Xcams

xcams

Xcams este un website de videochat și aparține de platforma Xmodels. Permite traducerea site-ului în peste 15 limbi și oferă un comision mediu de 45% din cheltuielile unui membru. Restul comisionului ducându-se spre mentenanța site-ului de videochat. Fiind unul dintre cele mai mari site-uri de videochat nu este necesară promovarea profilului de model pentru a atrage membri online, deoarece site-ul deține un numar destul de mare de membri online. Xcams permite 3 tipuri de chat: free chat, private chat și chat VIP. Modelul are posibilitatea de a intra online oricand doreste, indiferent de ora 24/24. Tariful pentru private chat poate fi modificat din setarile contului.

Este recomandat ca toate modelele de videochat să detină o camera web HD și să foloseasca browserul web: Mozilla Firefox sau Internet Explorer. Administratori site-ului nu recomandă Chrome (nu a fost precizat motivul). Pentru a difuza in calitatea HD este necesar un internet de mare viteza (2 mbit/s) și cea mai recentă versiune de Flash Player instalată. Nu este necesară instalarea unui soft suplimentar, pentru a difuza camera web.

Modelele care doresc blocarea anumitor țari, o pot face din setarile contului. Deasemenea pot fi blocați anumiți vizitatori sau poate fi ascunsa tara de unde provine modelul. Modalitațile de plată sunt: Firstchoice Pay sau Transfer Bancar. Caștigurile vor fi adăugate spre plată în data de 15 si 30(31) a fiecarei luni, iar plătile vor fi realizate în 5 zile lucratoare și anume pe 5 și 20 a fiecarei luni.

Xcams acceptă toate modelele care au peste 18 ani.

Pentru a deveni model pe Xcams va trebui accesată platforma pentru modele Xmodels: Become a webcam model

Inregistrare Model Videochat Xcams

Inscrierea pe site-ul Xcams se poate face ca Model (Model Independent – 1 cont pentru 1 performer sau 1 cuplu) sau Studio (1 cont pentru inregistrarea nelimitata performeri).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Notificari privind articolele noi despre videochat, publicate recent pe Videochatul.ro !