Fotografie de profil

Strichat Group

 • Public Group
 • Acum 3 luni, 1 saptămână
 • 3

  Posts

 • 3

  Members

Suport Stripchat – Autentificare cu doi factori: configurat

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #8340
  ElisaAmalia
  Moderator

  Securitatea contului dvs. este o prioritate pentru noi. Pentru a le proteja, vă recomandăm să activați autentificarea cu doi factori. Ăsta este un subiect de înregistrare care necesită doi pași pentru a vă verifica identitatea. Simplu și eficient.
  Iată cum funcționează: Dacă Stripchat detectează o încercare de conectare suspectă, vi se va ruga să introduceți un codul care este automat generat de aplicația Google Authenticator pe dispozitiv. Dacă cineva folosește parola fără permisiune, nu se poate conecta fără acest cod, pe care numai tu îl poți accesa.
  Dacă doriți să utilizați, vă vom explica mai jos cum să o configurați pas cu pas. Ține cont de asta.

  • Accesați Stripchat pe pagina Setări și confidențialitate.
  • Acolo veți descoperi noua fereastră de autentificare cu doi factori direct sub Parola mea. Aici va aparea o fereastră care vă va cere să introduceți parola stripchat. Când ați terminat, veți viziona instrucțiunile pentru configurarea aplicației de autentificare.
  • Descărcați aplicația Google Authenticator direct făcând clic pe butonul corespunzător dacă efectuați întreaga configurație pe dispozitiv. Dacă faceți acest lucru pe computer, puteți descoperi aplicația pe Google Play sau App Store, pe care o puteți descărca pe dispozitivul dvs.
  • Dacă aplicația este deja instalată, Faceți clic pe „ÎNCEPEȚI SETARE” din partea de jos a ecranului.

   

  Azi există două căi diferite, în funcție de dacă efectuați configurația pe computer sau smartphone:

  1. Dacă ați deschis site-ul Stripchat pe dispozitivul Android sau iOS, va trebui să introduceți codul manual. În Google Authenticator, selectați opțiunea „Introducere manuală”. Va ivi un ecran nou care vă va cere să introduceți un cont și o cheie. Ignorați câmpul contului, deoarece nu este necesar. Pentru cheie, reveniți la fereastra Stripchat, copiați literele lungi și numerele de lângă codul QR și lipiți-le în câmpul cheie din aplicație. Vei primi apoi un cod de 6 cifre, pe care trebuie să îl introduci în câmpul text de introducere din partea de jos a paginii Stripchat, după ce dai clic pe „Activare autentificare”.
  2. Dimpotrivă, dacă efectuați configurarea pe computer, selectați „Scanează codul de bare” din aplicație. Apoi scanează codul QR din pagina stripchat cu dispozitivul tău. Veți primi imediat codul format din 6 cifre pe care trebuie să îl introduceți în câmpul text de introducere din partea de jos a paginii Stripchat și faceți clic pe „Activare autentificare”.
   Felicitări! După ce ați finalizat cu succes, sunteți cu toții în configurare!
  3. „Deci, cum funcționează autentificarea cu doi factori de fiecare dată când încerc să mă conectez?”, Ați putea întreba. Ne bucurăm să vă informăm că aceasta este cea mai ușoară parte!
   Așa cum am menționat mai sus, dacă este detectată o încercare de conectare suspectă, veți primi mesajul „Este necesară autentificarea cu doi factori” cu un câmp text de intrare pentru introducerea codului. În acest caz, deschideți Google Authenticator pe dispozitivul dvs. Deoarece aplicația este deja legată de site-ul nostru web, codul este generat automat și așteaptă să fie utilizat (rețineți că aplicația generează un cod nou la fiecare 30 de secunde). Introduceți acest cod în câmpul cod numeric Stripchat și faceți clic pe „Următorul”. Rețineți că Google Authenticator nu funcționează pe mai multe dispozitive, dar poate emite coduri tocmai pe un singur dispozitiv mobil.
   Rețineți că aveți tocmai un număr limitat de încercări de a introduce just codul. Dacă introduceți un cod incorect de mai mult de 10 ori, contul dvs. va fi blocat timp de 30 de minute.
   Asigurați-vă că contul dvs. stripchat este întotdeauna sigur cu autentificare cu doi factori. 

   

   

   

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !