Fotografie de profil

Strichat Group

  • Public Group
  • Acum 8 luni, 3 săptămâni
  • 1

    Posts

  • 4

    Members

Suport Stripchat – Importanța unei galerii foto

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #8134
    Avatar utilizatorElisaAmalia
    Moderator

    Dacă sunteți offline sau indisponibil din cauza unei emisiuni private, o galerie foto este distins de distractivă și informativă pentru vizitatorii dvs. să vă cunoască și să-i aducă înapoi la dvs. când sunteți online și / sau disponibili pentru a discuta cu ei! Dacă investiți din când în când ceva energie în configurarea și menținerea unei galerii foto frumoase cu material proaspăt, puteți face chiar și atunci când sunteți offline, deoarece este extrem de captivant pentru utilizatorii care ar putea fi potențialii dvs. cavaleri și regi ai camerei .
    De asemenea, este recomandat să aveți albume separate, dintre care unul este disponibil pentru toți vizitatorii (și care este plin de material care nu dezvăluie toate cele mai bune fotografii ale dvs., dar le oferă tocmai gustul de a ruga mai mult material exclusiv de la dvs.) Numai utilizatorii înregistrați pot accesa cu cel mai potrivit material.
    De asemenea, puteți oferi prietenilor dvs. intrare la albumele „Numai prietenii” fără jetoane de pe Stripchat pentru a le înfăţişa cât de mult le apreciați.
    Există câteva opțiuni pe care le poți juca în ceea ce privește albumele foto exclusive, care reprezintă o modalitate excelentă de a câștiga venituri reziduale. Funcția de album plătită vă permite să creați albume speciale pe care le puteți vinde indiferent dacă sunteți online sau offline.

     

     

     

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Lost Password

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !