Software/produse gratuite pentru modele de videochat web

Software/produse gratuite pentru modele de videochat web

Software/produse gratuite pentru modele de videochat web

software gratuit pentru camgirl

Trebuie să cheltuiești money pentru a câștiga money, nu? Gresit! Dacă trebuie să ciupiți câțiva cenți, există software gratuit pentru orice nevoie pe care o aveți ca șablon. Va deţine toate cele mai recente actualizari? Nu va se deplasa? Da. Pentru a câștiga mai mult, creșteți-vă veniturile sau reduceți-vă cheltuielile. Cel mai simplu mod de a vă ancheta rezultatele fără a leza lucru pe care o puteți face este să utilizați software gratuit ori de câte ori este probabil.

Instrumente gratuite de editare video

Să începem cu elementul fierbinte pe care modelele de videochat cheltuiesc adesea money: software-ul pentru a-și edita videoclipurile. Puteți irosi cu ușurință sute de dolari pe software folosit de industria filmului tradițional sau puteți se deplasa gratuit și utiliza software-ul care vine cu toate Mac-urile și PC-urile. Computerele Mac vin cu iMovie deja instalat, care este un program de editare extraordinar care va funcționa bine și pentru editarea show videochat tău. Majoritatea computerelor cu Windows vin cu Windows Live Movie Maker instalat. Dacă nu îl puteți descoperi pe computer (unele PC-uri mai noi nu îl au preinstalat), Google-l pentru a descoperi o descărcare gratuită. Nu puteți decupa, derula, creşte, ecran verde sau animații de lux, dar aceste lucruri sunt rareori o lovire de cap pentru cei care vă cumpără conținutul. Veți putea folosi un filigran text pe videoclipurile dvs., vă veți corecta greșelile și veți completa credite finale, aşa încât clienții să vă poată descoperi cealaltă realizare.

Instrumente gratuite de editare a fotografiilor.

Poate fi rapid și ușor să configurați o mică ședință foto DIY pentru a obține o mulțime de fotografii pentru rețelele sociale, profiluri și pentru a le vinde. După ce ați făcut fotografiile, faceți doar câteva modificări la lumină. Puteți utiliza editarea foto încorporată în galeria computerului dvs. sau puteți utiliza Paint.WEBCAM sau GIMP dacă doriți funcții mai avansate. Toate aceste programe sunt 100% gratuite.

imagini filigran

Sigur, vă puteți personaliza fotografiile individual, dar dacă faceți o mulțime de ședințe foto pentru a vinde, actualizați profilurile camerei web sau postați pe rețelele sociale, va dura o perioadă nebună de timp. uMark are atât o opțiune gratuită, cât și una cu plată. Principala limitare a opțiunii gratuite este că puteți filigrana doar 50 de imagini la un moment dat. Puteți utiliza o spectru pentru a completa un filigran la imagini, pentru a decide unde să plasați filigranul, pentru a controla opacitatea și pentru a redenumi imaginile atunci in perioada in care sunt salvate într-un director la alegere. Este rapid, ușor și gratuit.

Software gratuit pentru videochat separate

Intenționați să difuzați cu camera pe mai multe site-uri în același timp? Extraordinar! Este o modalitate grozavă de a câștiga mai mulți money și avem un ghid pentru site-uri care permit camera split să vă ajute să începeți. În lista de software pentru videochat separate, este probabil să fi observat că majoritatea vin cu un preț.

Management social gratuit

Tweetdeck este deținut de Twitter și este cel mai bun opțiune pentru programarea tweet-urilor în avans. Este complet gratuit și poți programa sute de postări în același timp. Tweetdeck vă permite, de deopotrivă, să programați mai multe conturi. Hootsuite are, de deopotrivă, un proiect gratuit care vă oferă control asupra programării pentru mai multe conturi, dar încorporarea imaginilor nu este întotdeauna ideală. Buffer-ul este extraordinar pentru programarea postărilor pe Instagram și poți și tu tweet. Puteți conecta până la 3 conturi de social media și există o limită de 10 postări programate pentru oricare cont cu opțiunea gratuită.

Software de grafică gratuit

Ai nevoie de grafică pentru planificarea rețelelor sociale? Verificați Canva. Există șabloane pentru oricare tip de postare pe rețelele sociale pe care îți poți imagina că le poți folosi cu fotografiile tale. Puteți întocmai să creați o identitate de însuşire care să se potrivească cu brandingul șablonului dvs. pentru a menține aspectul și senzația lucrării dvs. de măiestrie consistente.

Care sunt emisiunile tale preferate?

Faceți această lucru pentru a câștiga money, nu pentru a irosi money nesfârșiti căutând niște money în plus. Indiferent dacă doriți să reduceți costurile pentru a economisi money pentru retragere, să plătiți datoria sau să cumpărați ceva special, nu există niciun motiv să nu folosiți resursele gratuite ori de câte ori este probabil. Ai vreun software gratuit preferat? Comunica-ne în comentariile de mai jos!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !