Fotografie de profil

Soulcams Group

 • Public Group
 • Acum 3 luni, 3 săptămâni
 • 2

  posts

 • 2

  members

Suport SoulCams – Moduri online

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #7453
  ElisaAmalia
  Moderator

  Moduri online

  1 STATUS ONLINE
  2 Chat gratuit

  2.1 a.m.

  3 Mod cam ascuns
  4 funcție de pauză

  STATUL ONLINE
  Când sunteți online, vă puteți controla starea online cu ajutorul programului SoulCast. Aceasta înseamnă că puteți decide dacă doriți să fiți în chat gratuit, în mod cam ascuns sau să utilizați funcția de pauză în timp ce sunteți online. Există un singur statut pe care nu îl poți seta manual: emisiunea privată. Așadar, dacă sunteți în chat gratuit sau în modul cam ascuns, starea dvs. se va schimba automat la statutul „privat” dacă unul sau mai mulți membri vă conduc la o sesiune privată.
  Dacă doriți să vedeți cum puteți spune dacă un membru merge la o emisiune privată cu dvs. (Standard Private Show și 1on1) sau caută în camera dvs. cu funcția de spion, citiți tipurile Show privat

  Conversatie gratuita
  Imaginea dvs. în direct este vizibilă tuturor vizitatorilor (oaspeților și membrilor), cu excepția spectatorilor din țările pe care le-ați blocat. Vizitatorii vă vor pune mai multe întrebări în chatul comun (principal) gratuit și ar trebui să le răspundeți.
  Chat gratuit este cel mai potrivit loc pentru a vă înfăţişa clienților sau viitorilor clienți (oaspeți). Răspundeți la întrebări, discutați cu ei, prezentați-vă mai de multe ori, dacă este posibil, întrucât tot mai mulți clienți noi vin în camera dvs. și doriți să le cunoașteți mai bine. Oricine din camera dvs. de chat liberă poate citi ceea ce tastați. Puteți viziona, de asemenea, cum se tastează reciproc.
  Modelele în CHAT GRATUIT sunt prezentate mai sus în Who’s Online? Listat. Pagină.
  Vă rugăm să aflați ce este permis și de ce nu sunteți în CHAT GRATUIT. Puteți descoperi regulile în meniul LISTA REGULELOR
  P.M
  Premierul înseamnă „mesaj privat”, ceea ce înseamnă „conversație privată gratuită” cu un membru în chat gratuit.
  Dacă doriți să vorbiți cu un utilizator despărțit în chat gratuit, le puteți expedia un PM. Aceasta înseamnă că sunteți încă în chat gratuit, dar conversația dvs. este deconectată de la chat-ul principal gratuit, astfel încât nimeni altcineva să nu vadă ce tastați. Aceasta este o modalitate excelentă pentru ca modelele să cunoască mai bine clienții și să îi în*ajeze să aibă o sesiune privată. Puteți selecta între file. În timp ce vorbiți cu un telespectator într-o conversație privată, puteți încă să accesați chatul principal gratuit făcând clic pe fila „CHAT GRATUIT”.

  Mod cam ascuns
  Această caracteristică este recomandată numai dacă aveți un show privat pe alte site-uri web și doriți să ascundeți imaginea camerei în direct de spectatorii de chat-uri gratuite SoulCams.
  Cameră ascunsă înseamnă că imaginea camerei dvs. în direct este ascunsă de către spectatori, deși acestea vă pot accesa încă camera și tipul pentru dvs. Dacă utilizați această caracteristică, vă recomandăm să continuați să tastați în zona de chat atunci când vedeți vizitatori în camera dvs. Ei pot aștepta până când sunteți liber din nou!
  Când se află în MODUL CAM CAMIONAT, membrii pot merge oricând la o sesiune privată. Imediat ce un membru devine privat, vă vor viziona fluxul de camere în direct. Membrii pot utiliza, de asemenea, funcția SPY pentru a arunca o privire în camera dvs. dacă ați activat-o. Pentru mai multe informații despre funcția SPY și despre cum o puteți activa / restricționa, consultați secțiunea SPY. De asemenea, puteți primi sfaturi de la membrii SoulCams în timp ce utilizați HIDDEN CAM MODE.
  Nu folosiți MODUL CAM HIDDEN dacă:
  ia o pauză
  Lăsați camera (mergeți la toaletă etc.)
  dormi
  În astfel de scopuri, trebuie să vă deconectați.

  Funcție pauză
  Vă rugăm să rețineți că funcția de pauză nu mai este disponibilă datorită popularității sale scăzute.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !