iFriends

iFriends

iFriends este un website popular de adult cams înființat in anul 1998. Este unul dintre primele site-uri de videochat create. În momentul de fata deține un numar între 150-200 modele online.
Navigarea pe acest website este 100% gratuită. Datorită vechimi sale iFriends deține nu numar impresionant de membri fideli. Membrii VIP și Elite se pot bucura de funcția Cam2Cam și calitați video intre (720p – 1080p).
Modelele au posibilitatea de a difuza atat în free chat cât si în private chat. În situația în care modelul dorește eliminarea anumitor membrii nepoliticoși, o poate face cu ajutorul funcției “Kick”. Modelele au la dispoziție butonul “Start Session” care permite difuzarea online. Prețul în private pe minut poate fi setat de catre model în funcție de preferințele fiecaruia (2.49$ – 7.99$). Pentru a verifica statisticile, modelul va trebui sa acceseze: My Stats/Display My Revenue/Traffic Stats, din Webcam Model Console.

iFriends ofera un comision mediu de 50% din suma total generată. Plata se poate face prin Payoneer, Cec Bancar sau Transfer Bancar, la suma minimă de 100 $. Odată ajuns la suma minimă de plată, iFriends va procesa automat plata în fiecare zi de luni a fiecarei saptămâni.

Sfaturi utile pentru a deveni un model de success:

 • Creaza o personalitate online care vă diferențiază de mulțime (O personalitate unuică poate fi diferențiata fața de alte persoane prin talente speciale, fizice și de personalitate)
 • Adaugați poze sexy pe site (Fotografiile sexy pot fi încarcate pe FanClub. Imaginea de profil este principalul elemnent care atrage membrii online)
 • Introduceți Free2Private Sessions. (Este o modalitate foarte bună de a te prezenta și a strange un numar foarte mare de membri online)
 • Construiește un FanClub de 5 stele (Adauga poze și videoclipuri în FanClub pentru a pastra prospețimea și calitatea conținutului)
 • Investeaște într-o cameră web High Definition (Camera web profesională permite modelului să difuzeze în HD)
 • Fi prezent în buletinul informativ lunar
 • Construiește relații puternice cu fanii
 • Promoveaza-te să devii cunoscută
 • Adaugă reclamă chiar și atunci cand nu ești online.
iFriends

 

Inregistrare Model Videochat iFriends

Inscrierea pe site-ul iFriends se poate face ca Model (Model Independent – 1 cont pentru 1 performer sau 1 cuplu) sau Studio (1 cont pentru inregistrarea nelimitata performeri).

2 Comments

 1. Thanks a ton for being the mentor on this area. My partner and i enjoyed your own article greatly and most of all enjoyed reading the way you handled the issues I regarded as being coielovtrsnar. You happen to be always quite kind towards readers really like me and assist me in my everyday living. Thank you.

  Reply
 2. Este foarte bine sa existe site-uri pe care te poti conecta si care ofera o sigurnata modelelor care isi incep cariera in acest domeniu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !