Să dezvoltati ideile de clipuri

Să dezvoltati ideile de clipuri

 

să întindeți ideile de clipuri

să transformi 3 idei în 27 de clipuri!

In perioada in care vine vorba și de a realiza clipuri show videochat, a veni cu idei poate fi adesea partea cea mai grea. Dacă mă găsesc nedumerit de ideile video, apelez la o formulă simplă pe care o folosesc pentru a transforma 3 idei în 27 de clipuri!

Primele 3 idei

Îmi aduc aminte de primele 3 show videochat sau scenarii de bază pe care aș tinde să le fotografiez. Ideile sunt asemenea de simple ca „show” sau „show videochat de slip”. Dacă nu mă gândi la nimic pentru această portiune, voi rula un raport pe Clips4Sale pentru a viziona ce nișe s-au vândut recent pentru mine și voi alege primele 3.

alege 3 rochii

Mai jos mă gândi la 3 ținute foarte diferite pe care să le port în clipuri. Aleg costume care funcționează cu toate cele 3 scenarii, aşa încât 1 costum să poată face treaba triplă. Rar fac una dintre „rochiile” goale, doar pentru a deţine acea opțiune disponibilă pentru băieții care vor doar să fie goi tot timpul. După aceea voi se osteni să fac celelalte 2 seturi foarte diferite. De pildă, nu voi alege o rochie roșie și o rochie neagră, ci voi alege o rochie roșie și un body negru. Schimbarea culorii, decuparea și silueta va sprijini videoclipurile dvs. să iasă în evidență vreunul față de celălalt, întocmai dacă conținutul autentic este similar. Dacă te oprești aici pentru a face brainstorming, ai deja 9 potențiale clipuri – oricare idee originală înmulțită cu 3 ținute.

Selectați 3 locații

În cele din urmă, aleg 3 locații diferite din casa mea pentru filmări. Acest lucru nu trebuie să fie foarte diferit: asemenea ca mulți dintre voi, sunt limitat atât de un apartament mic, cât și de locuri fără obiecte personale vizibile. Folosesc adesea diferite huse pe canapeaua mea de oficiu, combinate cu diferite perne și pături, pentru a schimba fundalul clipurilor mele. În funcție de tipul de conținut pe care îl filmați, puteți utiliza și fundaluri de film sau foto pe pereți diferiți. Cel mai deosebit lucru este că ceva este vizibil diferit în oricare loc. Poate că poți face asta trecând de la o husă plumburiu cu perne roz la o husă maroniu deschis cu perne albastru întemniţat, sau filmând într-un colț fără nimic, după aceea trecând la niște plante sau pe un agățat de perete pentru „noua locație”. Suficiente ajustări pentru ca miniaturile tale să nu arate identice!

Dacă alegi 3 niveluri x 3 ținute x 3 locații, azi ai 27 de idei video. Vei trage la 27 de ani? Probabil că nu, dar azi ai și idei grupate pe ținute și locații pentru diferite opțiuni de filmare! Găsesc că folosirea acestei metode mă ajută adesea să mă scutur de pânzele de păianjen și să redescoper ceva creativitate în clipurile mele. vii cu idei de clipuri in perioada in care te simți învechit?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !