Metodele de castig tokens pe Strichat

Metodele de castig tokens pe Strichat

Metodele disponibile de castig tokens pe Strichat

 1. Online tips: Membrii au posibilitatea de a trimite tokens in timp ce modelul difuzeaza live. Este foarte important enumerarea preturilor pentru fiecare activitate in parte. Astfel membrii vor plati pentru fiecare cerere.
 2. Offline tips: Utilizatorii au opțiunea de a trimite tokens chiar și atunci când modelul nu este online.
 3. Topic/goal: Goal reprezinta suma de tokens pe care modelul doreste sa o atinga pentru a realiza activitatea mentionata. 
 4. Private Show: Pretul pentru private show poate fi modificat, din setarile contului de model. Pretul standard este de 30 de tokens pe minut.
 5. Spy Show: In timpul show-ului private, alti membrii pot accesa camera modelului doar sa vizioneze (spy show), fara a avea acces la chat. Pretul este de 6 tokens pe minut. Acces total vor avea doar membrii care acceseaza private chat. 
 6. Sell Private Show recordings: Modelul are posibilitatatea de a inregistra show-urile private. Acestea pot fi vandute pe site, iar pretul poate fi setat de catre model.
 7. Group Show: Preturile pentru group show pot fi setate intre 8 si 200 tokens. Numarul minim este de 2-5 membrii. Avantajul membrilor pentru group show este acela ca vor plati mai putin fata de private chat. Modelul insa poate castiga aceeasi suma pe minut, daca seteaza un numar mai mare de membrii. Show-ul nu va incepe pana nu se ajunge la numarul minim de membrii precizati de catre model.
 8. Ticket Show: Este asemanator cu Group Show. Diferenta pentru Ticket Show este suma de tokens precizata pentru un bilet. Acel bilet platit ii garanteaza membrului vizionarea intregului show, pentru o suma mult mai mica. Atunci cand modelul ajunge la numarul de bilete vandute poate incepe show-ul.
 9. Cam2Cam: Asemanator cu private chat. Pretul poate fi setat de catre model. Diferenta este camera si microfonul activ al membrului. Acestea vor fi disponibile, pentru ca membrul si modelul sa se poata vede reciproc. Spy Show nu este permis in C2C.
 10. 3-Hourly Contest: Acesta este un concurs care rasplateste primele 5 modele cu premii la fiecare 3 ore. 
 11. Monthly Contest: Concurs care rasplateste modelele de top la finalul fiecarei luni.
 12. Sell your content: Modelul are posibilitatea de a creea albume publice pe care le poate vinde contra unor sume de tokens. 

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !