Fotografie de profil

Soulcams Group

  • Public Group
  • Acum 4 ani
  • 0

    Posts

  • 2

    Members

Suport SoulCams – Zona de modele

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #7452
    Avatar utilizatorElisaAmalia
    Moderator

    Zona de Modele
    Vă puteți înregistra aici sau făcând clic pe autentificarea Performerului din partea de jos a paginii online a lui Who din zona dvs. Performer. Completați câmpurile cu numele și parola dvs. și faceți clic pe butonul Conectare.
    Puteți porni aplicația dvs. de model SoulCams făcând clic pe butonul GO ONLINE. Aceasta va lansa aplicația într-o fereastră nouă (pentru a descoperi mai multe despre software-ul de expediere, consultați secțiunea Aplicație model SoulCams).

    conţinut

    1 PAGINA PRINCIPALĂ
    2 ȘTIRI
    3 STATISTICĂ
    4 SETĂRI

    4.1 Profilul meu
    4.2 Imaginile mele

    4.2.1 Ghidul galeriei
    4.2.2 Poze de profil

    4.2.2.1 Politica de imagine de profil

    4.3 Confidențialitatea mea

    4.3.1 Interzice țările
    4.3.2 Interzicerea membrilor

    4.4 Notele mele
    4.5 Chat text rapid
    4.6 Schimba parola

    5 CONCURSURI

    5.1 competiții
    5.2 Prețurile modelului

    6 rețeaua mea

    6,1 membri
    6.2 Favoritele mele
    6.3 Urmașii mei
    6.4 recenzii despre mine
    6.5 comentarii despre mine
    6.6 Dorințele membrilor

    7 REFERINȚE

    7.1 Membrii recomandati
    7.2 Trimiteți un e-mail de invitație

    8 ARTICOLE

    PAGINA PRINCIPALĂ
    Rezumatul statisticilor: puteți viziona performanța principală în câmpuri speciale în partea de sus a paginii principale. În aceste domenii am colectat cele mai importante statistici pe care modelele ar dori să le cunoască. Dacă faceți clic pe un câmp dorit, veți fi redirecționat către meniul detaliat.
    Promoții / consuri viitoare și care rulează în prezent pe SoulCams: De obicei, avem mai multe promoții care rulează pentru modele în același timp. Puteți viziona un tabel care prezintă principalele detalii ale promoției (durata, prețul total, un link pentru a citi mai multe despre ea și un link către clasamentele actuale).
    MESAJE
    O modalitate perfectă de a păstra legătura cu membrii este de a utiliza sistemul de mesagerie încorporat în meniul „Mesaje”. De asemenea, veți primi aici notificări de sistem, de ex. B. despre voturile pe care membrii le-au emis în emisiunile tale.
    Pentru a expedia ceva unui membru, faceți clic pe Scrieți mesaje și introduceți codul de vizualizare al membrului pe care îl doriți. Când începeți să introduceți ID-ul Viewer, sistemul va enumera posibilele nume de utilizator ale membrilor pentru dvs. Selectați-o pe cea corectă (faceți clic pe ea).
    Puteți include, de asemenea, imagini și link-uri. Dacă aveți imagini pe computer, puteți să le trimiteți pur și simplu tuturor membrilor, de ex. B. prin e-mail sau prin e-mail. Cu toate acestea, puteți expedia, de asemenea, imagini care au fost încărcate în galeria dvs., făcând clic pe Pargere din galerie. De asemenea, este posibil să trimiteți link-uri video. Dacă doriți să partajați un videoclip YouTube cu un membru, îl puteți face cu ușurință! Nu uitați să scrieți un mesaj către membru, nu trimiteți tocmai link-uri sau imagini, măcar scrieți-le câteva rânduri!
    Trimiteți același mesaj către mai mulți membri: Puteți expedia același mesaj mai multor membri. Vă rugăm să îl utilizați cu atenție și să evitați ca membrii să continue să trimită spam. Asigurați-vă că le scrieți mesaje unice la rând. Cu toate acestea, în unele cazuri, opțiunea de a expedia același mesaj către mai mulți membri ai fanilor dvs. poate fi de sprijin (de exemplu, trimiterea unor poze noi cu fani, etc.). Când compuneți un mesaj, introduceți numele de utilizator membru și introduceți o virgulă sau o virgulă înainte de a introduce următorul nume de utilizator membru.
    Văzut / nu a fost încă văzut: arată dacă membrul căruia i-a trimis mesajul a văzut sau nu mesajul. O puteți viziona la sfârșitul fiecărei conversații pe pagina principală de mesaje.
    Este important să rămâneți în legătură cu clienții dvs., să îi anunțați când sunteți online și să vorbiți puțin cu aceștia chiar și atunci când nu vor intra online. Afișarea interesului poate avea un efect pe termen lung!
    STATISTICI
    Modelele au un meniu detaliat de statistici pentru performanți care arată veniturile în timp autentic.
    Vă rugăm să rețineți că șeful dumneavoastră de studio poate dezactiva sau restricționa meniul de statistici pentru dvs. dacă lucrați sub un cont de studio.
    Mai întâi selectați perioada de timp pe care doriți să o verificați și faceți clic pe OK. Perioada entă este întotdeauna selectată.

    În primul rând, veți viziona un grafic care rezumă tipurile dvs. de venit în funcție de luna sau perioada selectată
    Următoarele tipuri de impozite pot fi găsite aici:

    TIP DE MARFĂ

    EXPLICAŢIE

    Standard privat
    Mai mulți membri pot participa la spectacol în același timp (maxim 4 membri). Dacă aveți o sesiune privată standard, alți membri nu pot începe o emisiune ON-ON-ONE până nu s-a încheiat spectacolul ent. Citiți mai multe despre asta aici

    1on1 privat
    Tocmai 1 membru se poate viziona și discuta cu dvs., alți membri nu se pot împlini emisiunii sau folosesc opțiunea spion. Citiți mai multe despre asta aici

    spion
    Membrii se pot uita în camera dvs. când vă aflați într-o sesiune privată sau în modul camera foto ascunsă. Nu puteți tasta, tocmai urmăriți fluxul live. Dacă aveți un spectacol ON-ON-ONE, alți membri nu se pot uita în camera dvs. cu funcția de spion. Citiți mai multe despre asta aici

    Bacsis
    Membrii vă pot expedia cadouri virtuale în timp ce sunteți online sau sfaturi obișnuite atunci când sunteți online sau offline. Citiți mai multe despre sfaturi / cadouri virtuale aici

    Votare foto
    La consurile foto speciale, puteți obține voturi de la membri atunci când încărcați fotografii.

    Premii
    Organizăm premii model pentru actorii noștri. Dacă ați câștigat un premiu, arată așa. Citiți detaliile Premiilor de Top Model aici

    Bonus pentru noi membri
    Uneori rulăm perioade speciale de bonus pentru noii membri. Aceasta înseamnă că vă oferim un bonus fix pentru transferul noilor membri către noi.

    Transferul actorului
    Puteți referi alți artiști la SoulCams și puteți obține 10% durată de viață din câștigurile lor și un bonus special de recomandare de câte 50 USD după fiecare dintre ei. Citiți mai multe despre sistemul de recomandări al performerilor aici

    primă
    De obicei avem consuri speciale pentru artiști. Dacă ai câștigat un premiu, îl vei viziona astfel. Aici puteți citi despre consurile anterioare de interpreți

    deduceri

    Anulați: Dacă un membru se plânge de show-ul dvs. privat și reclamația este justificată, vom returna jetoanele sale.

    Data vânzării:

    Aici puteți viziona statistici detaliate ale perioadei selectate. Practic, vedeți statisticile zilnice, dar când faceți clic pe o zi dorită, sunt afișate statistici detaliate ale zilei selectate
    Puteți viziona numele de utilizator al membrului care a cheltuit jetoane în camera dvs., ce tip de cheltuieli a fost, procentul dvs., data la care s-a încheiat, durata acesteia (tocmai pentru emisiunile private și tocmai în modul spion) și a dvs. Distribuie în USD.

    Pe net:

    Puteți viziona cât timp ați fost online (zi-oră-minut-secundă)
    Notă: Timpul online înseamnă timpul total pe care l-ați petrecut online pe site-ul web, indiferent de starea online. Termenul de „timp în timp liber” poate fi un pic înșelător, deoarece indicăm și timpul petrecut în chat gratuit și în sesiuni private.
    SETĂRILE
    Profilul meu
    Recomandare: verificați linkurile de recomandare care pot invita utilizatorii și alți artiști la SoulCams.com
    Categoria și caracteristicile actorilor: Schimbați caracteristicile dvs. aici (citiți mai multe despre acest lucru în această pagină).
    Opțiuni de impozite pentru interpreți: setați prețurile pentru diferitele tipuri de spectacole private și spioni
    Spune-ne ceva despre tine: Aici poți actualiza textul profilului tău. Vă rugăm să rețineți cuvintele pe care le utilizați în această secțiune. Citiți cu atenție următoarele instrucțiuni.
    Lista de dorințe Amazon: Dacă aveți o listă de dorințe Amazon, puteți completa linkul aici și va ivi pe pagina dvs. bio. Puteți înfăţişa membrilor ce articole doriți să primiți.
    Twitter: Dacă aveți un cont Twitter, îl puteți completa aici. Va ivi și pe pagina ta de biografie
    Limbi: Alegeți limba (limbile) pe care o vorbiți (alegeți pe cele pe care le vorbiți bine).
    Pozele mele
    Imaginile dvs. pot fi procesate sub meniul IMAGINILE MELE. Aici puteți încărca propriile imagini și le muta în dosare.

    Puteți realiza și gestiona albume (de exemplu, pentru a absolvi de la un album la altul) folosind butoanele din partea de jos a paginii.
    Vă rugăm să rețineți că există două DOUĂ CATEGORII PRINCIPALE în cadrul GALERIEI: PICTURI GRATUITE și PICTURI MEMBRE. Când încărcați imagini, asigurați-vă în ce folder le introduceți. Poze goale, explicite, ar trebui încărcate în folderul FOR MEMBERS.
    Politica de galerie
    De asemenea, nu puteți încărca imagini goale (în medie, cu haine) și explicite (dezbrăcate). Cea mai de bază cerință este ca TU sau una dintre părțile corpului dvs. să fie în imagini.

    Nu puteți încărca imagini în albumul GRATUIT sau PENTRU MEMBRI dacă:

    Toate celelalte persoane sunt afișate pe imagine (tocmai pe cele înregistrate în contul de artist pot fi afișate pe imagine, prietenii, membrii familiei etc. nu pot fi afișate pe imagine).
    Acestea promovează orice alt site web (imagini create pe alte site-uri web care conțin URL-ul sau logo-ul site-ului).
    Ei fac reclamă unui program de divizor de came (cum ar fi Splitcam, Manycams, …) (programele de divizor de came își pun uneori logo-ul pe imaginea camerei live).
    Poze de profil
    Aceasta este imaginea care este afișată pe pagina listei. Deci selecta o imagine bună. Vă rugăm să nu folosiți niciun efect asupra imaginii de profil și nu trebuie adăugat niciun text.

    Politica de imagine de profil
    Imaginea trebuie să fie de bună calitate
    Tocmai persoanele înregistrate pot ivi pe el. Alte persoane, animale de companie, mascote, mașini, peisaje etc. nu pot fi nicidecum acceptate ca imagine de profil.
    Persoana înregistrată trebuie să apară pe poza de profil și să conțină fața modelului. Poze de profil în care nu sunt acceptate tocmai părți ale corpului, cum ar fi piciorul, gura și ochii
    Modelele trebuie să fie clar vizibile pe poza de profil
    Poza de profil nu trebuie să conțină conținut explicit (corpul gol) și jucării .
    Textele suplimentare nu pot fi editate pe o imagine de profil (de exemplu, preț minut, descrieri, avertismente …).
    Confidențialitatea mea
    Țările interzise
    Dacă nu doriți să aveți spectatori dintr-o țară / mai multe țări (de exemplu, din propria țară) sau un stat din SUA, puteți restricționa utilizatorii din țările dorite / statele SUA de aici. Țările selectate / statele SUA pot fi modificate în acest meniu în orice moment folosind săgețile.

    Diferențiem două tipuri de vizitatori în sistemul nostru de interzicere a țării:

    Oaspeți și membri gratuit
    Membrii plătitori
    Efectele interdicției țării:

    Vizitatorii dintr-o țară banner nu vor obține niciun rezultat dacă își introduc numele de utilizator în câmpul „Căutare” din pagina listei
    Dacă ați blocat o țară, utilizatorii din țara respectivă nu vă pot accesa camera, nu vă pot descoperi profilul nicidecum pe site-ul dvs. și nu vă pot viziona imaginile de la consuri foto.
    Imaginea ta de profil nu va fi afișată la consurile Model Awards, consuri. În schimb, o imagine de mostră este afișată și tocmai prima literă a numelui de utilizator al artistului dvs. este afișată la premierea modelelor și la consurile pentru vizitatorii dintr-o țară interzisă. În locul MystiqueMilla, de exemplu, este scris tocmai „M …”.
    Afișajul de stare online pe pagini pentru premii și consuri de model vă arată întotdeauna offline pentru un vizitator dintr-o țară blocată, chiar dacă sunteți în chat gratuit, cam ascuns, privat sau în mod pauză.
    Interzice membrilor
    Aici puteți interzice membrii. Atât membrii gratuite, cât și cei plătitori pot fi blocate. Vă rugăm să o utilizați cu atenție și să utilizați această opțiune tocmai atunci când este cu real necesar.
    Când adăugați un membru la lista de membri blocați, ăsta devine:

    Niciun rezultat nu va fi afișat dacă numele de utilizator al actorului dvs. este introdus în câmpul „Căutare” din pagina listei
    Nu vă pot accesa camera (ceea ce înseamnă că nu știu dacă sunteți online). Nu-ți vei descoperi nicidecum profilul pe site
    Nu puteți viziona fotografiile consului dvs. foto dacă aveți
    Imaginea ta de profil nu va fi afișată la consurile Model Awards, consuri. În schimb, veți viziona o imagine de probă și numai prima literă a numelui de utilizator al artistului. În locul MystiqueMilla, de exemplu, „M …” este scris tocmai cu o fotografie de profil.
    Notitele mele
    Puteți scrie note despre membri (nume, vârstă, ziua de naștere etc.) și puteți citi notele făcute precedent. Va ivi într-o fereastră nouă (asigurați-vă că firewallul dvs. nu blochează ferestrele pop-up). Nu uitați să faceți clic pe Salvați notă când ați terminat. NOTES pot fi de asemenea deschise din software-ul emițătorului făcând clic pe numele vizualizatorului și selectând NOTES

    Chat texte rapide
    Dacă nu doriți să tastați de unde provineți de mai multe ori pe zi, cât de vârstă aveți sau ce fel de spectacole faceți, aceasta este o caracteristică utilă pentru dvs.
    Puteți edita sau actualiza aceste texte în acest meniu. Propozițiile pre-scrise sunt afișate în aplicația dvs. de model SoulCams.
    Cum să utilizați textele rapide în timp ce sunteți online:
    1) Faceți clic pe pictograma T din aplicația de model SoulCams. Propozițiile procesate sunt afișate în partea de sus
    2) apoi alegeți o propoziție (faceți clic pe ea)
    3) și devine vizibil în câmpul de chat. Apăsați ENTER pentru a tipări propoziția în chat.
    Există un mod mai ușor de a utiliza comenzile rapide cu tastele CTRL + 1-9.

    Schimbați parola
    Puteți schimba parola aici.

    CONCURSURI
    Competiții
    Aici puteți viziona competițiile de interpreți actuale pe SoulCams. Dacă faceți clic pe titlul unei competiții, veți fi redirecționat către rândurile sale.

    Preturi model
    Consultați secțiunea Premiile modelului SoulCams pentru mai multe informații.

    REȚEAUA MEA
    Membrii
    Fila Membri este o caracteristică foarte utilă pentru interpreți.
    Este important să rețineți că sunt arătați tocmai acei membri care au cumpărat jetoane de pe site-ul web cel puțin o dată. Membrii de bază nu sunt enumerați aici.
    Membrii apar pe listă în ordine alfabetică
    Puteți căuta membri introducând numele lor în zona „Filtre”.
    Puteți verifica profilul membrului (dacă a adăugat informații), imagini (dacă a încărcat vreunul), dorințele acestuia (dacă are vreunul), să îi trimiteți un mesaj prin intermediul sistemului de mesagerie încorporat sau să le oferiți minute gratuite. De asemenea, este util să vedem aici dacă membrul are jetoane sau nu. O scară de la 1 la 5 arată câte dintre aceste jetoane are membrul.
    Preferatele mele
    Puteți marca (urmări) membrii ca favoriți și acest meniu vă arată o listă cu aceștia.
    Puteți marca (urmări) cu ușurință favoritul unui membru în aplicația de model SoulCams. Pur și simplu faceți clic pe numele de utilizator al membrului și apoi „Marcați ca favorit” sau faceți clic pe butonul „Urmăriți” din colțul din dreapta sus al profilului unui membru (urmăriți). Cont de artist / meniul meu de rețea / membru și după selectarea unui membru dorit)
    Membrul selectat este afișat cu un simbol al inimii în lista de vizualizare a aplicației modelului SoulCams. Când marcați favoritul unui membru, ăsta va primi o notificare despre ăsta.
    Abonații mei
    Membrii pot marca, de asemenea, modele ca favorite (urmează). Iată lista membrilor care vă urmăresc.

    Recenzii despre mine
    Membrii pot scrie recenzii despre tine dacă au petrecut cel puțin 5 minute în privat cu tine în ultimele 45 de zile. Evaluările aprobate vor ivi și în fila Recenzii din profilul dvs., astfel reputația dvs. va crește cu siguranță.

    Comentarii despre mine
    Membrii pot comenta interpreții. Cu cât ai mai multe comentarii, cu atât vei atrage atenția vizitatorilor! De asemenea, rețineți că comentariile de pe pagina dvs. bio vor fi vizibile chiar și atunci când sunteți offline, astfel încât puteți chiar să atrageți atenția cuiva atunci când nu sunteți online. De asemenea, puteți răspunde la un comentariu care apare și în profilul dvs. (fila „Comentarii”).
    Dacă primiți un comentariu obiectabil, îl puteți modera sau bloca membru.

    Dorințe ale membrilor
    Există o caracteristică numită „dorințe” pentru membri. Puteți scrie despre dorințele, fanteziile și genul de fete pe care le căutați. Puteți răspunde la aceste solicitări și puteți înaja membrul să vă ducă într-o sesiune privată.

    REFERINȚE
    Membrii recomandati
    Acest meniu conține o listă de membri care s-au înregistrat la SoulCams prin link-ul lor de recomandare a membrilor sau care și-au adăugat numele de artist ca „model de trimitere” în procesul de întrunire de membri.
    Pentru mai multe informații despre sistemul de trimitere a membrilor, consultați secțiunea de trimitere a membrilor.
    Puteți viziona linkul dvs. individual de referință pentru membri în partea de sus a primei pagini în câmpul „Recomandări” / „Linkurile dvs. de trimitere”.
    Lista nu include membrii care au fost închise (fie la cererea membrului, fie din cauza unei tentative de tranzacție frauduloasă).
    Puteți viziona următoarele informații despre membrii dvs. recomandați:

    Data înregistrării: Aceasta este data la care membrul și-a creat contul de membru utilizând propriul link de trimitere sau a adăugat numele dvs. de utilizator în câmpul „Recomandat de” în timpul înregistrării în contul de membru.
    Ultima autentificare: Aceasta se afișează când membrul a intrat ultima dată în contul său.
    Primă:
    „Bonus de Recomandare 20%”: Aceasta înseamnă că veți primi o cotă de + 20% după membrul recomandat.
    „Fără membru nou”: Aceasta înseamnă că membrul nu este un membru nou. Înainte avea conturi pe site-ul web unde a cumpărat jetoane și nu aveți dreptul să primiți o comisie de + 20% după el.
    „Nu a fost încă cumpărat”: aceasta înseamnă că membrul nu a efectuat încă nicio tranzacție.
    Trimiteți e-mail de invitație
    Dacă cunoașteți un membru și doriți să ne trimiteți la noi, puteți completa pur și simplu adresa de e-mail a acestuia și vă vom expedia un e-mail pre-scris. Vedeți cum arată aceste e-mailuri de invitație mai jos:

    E-mail cu invitația unui membru:
    Salut,
    Aceasta este o invitație personală de la XXX de a vă împlini astăzi la SoulCams.com.
    Creați-vă contul gratuit și buați-vă de chat-ul video nelimitat cu modele reale de amatori. Buați-vă de promoții speciale pentru membri și primiți jurnalele GRATUITE pentru spectacolele private ale modelelor. Acestea sunt tocmai câteva dintre avantajele pe care le obțineți ca membru SoulCams.com.
    Introduceți SoulCams

    ARTICOLE
    Puteți citi articole interesante pe SoulCams*și echipa noastră publică ocazional articole fascinante. Puteți, de asemenea, să vă exprimați părerea gustând articolul sau comentându-l. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a viziona modul în care membrii și modelele răspund la diferite subiecte și, de asemenea, vă pot susţine să construiți relații cu alte modele sau membri.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Lost Password

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !