Fotografie de profil

Soulcams Group

  • Public Group
  • Acum 4 ani
  • 0

    Posts

  • 2

    Members

Suport SoulCams – Social media, comunități de camming, forumuri

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #7457
    Avatar utilizatorElisaAmalia
    Moderator

    Social media, comunități de camming, forumuri
    conţinut

    1 PLATFORME MEDIALE SOCIALE

    1.1 Twitter
    1.2 Facebook
    1.3 Tumblr
    1.4 Instagram

    2 FORUME ȘI COMUNITĂȚI DE CAMPARE

    2.1 Pagini de forum din România
    2.2 Pagini de forum în Rusia, Ucraina
    2.3 Pagini de forum din SUA

    3 PUBLICITATE JOB

    PLATFORMELE MEDIULUI SOCIALE
    Extinderea bazei de fani folosind social media a devenit indispensabilă până în prezent. Modelele populare folosesc campanii masive de social media pentru a-și stabili propriul brand personal cu clienții potențiali.
    Următoarea pagină listează platformele de socializare gratuite care folosesc modelele de webcam cu succes. Tot ce ai nevoie este pasiunea, efortul și o minte deschisă pentru a te promova cu succes.

    Stare de ostilitate

    Twitter este unul dintre cele mai populare, mai rapide și mai simple metode de a strânge fani, de a rămâne în contact și de a face în mod regulat. Nu trebuie să vă faceți griji pentru informațiile dvs. confidențiale, deoarece vă puteți configura contul de Twitter în mod inteligent. Dacă lucrați ca model de webcam, știți că în anumite momente poate exista un trafic mai mic în camera dvs. Twitter este de asemenea potrivit pentru asta. Spuneți fanilor dvs. că sunteți online pe SoulCams.

    Dacă sunteți nou pe Twitter, iată câteva etape de bază de făcut:

    Adăugați numele modelului dvs. de came ca nume de utilizator Twitter și folosiți adresa de e-mail a modelului dvs. de came pentru a vă autentifica.
    Adăugarea link-urilor dvs. de recomandare pentru model / membru SoulCams: Cu Twitter puteți completa un profil la profilul dvs. SoulCams la profilul dvs. Nu ezitați să adăugați link-uri individuale de membru / executant SoulCams. Puteți descoperi aceste linkuri în partea de sus a primei pagini a actorului dvs. SoulCams. Astfel poți câștiga bani chiar și atunci când nu ești online.
    Asigurați-vă că aveți o poză cu dvs. în contul dvs. de Twitter care încurajează oamenii să vă viziteze cu aparatul foto.
    Urmați pagina oficială de Twitter a SoulCams pentru cele mai recente știri și bunătăți: *twitter*SoulCams
    Căutați conturile de Twitter ale modelelor populare și urmați-i pe următorii lor de * masculin. Se recomandă urmărirea a aproximativ 30-40 de persoane pe zi. Cu toate acestea, asigurați-vă că continuați încet și uniform. Unele dintre ele vă vor urma înapoi și ar trebui să aveți un număr potrivit de clienți potențiali cu care să faceți publicitate în câteva zile. Tipul pe care vrei să-l urmezi va primi un e-mail în care îi va aviza că au un nou susţinător. Dacă te va descoperi interesant, te va urmări înapoi. În pagina următoare veți descoperi exemple ale profilurilor Twitter ale modelelor de webcam-uri: directorul Twitter pentru modelele feminine
    Urmărește-i regulat pe cei care nu te urmăresc: Nu toți cei pe care îi urmezi te vor urma înapoi, deci poți urma 1000 de persoane și tocmai 600 de persoane te vor urma. Profilurile Twitter cu o astfel de diferență între numărul de adepți și adepți arată spammy. Deci trebuie să-i urmezi pe cei care nu te urmăresc. Ar fi nevoie de timp și de enervant să faceți acest lucru manual, dar din fericire există o mulțime de instrumente online gratuite care vor face acest subiect mai ușor. Căutați câteva astfel de instrumente prin Google.

    Dacă accesați online pe SoulCams, trimiteți un tweet! Trimiteți actualizări de stare, imagini, promoții.
    Aflați cum să utilizați Twitter. Aflați cum să faceți distincția între răspunsuri și mențiuni, cum să utilizați și să căutați hashtag-uri, cum să creați și să urmați liste. Folosind căutări hashtag și liste ale altor utilizatori, puteți descoperi, de asemenea, oameni noi pe care să îi urmați și să discutați cu cei interesați de aceleași lucruri pe care le sunteți.
    Citiți regulile de pe Twitter. Nuditatea grafică și pornografia sunt permise, dar este împotriva regulilor să implice chiar nuditatea din antetul sau avatarul tău.
    Tweet imagini și / sau videoclipuri cu tine în mod regulat pentru a stârni interesul fanilor tăi. Membrii site-ului Cam se bucură într-adevăr să vadă imagini sau videoclipuri cu fetele lor preferate.
    Twitter este de asemenea minunat pentru a configura show-uri viitoare. Puteți spune fanilor dvs. când așteptați să intrați online sau puteți programa o emisiune cu un fan.
    Efectuează-ți propriile concursuri pe Twitter: aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-ți extinde baza de bază și de a-ți face tweeturile virale. De exemplu, adepții tăi trebuie fie să retweeteze un stabilit tweet, fie să ia alte măsuri care să-ți răspândească tweet-ul și să crească profilul contului tău de Twitter. Există nenumărate lucruri pe care le poți face ca preț. Publicați albume de imagini gratuite, minute gratuite sau vouchere cadou. Acestea sunt tocmai idei, depinde de creativitatea ta. Pe lângă prezența virusului, aveți ocazia să începeți un dialog și să construiți o relație cu câștigătorul.
    Facebook

    Puteți realiza o pagină de fani pe Facebook și puteți agonisi fani și urmăritori. Evitați crearea unui profil Facebook normal. În schimb, creați o pagină de fan. Evitați utilizarea informațiilor personale. În felul ăsta prietenii tăi reali și membrii familiei nu te vor descoperi. Faceți clic aici pentru a realiza o pagină de fan Facebook
    De asemenea, puteți interacționa cu oamenii de pe Facebook și puteți face unele obișnuite. De asemenea, puteți face reclame ora dvs. online sau dacă veniți la aparatul foto neprogramat.
    Facebook nu este favorabil pentru * și nu permite nuditatea. Utilizați tocmai imagini softcore. Se poate folosi în continuare pentru a construi o bază de urmărire.
    Nu postați conținut gol și aveți grijă să nu creați linkuri către paginile dvs. de profil SoulCams.
    Facebook poate fi folosit în continuare pentru a anunța când accesați online. În loc să vă conectați la camera dvs. de chat SoulCams, puteți realiza o postare care să spună că vă conectați la site-ul dvs. de camming și care este numele dvs. de utilizator. În acest fel, oamenii vă pot descoperi fără a risca să li se interzică conectarea la un site web pentru videochat.
    Uitați-vă la paginile de fani de pe Facebook ale unor modele de webcam-uri cunoscute și aflați cum folosesc Facebook-ul pentru auto-promovare:

    Tumblr

    Tumblr este o rețea de socializare prietenoasă pentru videochat care vă oferă ocazia perfectă de a vă face publicitate și de a genera mai mult trafic către profilul dvs. SoulCams. Există o comunitate Tumblr foarte masivă, numită „NSFW” (Nu este sigur pentru treabă).
    Înainte de a începe: asigurați-vă că setați blogul dvs. pe „NSFW” în „Setări”. Veți fi blocat dacă publicați conținut pentru * fără a face acest lucru!

    Asigurați-vă că adăugați numele dvs. de utilizator SoulCams Performer când vă conectați la Tumblr. Acest lucru va facilita pentru a vă descoperi membrii.
    Cum să-ți construiești baza de urmăritori: La început poate fi puțin încet, dar vei constata că numărul tău de adepți crește în timp:
    Urmărește-ți oamenii și obține-ți propriii tăi adepți: Începe să urmărești unii oameni, să-i revizuiești postările precum cele care îți plac sau să le rezolvi. Cu cât obțineți mai mulți adepți, cu atât sunt mai mari șansele ca mesajele dvs. să fie lăudate și plăcute.
    Îmi place și reblogging: Când cineva vă înconjoară una dintre postările dvs., urmașii lor le vor afișa pe tablourile de bord. Puteți încerca și doriți postările altor persoane. Toate contribuțiile vor fi evaluate cu „notele” primite.
    Marcează-ți postările: Etichetele sunt foarte importante de utilizat. Utilizatorii caută etichete și găsesc conținutul dvs. atunci când au ceea ce caută. Iată câteva exemple: #hot, #camgirl, #soulcams #nsfw, # cam2cam; #gonewild Asigurați-vă că etichetați toate postările și notați importanța utilizării etichetelor relevante.
    Setarea imaginii click-through pentru blogul Tumblr: O modalitate bună de a construi rapid un episod este să setați link-ul de clic pe blogul dvs. Tumblr. În timp ce sunt pe blogul dvs., în colțul drept va ivi o pictogramă de urmărire. Puteți introduce link-ul dvs. de profil SoulCams acolo.
    Dacă sunteți pe alte rețele de socializare care permit conținut pentru * , împărtășiți-vă conținutul și conectați-vă la blogul Tumblr
    Design și aspect Tumblr: din fericire, Tumblr vă permite să vă personalizați profilul Tumblr. Amintiți-vă că cu cât ochii sunt mai mulți pe profilul dvs., cu atât vă vor urma mai multe persoane.
    Vezi profilul Tumblr al unor modele de webcam-uri celebre:
    Profilul lui SweetCerise de la Tumblr
    Pentru un tutorial mai detaliat despre Tumblr, citiți următorul articol: Ghidul începătorului pentru Tumblr

    Instagram

    Instagram este o platformă excelentă de partajare a fotografiilor pe care o puteți folosi pentru a face perfect. Instagram face foarte ușor să vă împărtășiți imaginile
    Cum pot realiza un profil Instagram fructuos și de succes?

    Utilizați numele dvs. de utilizator SoulCams Performer: Asigurați-vă că adăugați numele dvs. de utilizator SoulCams Performer. Acest lucru ajută la crearea recunoașterii pentru tine. Următorilor le place să-și facă google preferințele pentru a descoperi mai mult conținut din ele. În acest fel, ei pot descoperi profilul actorului dvs. SoulCams prea ușor. Instagram poate fi folosit perfect pentru promovarea propriilor show-uri după ce ai o bază de urmăritori decentă.
    Plasați-vă linkurile SoulCams în profilul dvs. de Instagram: asigurați-vă că includeți linkul dvs. de profil SoulCams sau linkurile de recomandare ale membrilor dvs. în profilul dvs. Instagram. În acest fel, trimiteți trafic pe SoulCams în camera dvs. de chat.
    Utilizarea etichetelor: este foarte important să vă etichetați fotografiile cu hashtag-uri relevante. Există multe site-uri web care oferă căutare pe Instagram și așa vă vor descoperi oamenii.
    Fii social: urmează alte modele de came, membri și comentează postările lor. În acest caz, numele dvs. de utilizator și Avatr vor fi afișate și acolo.
    Profilele Instagram ale unor cunoscute modele de webcam-uri:
    Puteți descoperi mai multe sfaturi pentru un profil de Instagram potrivit pe pagina următoare: Anatomia unui profil Instagram perfect Anatomia unui profil Instagram perfect
    FORUME ȘI COMUNITĂȚI DE CAMPARE
    Acestea sunt pagini speciale de forum și comunități în care participanții la industria * vorbesc între ei. Unele dintre ele vă oferă un mod minunat de a vă face.
    Cum poți face publicitate gratuit pe ele?
    În loc să trimiteți spamul acestor pagini de forum, există tactici bune pe care le puteți utiliza pentru a vă promova.

    Căutați subiecte, subiecte în care modelele se pot prezenta sau în care modelele vorbesc între ele. Vă vom oferi aceste subiecte mai jos pentru a vă oferi un indiciu.
    Lipiți linkurile de recomandare SoulCams în semnăturile dvs. Dacă publicați ceva pe pagina unui forum, semnătura dvs. va fi afișată pentru toate postările. Puteți completa numele de utilizator de social media sau linkul dvs. de profil SoulCams. De exemplu, dacă doriți să recrutați modele, puteți pune link-ul dvs. la transferul de actori pe semnătură. Dacă doriți să faceți referire la membri, adăugați pur și simplu link-uri individuale de trimitere la membri.

    Pagini de forum din România
    Forum.Videochatul.ro

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Lost Password

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !