Informații despre criptomonede pentru Camgirls – Videochatul.ro

Informații despre criptomonede pentru Camgirls – Videochatul.ro

 

Informații despre criptomonede pentru Videochatul.ro Camgirls (Portofel, Spank etc.)

Camming / Crypto 101 de Videochatul.ro

Videochatul.ro explică criptomonedele. Criptomoneda câștigă popularitate, în special în industria camsite. Au existat mai multe ICO-uri de monede specifice camsite și vedem site-uri web care apar întreg interzise de criptomonede.

Avantajele criptomonedei

Zero rambursări: din cauza naturii criptomonedelor, nu există rambursări. Rambursările sunt o mare problemă în industria camsite. Există o mulțime de escrocherii în public, după cum și oameni care sunt prinși de iubita/soția lor și se comportă de parcă nu ar urmari, iar acestea sunt acuzații frauduloase.

Plăți instantanee: variază de la site la site. Unele rețele au același program de plată cripto ca și alte opțiuni de plată.

Nu vă faceți griji cu privire la închiderea portofelelor dacă utilizați portofelele potrivite. Rețineți, PayPal și alte platforme tradiționale nu permit transferuri pentru camsite și cu risc ridicat.

De deopotrivă, există evenimente după cum dezastrul Choice Bank / FirstChoice Pay. In perioada in care FirstChoice Pay a dat faliment, toți artiștii și companiile cu money în cont și-au pierdut fondurile. Nu se știe dacă le vor reţine vreodată înapoi sau nu.

Dezavantajele criptomonedei

Volatilitate – Cu ritmul la care unele dintre aceste monede urcă și coboară, nu știi niciodată care va fi valoarea in perioada in care mergi să retragi fonduri.

Verificarea vârstei – In perioada in care criptomonedele sunt folosite pentru a primi plăți, există mai puține măsuri de securitate în energie pentru verificarea vârstei, ceea ce este o problemă importantă în industria camsite.

Sfaturi pentru camera criptomonedei

Retragere rapidă: Dacă sunteți îngrijorat de ratele de schimb și de pierderea banilor din cauza fluctuațiilor de atribut, vă recomandăm să vă retrageți fondurile cât mai rapid probabil.

Portofele pentru camsite – CoinBase * NU * este favorabil pentru camsite! Asigurați-vă că utilizați un portofel pentru camsite pentru a preveni blocarea contului și pierderea fondurilor!

Gemenii este un portofel și un schimb pentru camsite. Se bazează pe nume de utilizator și parolă, asemenea ca CoinBase. Dacă utilizați un portofel în care aveți cheia privată, nu trebuie să vă faceți griji dacă este favorabil pentru camsite sau nu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !