Îmbunătățiți vânzările de clipuri personalizate pentru camsite prin mesaj.

Îmbunătățiți vânzările de clipuri personalizate pentru camsite prin mesaj.

 

Îmbunătățiți vânzările de clipuri personalizate pentru camsite prin mesaj.

Mesaj îmbunătățită pentru a crește vânzările de videoclipuri personalizate

În 2018, am primit doar o singură solicitare de videoclipuri personalizate în plus față de 2017, dar am realizat aproximativ dublu vânzările de videoclipuri personalizate. am făcut-o? Singura schimbare reală pe care am făcut-o a fost modul în care am comunicat cu potențialii înainte de ordin și în timpul procesului de înregistrare și livrare video. Am descris mai jos procesul meu, inclusiv exemple de mesaje. Cu toate acestea, aceste mesaje sunt cele pe care le trimit de fapt, așa că vă rugăm să fiți amabili și să le editați pentru a se armoniza stilului dvs. dacă le veți folosi, vă rog!

Primul contact, solicitare și oferta

Primesc două tipuri de „primele contacte” de la clienții interesați de videoclipuri personalizate: mesaje prin site-uri de clipuri care oferă comenzi video personalizate și prin site-ul meu. Am un formular de contact pe site-ul meu cu câmpuri obligatorii care (în cea mai mare portiune) îmi oferă toate informațiile de care am nevoie pentru a realiza o ofertă pentru videoclipul clientului. Postările de pe site-ul de clipuri, pe de altă portiune, tind să fie foarte aleatorii și conțin adesea informații lipsă. Încerc să păstrez toate răspunsurile destul de standardizate și profesionale, folosind un șablon de copiere și inserare de la început. Simplifică gestionarea întrebărilor multiple și mă asigură că nu uit să cer informații, întocmai dacă răspund în timp ce urmăresc sport la televizor (care este momentul în care mă ocup de majoritatea întrebărilor mele).

Răspundeți la un mesaj fără suficiente informații:

ascultă [NAME],

Pare o idee grozavă pentru un videoclip personalizat! Înainte de a vă putea oferi o cotație și de a continua cu videoclipul dvs., am nevoie de mai multe informații. [QUESTIONS] Odată ce mi-ai dat detaliile, îți voi comunica ce face pentru tine!

Faceți un citat:

Buna ziua [NAME],

Mi-ar plăcea să înregistrez un aşa de videoclip pentru tine! Un videoclip AX minute ca ăsta ar costa Y $ (X min x $ Z / min). Dacă vrei să-ți folosesc numele în videoclip, prețul ar fi $ A. Revând videoclipurile mele personalizate (fără nume), dar dacă vrei un videoclip exclusiv care nu va fi revândut niciodată, prețul ar fi $ B. Transport timpul pentru un videoclip, deoarece este vorba de circa C zile de la data plății. Pentru a continua cu videoclipul, plătiți [SITE]. După ce vei fi plătit, te voi completa la coada mea de filmare și te voi anunța dacă am interogari.

Cu greu aștept să trag pentru tine!

Urmăriți oamenii care nu au comandat niciodată

Ceva care mi-a dat roade recent a fost urmărirea persoanelor care au întrebat despre videoclipuri personalizate, dar nu și-au îndeplinit niciodată solicitarea. La oricare 6-8 săptămâni îmi verific folderul de și scanez mesajele site-ului pentru solicitări nereușite după ce le-am furnizat o ofertă sau le-am cerut mai multe informații. Găsesc că circa 1/3 din mesajele ulterioare duc la o ordin în termen de o lună de la mesaj, ceea ce merită timpul. Nu durează mult și am urmărit o singură dată.

buna din nou [NAME],

Am vrut doar să urmăresc ultimul meu mesaj despre solicitarea dvs. video personalizată. Doriți să continuați să comandați un videoclip?

Confirmarea comenzii dupa plata

Este foarte deosebit să confirmați plata clientului. Încerc să le trimit un mesaj rapid în 24 de ore de la plată, dar ideal în 6 ore. Doar un mulțumesc rapid și un reamintire a istoriei mele.

Am chitanța ta [NAME], Mulțumesc! Te-am adăugat la programul meu de filmări și suntem pe drumul spre zilele C. Încă nu am interogari pentru dvs., dar vă voi contacta dacă am nevoie de mai multe informații înainte de a fotografia pentru dvs.

Mesaje după livrarea comenzii

În funcție de modul în care livrați videoclipurile dvs., clientul dvs. poate primi sau nu un mesaj mecanic de pe site. Deoarece livrez videoclipuri atât prin partajări de fișiere in perioada in care comand prin site-ul meu, cât și prin site-uri de clipuri care au compabilități personalizate de ordin video, iau două abordări diferite.

Videoclip distribuit autonom:

Buna ziua [NAME],

Videoclipul dvs. este punct pentru descărcare: [LINK] A te petrece! Mi-a fascinant foarte mult să filmez [DETAIL].

Videoclip distribuit prin site-ul de clipuri:

Hei, ți-am încărcat videoclipul, ar trebui să fie azi în contul tău. A te petrece! Mi-a fascinant foarte mult să filmez [DETAIL].

Feedback / urmărire

Una dintre cele mai bune părți ale creării videoclipurilor personalizate este feedback-ul pozitiv. Tare, unii clienți nu vor fi mulțumiți de ceea ce obțin (nu poți mulțumi pe toată lumea tot timpul și unii oameni nu sunt realiști în ceea ce privește ceea ce poate fi filmat). Cu toate acestea, in perioada in care vine vorba de a obține feedback, am considerat că cel mai bine este să răspund.

Clienți nemulțumiți: aleg să nu răspund celor mai mulți clienți nemulțumiți, ceea ce este probabil puțin controversat. Dacă întocmai ți-am stricat videoclipul, cu siguranță voi reveni la ei și voi remedia problema cu videoclipul tău. De cele mai multe ori, totuși, clienții nemulțumiți se plâng de ceva ce nu mi-au spus că doresc (am filmat din unghi greșit încât au uitat să-mi trimită o fotografie de referință încât unghiul pe care au vrut să îl iau este obișnuit). Ori asta sau ceva ce le spusese înainte că plata nu va fi posibilă și ei fuseseră de învoială.

Clienți mulțumiți: Cu toate acestea, răspund întotdeauna clienților mulțumiți. Să simt că am surprins de acord ceea ce și-au imaginat ei îmi oferă o mare bucurie și păstrez toate acele mesaje pentru a le lectura atunci in perioada in care am o zi grea. Îmi face desfătare să le răspund, spunându-le partea mea preferată din film sau ceea ce mi s-a părut inspirat și masiv de satisfacții. Îndeplinesc fanteziile este motivul pentru care filmez videoclipuri personalizate, iar clienții fericiți se bazează pe toate frustrările de filmare și greșelile de editare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !