAYMENTS

  INFORMAȚII GENERALE DE PLATĂ
  ORA DE CÂȘTIGĂRI
  Împărțim în două perioade de câștig în fiecare lună:

  I. Perioada de câștig: 1 – 15 a lunii
  II. Perioada de câștig: 16 până la sfârșitul lunii
  Limitele de plată
  Limita de plată este suma veniturilor pe care trebuie să le încasați pentru a fi achitate la data plății din această perioadă (pentru mai multe informații despre datele de plată, consultați secțiunea DATE DE PLATĂ.
  Limita actuală de retragere este de 100 USD
  Datele de plată
  Dacă câștigul dvs. atinge limita minimă de plată într-o anumită perioadă, plata va fi trimisă în termen de 15 zile lucrătoare de la sfârșitul perioadei.
  Notă: weekend-urile, sărbătorile publice nu sunt zile lucrătoare!

  Dacă câștigați mai puțin decât limita minimă de plată
  Dacă câștigați mai puțin decât limita de retragere într-o singură perioadă, suma va fi reportată la următoarea perioadă de retragere.

  METODA DE PLATĂ ȘI / SAU LIMITĂ DE PLATĂ
  Rețineți că nu puteți modifica informațiile de plată (metoda de plată, limita minimă de plată, frecvența de plată) între 1-10 și 16-26 din fiecare lună, deoarece acestea sunt perioadele de plată pentru SoulCams. De aceea, datele la care puteți modifica aceste setări sunt: ​​11-15 din fiecare lună și 27 până la sfârșitul lunii.
  Dacă doriți să modificați setările de plată, faceți următoarele:

  1. Conectați-vă la contul tău de studio sau de performer solo.
  2. Faceți clic pe meniul: Setări / Cont și Setări de plată
  3. În pagină, derulați în jos în secțiunea „Informații despre plată”, faceți modificările necesare și faceți clic pe „Salvați” când ați terminat

  VALUTĂ
  Vă rugăm să rețineți că SoulCams*expedia retrageri în EUR. Prin urmare, vă recomandăm să aveți un cont în monedă EUR, în funcție de opțiunea de plată. Astfel puteți evita costurile suplimentare și ratele de schimb nefavorabile.

  Metode de retragere pe SOULCAMS
  TRANSFER BANCAR

  În calitate de titular al contului, sunteți responsabil pentru plata taxelor bancare. Pentru transfer se va percepe o taxă fixă ​​de 25 EUR (indiferent de sumă), pe care banca o va deduce din suma finală pe care o primiți. Sfat: setați o limită minimă de plată mai mare de 100 pentru a economisi comisioanele de transfer.
  În mod implicit, trimitem transferuri în monede EUR și USD. Trebuie să vă asigurați că contul dvs. bancar poate obține moneda aleasă prin adăugarea detaliilor de transfer în setările dvs. Dacă aveți nevoie de o altă monedă (CAD, GBP, HUF etc.), acest lucru este posibil și. Cu toate acestea, vă rugăm să ne contactați.
  Limita minimă de retragere pentru transfer este: 200 USD.
  Transferurile durează de obicei 3-5 zile lucrătoare, în funcție de locația dvs.

  Condiții pentru primirea transferurilor (transferuri bancare) de la noi:

  Trebuie să aveți un cod de fotografie valabil (neexpirat) emis de guvern cu litere latine (fila „Personal”).
  Trebuie să fie adăugată o adresă de facturare valabilă (fila „Facturare”).
  Dacă sunteți în afara UE (Uniunea Europeană), Marea Britanie și SUA, trebuie să imprimați, să semnați și să ne trimiteți Acordul Model / Studio SoulCams înapoi. Vă vom expedia documentul relevant pentru semnătură în momentul plății.

  Pentru a expedia plata prin transfer, vă rugăm să furnizați următoarele informații despre contul bancar:

  Nume beneficiar: persoana căreia i se plătesc banii. Ăsta este „titularul contului” sau „beneficiarul”. Vă rugăm să introduceți litere alfabetice fără accent (A – Z sau a – z.). Numele beneficiarului trebuie să corespundă autentic numelui titularului contului bancar. Adăugați just numele titularului contului, nu stați în niciun fel numele (de exemplu, dacă titularul contului este: Kate Smith Birmingham, adăugați autentic acest nume și NU îl stați ca Kate S. Birmingham sau K. Smith Birmingham …)
  Număr de cont: Această serie de numere identifică contul dvs. individual.
  IBAN: = Numărul internațional de cont bancar. Aproape toate băncile din Europa furnizează un ID IBAN pentru conturile lor, precum și ID-urile recunoscute la cotă național. IBAN conține informații despre țara beneficiară, bancă, susală și numărul de cont. IBAN are o lungime de până la 34 de caractere și conține numere și litere. Pentru a vă asigura că adăugați IBAN în mod corespunzător, puteți verifica mai întâi pe acest site: Verificați IBAN / vizualizați mai multe informații. Următoarea pagină poate fi utilă și dacă nu sunteți sigur de formatul dvs. IBAN: formate IBAN după țară
  Cod SWIFT / BIC: = Companie pentru telecomunicații financiare interbancare la cotă mondial). Aceste coduri sunt utilizate la transferul de bani între bănci, în special la efectuarea transferurilor internaționale între bănci. Codul SWIFT este format din 8 sau 11 caractere și constă din numere și litere (pentru a verifica ce tip de caractere conține un cod SWIFT și pentru a descoperi mai multe despre codul SWIFT, faceți clic aici). Codul SWIFT poate fi găsit uneori pe extrasele bancare. Dacă nu, vă rugăm să sunați la banca dvs. și să le cereți codul SWIFT (uneori codul SWIFT este cunoscut și sub denumirea de cod BIC = cod de identificare bancară. Următoarea pagină poate fi utilă pentru a descoperi SWIFT / BIC- Cod bancar dacă nu sunteți sigur: Găsitor online de cod BIC / SWIFT
  ABA / număr de rutare: (ABA = American Banking Association) Dacă aveți contul dvs. bancar în afara Statelor Unite, numărul ABA / rutare nu este necesar (în acest caz, lăsați acest câmp necompletat). Numărul de rutare ABA este un număr de 9 cifre atribuit instituțiilor financiare de către American Bankers Association (ABA) pentru a identifica instituția financiară căreia i s-a efectuat o plată.
  PAXUM

  Mai multe despre Paxum
  Portofelul electronic global Paxum este un serviciu cu schimbul de plată pentru industria de divertisment online.
  Compania de plată premiată oferă un serviciu rentabil și sigur care permite utilizatorilor să trimită și să primească bani instantaneu în toată lumea cu o singură adresă de e-mail.
  Dacă alegeți această opțiune, veți fi plătit în contul dvs. virtual Paxum, de unde puteți muta cu ușurință bani către cardul dvs. Paxum MasterCard® sau banca locală, precum și către cărțile externe de credit.

  Despre Paxum MasterCard
  Cardul preplătit Paxum este acceptat în toată lumea. Puteți efectua tranzacții online sau puteți merge la un magazin și puteți face cumpărături pe bază de semnătură, la fel cum ați face cu orice alt card de credit normal. De asemenea, puteți utiliza cardul preplătit Paxum pentru a retrage bani din majoritatea bancomatelor din întreaga lume.
  Fiecare client Paxum verificat are opțiunea de a ruga propriul card Paxum după completarea confirmării contului.
  Puteți descoperi informații suplimentare pe cardul Paxum MasterCard pe pagina oficială de întrebări frecvente Paxum: *www.paxum*us/faq/paxum-debit-card/

  Pagina de pornire: *www.paxum*
  Întrebări frecvente oficiale: *www.paxum*payment/faq.php
  Impozite pentru cont personal
  Pentru mai multe informații despre taxele contului personal, accesați site-ul oficial Paxum: *www.paxum*fees/personal-account/

  Cum vă pot primi banii prin Paxum la SoulCams?
  Dacă nu aveți încă un cont Paxum, trebuie să vă înregistrați la *www.paxum* și să ne furnizați numele dvs. de utilizator Paxum, care este adresa dvs. de e-mail Paxum.
  Puteți introduce adresa de e-mail Paxum în contul dvs. în meniul: Setări / Cont și Setări de plată (în partea de jos a paginii).
  PAYPAL

  Mai multe despre PayPal
  PayPal a devenit cunoscută drept una dintre primele opțiuni pe care consumatorii le pot utiliza pentru a expedia și primi bani online. PayPal nu numai că vă permite să trimiteți și să primiți bani, ci oferă și carduri de credit și debit care vă permit să accesați soldul dvs. PayPal pentru plăți online și cumpărări personale.
  Puteți conecta cardurile de credit, debit sau preplătite preferate sau contul dvs. bancar la contul dvs. PayPal și puteți muta bani într-unul din aceste conturi. PayPal acceptă o serie de carduri, inclusiv Visa / Visa Delta / Visa Electron. Mastercard / Eurocard; Maestru; American Express. Dacă cardul dvs. preplătit conține unul dintre următoarele simboluri, ăsta poate fi, prin urmare, conectat la contul dvs. PayPal și transferul banilor acolo.
  pagina oficială oficială a PayPal: *www.paypal*
  Cum pot primi plățile PayPal de la SoulCams?
  Dacă doriți să utilizați PayPal pentru a primi bani de la noi, aveți nevoie de un cont PayPal și să ne furnizați adresa de e-mail asociată cu PayPal.
  Vă rugăm să faceți acest lucru în contul dvs. SoulCams din meniul „Setări / Cont / Setări de plată” (în partea de jos a paginii). Când vă trimitem o plată, veți primi o notificare prin e-mail. Trebuie să acceptați manual prima plată primită. Plățile primite ulterior sunt transferate automat în contul dvs.

  MONESE

  Mai multe despre Monese
  Monese este o companie din Marea Britanie care oferă conturi de verificare și servicii de transfer de bani ca o alternativă la băncile tradiționale. Monese este capabil să ofere servicii bancare rezidenților și nerezidenților și are un subiect de deschidere a contului care poate fi finalizat pe smartphone-ul unui client în mai puțin de trei minute.
  Pentru a deschide și gestiona un cont Monese, trebuie să instalați aplicația mobilă a companiei pe smartphone-ul dvs. Android sau iOS.
  Monese vă oferă posibilitatea de a primi salariul, de a face cumpărături online, de a face cumpărături în magazine și de a retrage numerar de la bancomate.
  Monese vă oferă un număr de cont GBP britanic complet funcțional și un număr de rutare bancar și / sau un număr de cont IBAN al zonei euro, fiecare având un card de debit MasterCard fără contact, precum și intrare la asistența rapidă pentru clienți.
  Folosiți codul nostru de invitație: FEREN677 când vă înscrieți și primiți un cadou în bani Monese de 5 €!
  Citiți mai multe despre Monese și citiți cele mai frecvente întrebări și răspunsuri aici: Monese HELP

  Planuri de prețuri în bani
  Citiți mai multe despre planurile de preț Monese, comisioanele Monese aici: planurile de preț Monese

  Cine poate deschide un cont Monese?
  Toți cetățenii SEE din următoarele țări sunt bineveniți!
  Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Republica Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia și Regatul Unit.

  Înregistrare la Monese
  Folosiți codul nostru de invitație: FEREN677 când vă înscrieți și primiți un cadou în bani Monese de 5 €!

  Cum să-ți iei banii de la Monese pe SoulCams
  Mai întâi ai nevoie de un cont Monese. Dacă nu aveți încă unul, puteți realiza unul aici: *monese*
  Veți primi plata în EUR de la noi.
  După ce contul dvs. este configurat, vă putem expedia plata în contul dvs. IBAN Monese. Le puteți accesa la orice bancomat cu cardul preplătit Monese.

  Vă rugăm să rețineți următoarele condiții pentru a primi transferuri Monese de la noi:

  Limita minimă de retragere pentru Monese este de 200 USD.
  Trimitem transferuri Monese ca transferuri bancare. În funcție de locație, transferurile pot dura până la 3-5 zile lucrătoare.
  În calitate de titular al contului, sunteți responsabil pentru plata taxelor bancare. Pentru transfer se va percepe o taxă fixă ​​de 25 EUR (indiferent de sumă), pe care banca o va deduce din suma finală pe care o primiți. Sfat: setați o limită minimă de plată mai mare de 100 pentru a economisi comisioanele de transfer.
  Trebuie să aveți un cod de fotografie valabil (neexpirat) emis de guvern cu litere latine (fila „Personal”).
  Trebuie să fie adăugată o adresă de facturare valabilă (fila „Facturare”).
  Sunteți responsabil pentru furnizarea corectă a tuturor informațiilor Monese. Dacă nu primiți o plată, deoarece informațiile furnizate sunt incorecte, puteți face ca toate aceste plăți să expire fără a rege.
  Dacă alegeți Monese ca metoda prin care doriți să primiți retragerile dvs., sunteți de acord în mod expres că Compania nu va mai fi responsabilă pentru aceste fonduri odată ce retragerea dvs. a fost plătită în contul dvs. Monese și veți fi singurul responsabil de primirea acestei retrageri de la Monese. .

  Puteți introduce datele dvs. Monese în contul Studio / Performer Standalone din meniu: Setări / Cont și setări de plată (în partea de jos a paginii).

  IBAN: deschideți aplicația Monese pe telefon și faceți clic pe informațiile contului din soldul dvs. de azi Monese.
  Țara: țara dvs. (țara pe care ați furnizat-o când v-ați înscris pentru contul Monese)
  Prenume: prenumele tau monese
  Prenume: Prenume Monese
  Cod BIC (= cod SWIFT): Deschideți aplicația Monese pe telefon și faceți clic pe meniul „Detalii despre cont” sub creditul dvs. Monese. Veți descoperi codul dvs. BIC acolo.
  Monese ID: deschideți aplicația Monese pe telefon și faceți clic pe meniul „Detalii despre cont” sub soldul dvs. de azi Monese. Veți descoperi identificatorul dvs. Monese acolo.
  EPAYMENTS
  Începând cu 12 februarie 2020, ePayments nu va mai fi o opțiune de plată pentru SoulCams.
  Notă din ePayments:
  La 11 februarie 2020, ePayment Systems Limited („ePayments”) a convenit cu Autoritatea de Conduită Financiară („FCA”) să suspende toate activitățile din conturile clienților lor. Această decizie a fost luată după o revizuire a sistemelor de combatere a spălării banilor ePayments de la FCA și a identificat punctele slabe care trebuiau abordate. Știm că va fi un moment foarte frustrant pentru clienții noștri. Ne cerem scuze pentru inconveniente și lucrăm neobosit cu FCA pentru a ne asigura că sunt îmbunătățite și conturile pot fi reactivate cât mai ând posibil. În timpul acestui subiect de îmbunătățire, am dori să asigurăm clienților că fondurile lor vor fi protejate ca de obicei.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !