Soulcams

SoulCams ofera 300$ bonus de inregistrare modelelor noi de videochat

Soulcams este un website de videochat aparut recent, care accepta modele din intreaga lume. Nu este obligatorie nuditatea pe acest website. Plateste pentru toate modelele noi 300$ de bun venit, atunci cand modelul ajunge la suma totala de 1000$ castigati de cand s-au inregistrat. Deasemenea ofera si un concurs pentru modelele noi, oferind un bonus de 1000$ pentru locul 1, 500$ locul 2 si 500$ locul 3.

Soulcams permite blocarea tarilor in care nu se doreste difuzarea camerei web. Ofera un comision de 70% din private show, fiind unul dintre cele mai mari comisoane oferite de site-urile de videochat. Detine un numar relativ mic de modele si membri, deoarece este recent aparut. In ultimul an a avut o crestere de peste 300% fata de anul trecut. Pentru a avea succes pe acest website, modelul va trebui sa isi promoveze profilul pentru a aduce cati mai multi membri online. Soulcams permite difuzarea alaturi de alte site-uri de videochat.

Modelul are posibilitatea de difuza in urmatoarele tipuri de show: free chat, private chat, group show. Deasemenea site-ul detine un sistem de mesaje incorporat in care modelul poate tine legatura cu membri. Platile vor fi facute automat de doua ori pe luna, la suma minima de 100$ prin FirstChoice Pay sau Transfer Bancar. Castigurile vor fi adaugate pe 15 si 30(31) a fiecarei luni, iar platile vor fi facute in decurs a 8 zile lucratoare.

Pentru a deveni model va trebui sa selectati pagina solo performer signup.
Pentru crearea un studio va trebui accesata pagina Studio signup (Permite inregistrarea mai multor modele pe un singur cont).

Inregistrare Model Videochat Soulcams

Inscrierea pe site-ul Soulcams se poate face ca Model (Model Independent – 1 cont pentru 1 performer sau 1 cuplu) sau Studio (1 cont pentru inregistrarea nelimitata performeri).

1 Comment

 1. It is appropriate time to makee some plans for the
  future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I
  couldd I wish to suggest you few interesting things
  or suggestions. Perhaps youu caan write next articles
  referring to this article. I want to read evedn more things
  about it!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !