Tutorial Chaturbate pentru crearea unui cont de model videochat pe Chaturbate

Acest tutorial Chaturbate prezinta detalii suplimentare despre inregistrarea pe site-ul Chaturbate.

Tutorial Chaturbate: Pentru a va inregistra va trebui sa accesati BROADCASTER SIGNUP FORM

Pasul 1 :Complectarea formularului de inregistrare: BROADCASTER SIGNUP FORM
Tutorial Chaturbate: Va trebui complectate casutele : Username (Nume de utilizator), Password (Parola), Email (Adresa de email valida), Birthday (Data nasteri), Gender (Gen: Feminin sau Masculin). Bifati casuta I have read and agree to the terms and conditions. (Am citi si sunt de acord cu termeni si conditiile site-ului). Va trebui sa aveti peste 18 ani pentru a crea un cont Chaturbate. Dupa complectarea datelor va trebui sa accesati Create Broadcaster Account

Tutorial Chaturbate

Tutorial Chaturbate

Pasul 2: Click pe My Profile

Pasul 3: Complectarea informatiilor necesare, unde membrii pot vedea informatii despre model (Nu este necesar ca datele sa fie reale la acest pas).
Va trebui complectate urmatoarele date: Display name (Nume Model), Birthday (Data Nasteri Model), Gender (Gen: Feminin sau Masculin), Interested in (Va trebui bifate toate casutele), Location (Locatia), Spoken languages (Limba vorbita), Body Type (Constitutia corporala), Smoke/Drink (Dac fumezi sau consumi alcool), About me (Detalii despre model. Aceste detalii sunt importante pentru membri, pentru a stii ce ii place modelului), Wish lists (Dorintele modelului), upload new pics or videos (Daca doriti sa urcati poze sau videoclipuri pe site). Dupa terminarea datelor de complectat va trebui sa accesam Update Bio, pentru a actualiza datele de profil.

Pasul 4: In acest pas vom edita setarile contului si vom bloca tarile in care dorim sa nu fie afisat profilul nostru. De asemenea avem posibilitatea editarii setarilor pentru pentru Group Show si Private.

Personal data: Email Address (Adresa de email), Email me when someone i follow comes online (Trimite email atunci cand este online pentru membrii pe care ii urmaresc), Gender (Gen: Feminin sau Masculin).
Broadcaster Settings: List my cam on the homepage (Arata camera mea pe prima pagina), Show my cam to this gender (Arata camera mea la aceste genuri – Va trebui bifate toate casutele), Password for other to view your cam (Cu aceasta parola pot vedea camera doar membri care au primit parola setata de tine – Initial nu se va adauga nici o parola.

Aceasta parola poate fi folosita doar in cazul in care anumiti membri au platit special pentru a petrece anumit timp cu modelul, iar modelul dupa primirea sumei cerute, va trimite intai parola membrului este acceptat in Password Show, dupa care va fi setata in aceasta casuta). Block access to users in these countries (Blocheaza tara care doresti sa nu aiba access la camera ta), Do not appear on network site (Nu va aparea pe alte site-uri de internet). Este recomandat sa se lase No, deoarece va scade numarul de vizitatori daca setati Yes), Do not show may satisfaction score (Nu arata scorul votat de catre membri).

Group show settings: Allow groups show (Daca doriti groups show – Group show este asemanator cu privat diferenta este ca membri vor plati mai putin, insa vor fi mai multi membri in acelasi timp. Mai jos veti putea seta minimul de membri care este acceptat in Group show si costul pentru fiecare membru ). Minimum users for groups show (Numarul minim pentru group show), Group show tokens per minute (Tokens pentru fiecare membru in group show).

Private show settings: Allow private show (Acceptati private show – Este recomandat sa lasati bifat “Yes”). Allow private show recordings (Acceptati inregistrarea private show – Videoclipul nu va putea fi descarcat de pe site si nici trimis mai departe, doar vizionat de catre membrul care a fost in private. Pentru a opri inregitrarea in private bifati No). Private show tokens per minute (Tokens pe minut in private), Spy on private show tokens per minute (Pretul pe minute pentru Spy in private – Puteti seta 0 pentru a dezactiva Spy ). Tokens balance required to request private (Suma minima de tokens pe care o poate avea un membru inainte de a accesa private). Change password (Shimba parola care poate administra intreg contul de model – Doar in cazul in care doriti sa schimbati parola care a fost folosita la crearea contului).

Pasul 5: Mergem la Contest Stats , concursul unde putem castiga , 10$ locul 1 si 5$ locul 2. Aici vom putea vedea punctele acumulate intr-o ora si locul pe care am reusit sa ne clasam.

Pasul 6: La acest pas va trebui sa semnam contractul si sa urcam pe site doua poze clare la o rezolutie mare : una cu buletinul iar cealalta o poza cu tine si buletinul (in care se pot vedea clar fata ta si datele de pe buletin). Dupa complectarea acestui pas va trebui sa asteptam sa ne aprobe si vom putea castiga tokens. Tot aici se poate face si transferul tokens castigati in $.

Pasul 7: Dupa ce am fost aprobati va trebui sa complectam Payment Info cu datele reale pentru a primi banii. Plata se va face de doua ori pe luna si anume intre 1-15 pe 15 si 15-31- pe 31.
Payout information: First name (Nume), Last name (Prenume), Adress (Adresa), City (Oras), State (Judet), Postal Code (Cod Postal), Country (Tara).
Contact Information: Emai (Adresa de email), Phone (Numar telefon – Nu este necesar), Skype (Nu este necesar).
Payment information: Payment Method (Metoda de plata – Va trebui sa selectati una din metodele de plata: Paxum, Payoneer(Nu mai exista) sau Transfer Bancar). Payable to (Numele persoanei care detine acest cont de model si pe numele careia i se vor trimite banii), Minimum payment (Suma minima de plata).

Pasul 8. Metoda de plata Paxum se poate realiza din Payout information selectand:

 • Payment Method: Paxum.
 • Payable to: Numale modelului care detine contul Paxum
 • Minimum payments: Suma minima de plata 50$.
 • Paxum email address: Adresa de email folosita la crearea contului Paxum

Pasul 9. Metoda de plata ePayments se poate realiza din Payout information selectand:

 • Payment Method: ePayments
 • Payable to: Numale modelului care detine contul ePayments
 • Minimum payments: Suma minima de plata 50$
 • Paxum email address: Numarul de portofel (Wallet Number) ePayments

Acceptance of terms & conditions: I have read and agree to the terms and conditions (Va trebui bifata casuta am citit si sunt de acord cu termeni si conditiile site-ului )

Cerification : Va trebui bifate toate cele 3 casute de la certification.]
Digital signature (Semnatura digitala – Numele complect al modelului care detine contul).
Dupa complectarea tututor datelor accesati Submit payment information

Dupa accesarea si complectarea tuturor datelor, va trebui sa adaugati Metoda de plata care este prezentata mai sus. Aici va trebui sa adaugati la Payment method : sa alegeti una dintre metodele de plata Paxum, Payoneer, Check sau Transfer Bancar. In casuta de sub Payment method, va trebui sa adaugati emailul pentru metoda de plata si sa selectati suma minima de plata. Spre exemplu daca a fost adaugat Paxum, va trebui sa adaugati email Paxum. In cazul in care nu aveti cont va trebui sa creati un cont Paxum sau Payoneer. Success!

Tutorial Chaturbate

Chaturbate

41 Comments

 1. Salut, nu reusesc sa imi accepte poza cu mine si cu permisul( poza facuta cu un iphone x si nu reusesc sa fac poza clara la permis .. nu focalizeaza permisul, doar la față) imi poti da un sfat cum sa fac poza sa fie clara?

  Reply
  • Buna Alex. Poti incerca sa faci poza cu focalizarea automată oprita.

   Tot ce trebuie să faceți pentru a-l activa focalizarea manuala este să atingeți și țineți apăsat obiectul dorit, pana cand apare caseta AE / AF. Astfel obiectul selectat va ramane focalizat.

   Ajustarea focalizării și expunerii camerei pe iPhone X
   Înainte de realizarea unei poze, camera iPhone-ului setează automat focalizarea și expunerea, iar detectarea chipurilor echilibrează expunerea între mai multe chipuri. Dacă doriți să ajustați manual focalizarea și expunerea, procedați după cum urmează:

   Apăsați ecranul pentru a vedea zona de focalizare automată și configurarea pentru expunere.

   Apăsați acolo unde doriți să mutați zona de focalizare.

   Lângă zona de focalizare, trageți butonul Ajustați expunerea în sus sau în jos pentru a ajusta expunerea.

   Pentru blocarea configurărilor pentru focalizarea manuală și expunere pentru următoarele fotografii, țineți apăsată zona de focalizare până când pulsează; apăsați pe ecran pentru a reveni la configurările automate.

   Succes!

   Reply
  • Bună….cum pot recupera tokeni de pe un cont bant pe Chaturbate?

   Reply
   • Buna Shygirl. Tokenii castigati aflati in contul de model se pot transfera doar daca contul este activ. In cazul in care contul este banat va trebui sa le trimiti emai si sa incerci sa rezolvi problema cu ei. Dupa ce iti vor spune care a fost problema banarii sa incerci sa solutionezi aceasta problema.

    Reply
 2. Buna, Am creat contul a fost aprobat totul ok..Însă când am încercat sa imi fac cont pe ePayment sau Paxum pur și simplu nu reușesc . Ma gândesc și ca problema ar fi la mine eu stau in Italia am încercat cu buletinul de ro iar când îmi cere sa verifice adresa am încercat de multe ori cu factura de curent care este pe numele meu dar pur și simplu nu merge îmi tot spune sa corectez… Va rog ajutați-ma

  Reply
  • Buna George. Verificarea se poate face cu ID-ul. Dar este foarte important ca adresa adaugata sa fie exact ca cea de pe ID. Pur si simplu va trebui copiata exact cum a fost scrisa in buletin pentru a putea fi acceptata.

   Pentru mai multe informatii poti urmari acest tutorial: http://www.videochatul.ro/tutorial/tutorial-paxum/

   Succes!

   Reply
   • Buna ma poti ajuat te rog .am o problema cu contul ctb nu le am mai folosit de mult timp si imi cere sa introduc codul trimes prin sms ,problema e ca numsi am nr respectiv de tel si nu imi da voie sa ma loghez😥

    Reply
    • Buna Izabela. Daca ai activat in contul Chaturbate verificarea in 2 pasi, atunci vei primi un cod pe nr de telefon de fiecare data cand se face logarea. Dar in situatia in care nu mai detii numarul respectiv, recuperarea contului se poate face prin contactarea suport Chaturbate.

     Succes!

     Reply
     • Buna!
      Sunt la început,de ce nu reusesc sa fac mai nimic? Nu prea intra nimeni pe camera mea.

  • Si daca nu am factura pe numele meu sa pot face contul pt payment ?

   Reply
 3. buna. am un cont pe chatubate, aveti idee cum pot schimba metoda de plata? sa inlocuiesc alt card? multumesc

  Reply
  • Buna Bianca. Pentru a schimba metoda de plata va trebui trimis un email catre suport Chaturbate in care sa se precizeze ( metoda de plata, adresa de email pentru acea metoda de plata)

   http://www.videochatul.ro/support/topic/cum-se-poate-schimba-metoda-de-plata-chaturbate/

   Succes!

   Reply
  • Buna ziua,pe cate site-URI voi fi?

   Reply
  • Buna Bianca. Singura modalitate de a schimba metoda de plata este prin contactarea suportului Chaturbate. Iar in mesaj va trebui precizat ca se doreste schimbarea metodei de plata cu metoda dorita, iar dupa aceea va trebui scrisa si adresa de email de la acea metoda de plata.

   Reply
 4. Buna ! Îmi puteți spune cum se procedează cu show-urile in privat? Unde trebuie sa accesez pt a permite userilor sa între in privat ?
  Și cum sa face plata pt aceste show-uri?

  Reply
 5. Buna ma poate ajuta cineva . Nu ma pot logha pe contul ctb spune sa introduc codul primit p tel dar numai am nr ala aveti idee cum pot schimba nr debtel atasat l cont

  Reply
  • Buna Izabela. In situatia de fata, detii verificarea in 2 pasi, care trimite la fiecare logare pe numarul de telefon un cod. Recuperarea contului se poate face prin contactarea suport Chaturbate la adresa de email: support@chaturbate.com

   Reply
 6. buna , am cont de mai multi ani pe chatubrate , ideea este ca nu mai fac bani.. nu mai am useri dar in acelasi timp , nici asa mult timp petrecut , nu arat rau , dar pur si simplu o problema este si nu imi dau seama care , exista cumva o chestie sa ai mai multi useri in camera?

  Reply
  • Pentru a face bani pe Chaturbate este nevoie de multi followeri care odata ce iti acceseaza camera cand intri online, te poate trimite pe prima pagina a site-ului.

   Reply
 7. buna pot sa pun un card care sa nu fie pe numele modelului

  Reply
  • Buna Alex. Cea mai buna solutie de a adauga un alt card pe alt nume fata de contul de model va trebui creat un cont Paxum pe numele persoanei care detine cardul. Iar in contul de model la metoda de plata va trebui adaugate datele noului cont Paxum precum adresa de email si suma minima de plata. Daca se va folosi aceeasi adresa de email precum a contului de model se poate introduce chiar numele modelului.

   Reply
   • Buna .am transferat niște Token pe cosmopay și încă nu miau întrat banii de 12 zile tot aștept dar degeaba..știi cumva dacă se pot retrage tokenii?

    Reply
    • Buna Madalina. Va trebui sa verifici daca email-ul adaugat corespunde cu contul cosmopay. Deasemenea poti contacta suportul Chaturbate care te pot ajuta cu privire la acea plata iar daca nu a fost facuta iti vor spune care sunt urmatori pasi pentru a primi plata.
     Suport Chaturbate la adresa de email: support@chaturbate.com Succes!

     Reply
 8. Buna. Ma pot înscrie cu permisul de conducere ? Buletinul este expirat,durează ceva timp pana îl fac . Mulțumesc

  Reply
  • Buna Maria. Majoritatea site-urilor de videochat cer pentru identificare una din urmatoarele documente: ID card(buletin) , passport(pasaport) or driving license(permis de conducere).

   Succes!

   Reply
   • Ma poti ajuta sa fac și eu un cont pe chat turbat nu reusesc deloc imi spune account banned după ce încarc fotografiile

    Reply
    • Buna Cristina. Da te pot ajuta cu mare placere. Pentru inceput poti crea un cont pe acest site iar dupa aceea imi poti trimitre mesaj in privat pentru a rezolva aceasta problema.
     Mai detii un alt cont Chaturbate sau ai avut anterior si a fost banat ?

     Reply
  • Bună, dacă am chaturbate pe numele meu pot atașa la metoda de plata cosmo sau paxum a altei persoane?? ++multumesc anticipat

   Reply
   • Buna Ela. Este recomandat adaugarea metodei pe plata pe numele aceleasi persoane pe care a fost creat contul de model. In cazul in care modelul nu detine un cont Paxum, poate fi creat foarte usor, urmarind acest tutorial: https://www.videochatul.ro/tutorial/tutorial-paxum/

    Paxum permite deasemenea si adaugarea mai multor adrese de email pentru primirea castigurilor in cont.

    Dar poti incerca realizarea platii si pe un cont Paxum pe numele altei persoane. In cazul in care plata va fi refuzata de Chaturbate banii nu se vor pierde si vor ramane in contul Chaturbate, pana la adaugarea unei metode de plata valide.

    Reply
 9. Buna,cum imi pot schimba parola pe chaturbate, dar sa mi pastrez ID?

  Reply
  • Buna Mary. Va trebui accesat lin-ul: Chaturbate https://www.videochatul.ro/out/chaturbate
   Pentru schimbarea parolei va trebui accesat: login / forgot password.
   In cazul in care contul estte deja conectat va trebui accesat: my profile / settings and privacy / change your password.

   Reply
 10. Bună miam creat cont am urmat toți pași dar membri îmi spun sa nu pot sa îmi dea token dar la privat ii primesc.

  Reply
  • Buna Maria. Dupa crearea contului si urmarea tuturor pasilor va trebui asteptat verificarea contului de model (model verification form). Daca verificarea intarzie atunci va trebui accesat support chaturbate. In cazul in care documentele nu au fost aprobate este posibil sa fie din cauza calitatii imagini sau datele nu sunt clare. Pentru a primi tokens este necesar adaugarea unei metode de plata.

   Succes!

   Reply
 11. Bună, am setat toate datele pentru card și eram curioasa cum transfer token în cash și din greșeală am dat sa transfer, problema este ca mie cardul nu mi a ajuns. Am făcut o greșeală?

  Reply
  • Buna Rose . Nu este nici o problema. In cazul in care suma transferata depaseste 50 de dolari, atunci banii vor fi transferati automat in metoda de plata selectata. Odata ajunsi in metoda de plata se poate astepta sosirea cardului, sau banii pot fi transferati pe un card extern in cazul metodei de plata Paxum. https://www.videochatul.ro/tutorial/tutorial-paxum/

   Succes!

   Reply
 12. Buna, cum pot atașa un cont paxum user-ului de chaturbate?muktumesc

  Reply
  • Buna. Adaugarea unui cont Paxum pentru primirea banilor in cont se poate face din sectiunea Payout information selectand payment method: Paxum.
   Payable to: Numale modelului care detine contul Paxum
   Minimum payments: Suma minima de plata 50$.
   Paxum email address: Adresa de email folosita la crearea contului Paxum

   Pentru a plati cu cardul se va adauga datele de pe cardul Paxum la fel ca si la celelalte carduri de banca. Numarul cardului, numele, anul si luna cand expira si CVV-ul

   Succes!

   Reply
  • Buna Catalin. Pentru a adauga contul de Paxum la contul de Chaturbate va trebui sa se foloseasca aceeasi adresa de email care a fost folosita la crearea contului de Paxum sau care a fost introdusa in adresele de plata Paxum.

   Metoda de plata Paxum se poate realiza din Payout information selectand:

   Payment Method: Paxum.
   Payable to: Numale modelului care detine contul Paxum
   Minimum payments: Suma minima de plata 50$.
   Paxum email address: Adresa de email folosita la crearea contului Paxum

   Reply
 13. Buna. Am incarcat pozele pentru verificare si desi sunt foarte clare, facute cu iphone 12 pro max, tot nu imi accepta pozele. Imi spun in continuare ca fie ce am incarcat eu nu este poza fie este o poza taiata. Am incercat de vreo 10 ori dar imi pierd rabdarea. Ai idee ce as putea face?

  Reply
  • Buna Ana.

   Pentru a finaliza verificarea vârstei, va trebui incarcate două fotografii cu actul de identitate.
   Este nevoie de o imagine a actului de identitate, precum și de o imagine de înaltă calitate a actului de identitate ținută lângă fața ta.
   Cuplurile trebuie să încarce acest lucru pentru fiecare persoană in parte. Imaginile mici sau neclare vor fi refuzate și vor întârzia verificarea.

   Chaturbate accepta următoarele forme de identificare: pașaport, permis de conducere si ID. Recomandat este pasaport sau act de identitate.

   Pe fotografia clară a actului de identitate va trebui sa fie vizibil: Nume, Data nașterii, Data emiterii și Data expirării, iar pe cealalta poza toata fata modelului cat si datele de pe actul de identitate.

   Este foarte important ca actul de identitate sa nu fie tinut langa fata pentru a nu acoperi fata modelului iar atat fata cat si datele de pe id va trebui sa fie clar vizibile.
   Nu este indicat folosirea blitului, deoarece lumina prea puternica a blitului se poate reflecta in actul de identitate obturând anumite date de pe id.
   Deasemenea actul de identitate va trebui focalizat mai de la distanta intr-un loc cu mai multa lumina si incadrarea totala in imagine, astfel incat toate marginile sa apara in poza.

   Succes!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !