LiveJasmin

LiveJasmin

LiveJasmin este unul dintre site-urile de top videochat, infiintat in anul 2001. Site-urile de videochat accepta doar modele care au peste 18 ani.

LiveJasmin detine Global Rank: 45 in Alexa si se afla printre site-urile de videochat cu cel mai mare trafic de vizitatori.

Detine peste 1100 modele online.

In functie de categoria in care se difuzeaza, modelul va trebui sa respecte cerintele site-ului.

Private Chat: 1.99$. Modelul are posibilitatea de a schimba suma 1.99$ pentru private chat.

Se pot bloca pana la 3 tari, care ulterior nu vor mai avea accesa la camera modelului.

Detine metodele de plata: Paxum, Skrill, ePayService, WebMoney si Transfer Bancar.

Platile sunt impartite in 2 perioade de plata. Prima perioada de plata este intre (1-15) a fiecarei luni iar cea dea doua (16-30/31).
Platile pentru prima perioada de plata (1-15) se va realiza in data de 25 iar pentru a doua perioada de plata (16-30/31) pe data de 10.
Realizarea platilor se poate faca doar daca modelul detine suma minima de 100$ pentru metodele de plata E-Wallet: Paxum, Skrill, ePayService, WebMoney.

LiveJasmin detine si metoda de plata imediata care se poate realiza doar in zilele lucratoare si percepe un comision de 1 % din suma totala transferata. Pentru metodele de plata E-Wallet, plata se va realiza in 24 de ore de la solicitare.

LiveJasmin

Inregistrare Model Videochat LiveJasmin

Inscrierea pe site-ul LiveJasmin se poate face ca Model (Model Independent – 1 cont pentru 1 performer sau 1 cuplu) sau Studio (1 cont pentru inregistrarea nelimitata performeri).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !