Tutorial Camgasm

Tutorial Camgasm: Camgasm este un site nou de videochat creat de fondatorii site-ului Chaturbate. Acest site a aparut in anul 2016 si functioneaza pe aceeasi platforma precum Chaturbate. Camgasm nu este o clona a site-ului Chaturbate ci este un site independent cu reguli noi. Detine termeni si conditii noi fata de Chaturbate. Acest site a fost creat la cererea membrilor si modelelor care nu doresc nuditate in Free Chat. Pe acest site nu este permisa nuditatea in free chat doar in: private, parola sau group show.

Platile pot fi efectuate prin Payoneer, Paxum sau Transfer Bancar.

Pentru a crea un cont pentru modele va trebui sa accesati Model Signup Form

Pasul 1: Accesati Model Signup Form si complectati datele pentru inregistrare.

Pasul 2: Verificare model:
1.Agree the performer agreement – Acceptarea termenilor si conditiilor ca model.
2. Upload / Verify your identity – Va trebui sa demonstrati ca aveti peste 18 ani si sa urcati doua poze (una cu buletinul si cealalta, modelul alaturi de buletin), la o calitate superioara unde toate detaliile vor fi vizibile si clare pentru acceptare.

Pasul 3: Acceptarea termenilor si conditiilor ca model. Va trebui complectate casutele cu datele personale. Aici modelul va trebui sa accepte termenii si conditiile site-ului, iar la final sa acceseze Update Agreement.

Pasul 4: Upload Identification reprezinta verificarea modelului.
1. High quality scan of ID – Va trebui ca modelul sa urce o poza cu buletinul sau la o calitate superioara, unde toate datele vor fi vizibile si clare, pentru acceptare.
2. Picture of ID next to your Face – Poza cu buletinul alaturi de fata modelului, unde toatre detaliile vor fi clare si vizibile pentru acceptare.

Pasul 5: Personal Information: Acest formular este necesar pentru transferul castigurilor in contul modelului.

Pasul 5: Payment Information: Modelul va trebui sa selecteze o metoda de plata precum: Paxum, Payoneer sau Transfer Bancar. Platile se vor face de doua ori pe luna automat, daca s-a ajuns la suma minima de 50$

Dupa complectarea tuturor formularelor modelul va trebui sa astepte pana la aprobarea contului (poate dura pana la 24 de ore). Dupa aprobare modelul poate accesa Broadcasting (Difuzare Online) si poate primi tokens.

Success!

Tutorial Camgasm

Camgasm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Log In

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !